▪️Yerinde ve doğru bir dokunuş? ▪️Erojen bölgeleri iyi bilme? ▪️Kolay tahrik edebilme? ▪️Ne istediğinizi iyi bilmesi ve istediğinizi vermesi? ▪️Tutkulu ve kaliteli vakit geçirmeniz? Kızlar Bir Adım Öne
Seks yaptığınız kişinin tecrübeli birisi olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Bunun için çok fazla düşünmeye gerek yok , profesyonelce altından girip üstünden çıkıp seni yükseltip pozisyon dan pozisyona sokuyorsa , dilini ve elini iyi kullanıyorsa profesyoneldir.
Hattta bir kişinin sana oral seks yapmasından bile anlarsın profesyonel olup olmadığını
Tecrübesizler daha kolay belli eder kendini. İlk başta çekingen olur ve titrerler hatta. Ama tecrübeli kişide dokunması gerek yer, o an ne yapacağı her şeyi sanki çalışmış gelmiş gibidir. Sitede bile çok fazla var bu konuda. Tecrübesi yok ama maşallah profesyonel oyuncu gibiler mesela :D
Hiç bir şeyi aceleye getirmeden uzun bir ön sevisme ile başlayan bitip tükenmek bilmeyen oralla devam eden doğru yerde doğru hamleleri satranç ustası gibi yapan kişi tecrübe sahibidir
Oral yapısı Pozisyonlari esnek ve doğru yapması Yenilikçi Bunlardan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu saydığın maddelerin hepsini kadınlar, erkeklerden bekliyor veya bana hep öyleleri geldi. Ben sevişmeye yüksek müsadelerimle izin verdim işte gerisi erkekte kafasındalar