Uzmanlar bu konu da fikir ayrılığı yaşıyor. Kimi uzman bu oran %80 dir derken kimisi de %50 dir diyor,
Bu konuda siz ne düşüyorsunuz?
Bu konuda siz ne düşüyorsunuz?
Öyle zaten ben bunu hep yazıyorum bir evliliğin yaklaşık %80 sekizdir geri kalan üçte girmişsin işte aşk sevgi saygı hoşgörü bağlılık vs gibi duygular hücredir bir kısım aslında çok önemli ama seks olmadan evlilik olmaz fakat şöyle de bir şey var sadece cinsel ilişkiye rahat rahat girmek için evlilik yapılmaz gerçekten cinsel ilişkiyi cinsel ilişki olarak yaşamak da çok önemli
Bence kesinlikle evlilikte cinsellik önemli bir yer kaplıyor aşk kesinlikle olucak ilk aşk zaten ama aşkın olduğu yerde cinsellikte olur kimse aksini söylemesin bence boşuna söyler
Cevap
3Cevap
cinselliğin payı muhakkak büyük ancak yüzden 80 ciddi bir oran geriye çok az şey kalıyor ben yüzde olarak yarısı gibi düşünüyorum.
evet muhakkak
öyle iyi s*kemeyen koca ya aldatılırım ya da boşarım
Söz konusu bizim türkiyede bu oran bence skati beni ışınla demekle yüzde bir milyon eş değer.
Evlilikteki anlayış ev arkadaşlığı, limitsiz kredi kartı ve çocuk yapmaktan ibaret.
Doğru cinsel uyum ve çekim evliliğin temelinde olan şey
O kadar da değil. %40 ,%45 falandır. Gözüne bakıp oturmadığın insanla cinsellik yaşasan ne olur yaşamasan ne olur
17 senelik evliyim kardeşim. Evlilik de olsa , Her şey cinsellik değil
İşte İlk nokta cinsellik değil onu anlatmaya çalışıyorum. Karın bile olsa , seninle sevişirken nelerle savaştığını bilmezsen o ilişkiden bir şey bekleme. Önemli olan ilk şey birbirini anlamak, dinlemek
Rica ederim
Tabiki
Doğru cinsellik olmayanlar boşanıyor
Cinsellik evlilik te şart olan bir ihtiyaç ve evliliği ıleriye taşımak için gereken bir ihtiyaçtır
Ten uyumu şart
80-90
Olabilir kesinlikle ilişkide zevk almıyorsam kişiden soğurum bi süre sonra istemem bile
Kesinlike
Mesela ben bana sert davranılmasını istiyorum ve konuşulması hoşuma gitmiyo
kalan 20 aşktır herhalde