-Uzmanlar bu konu da fikir ayrılığı yaşıyor. Kimi uzman bu oran %80 dir derken kimisi de %50 dir diyor.

-Selin Karacehennem

-Mehmet Coşkundeniz

Sadece o uzmanlara şunu söyleyelim. Bir afrikalı siyahi insan uzak doğulu bir kızı sevsin. Cinsellik o zaman ayrılık aşaması olduğunu gösterir. Uzak doğuluların erkeklerin penis boyları 9-11 cm arasında ve o bölgede yaşayan kadınların ihtiyaç kısmı da odur. Diğerleri olmadan sadece cinsellik olursa iki taraf birbirine sadece obje gözüyle bakar. Ama aşk, sadakat, kıskançlık, güven, iletişim, duyguları hissetmek her yerde bunlar olmadan cinsellik hiç bir şeydir.
Evlilikte cinsel sorunumuz var ama boşanmak aklımızdan geçmiyor. Benim için yüzde 80
Bence yanlis. Zaten bu uzmanlar yuzunden evliliklerin vigu bu sebepler bitiyor. Insanlar psikolojikman kendilerini boyle hazırlıyorlar. Cinsellik olmazsa evlo kalmanin bir amaci yokmus gibi. Bir gun yaşlanıcaz. Anne baba coluk çocuk degil eşin senin yaninda olucak. Evliligin ne üzerine kurarsan o şekilde gider.
kesinlikle doğru, her iki tarafın cinsellikte uyum içinde olduğu bir ilişki asla bitmez çünkü onlar günlük yaşamda da anlaşır ve mutludur
Cevap
35Cevap
Arkadaşlar 19 yaşındayım bu zamana kadar hiç milli olmadım, esc çağırayım diyorum 1800'den başlıyor Bir de taksi parası istiyorlar, totalde 2000 civarı tutuyor, bu konuyu abime söyledim, abim dedi ki kardeşim ben ayarlayacağım dedi 600 liraya kendi evinde birisini buldu, ve bunlar genel ev gibi, prezervatif Alcan yanına dedi, ve evime de yakın, ve ben şu olaydan korkuyorum hastalık mastalık kapmayayım, mantık olarak 600'lük den hastalık kaparım diye korkuyor um, Bir de ben onun evine gideceğim için kendimi hiç rahat hissetmem, lakin esc çağırdığımda o bana geleceği için ev ortamı bana ait daha rahat hissederim, onu geçtim, escye hastalık kapmayız inşallah dedim, kendisi kontrollerden geçiyoruz falan dedi, abi mantık olarak ucuz etin yahnisi Yaman olur diyorlar, ve ben 600'lüye gittiğimde sevişmedir öpüşmedir bunları yapabileceğimi pek zannetmiyorum, bir de bize gelen kadının güzel olma ihtimali de düşük, lakin esc öyle değil, kendin beğendiğini için, kafan rahat, Bir de şimdi düzenli bakım yapan birisiyim, çavuşumun boynunda uzun olduğunu düşünüyorum 15 santim, escnin de zevk alacağınız düşünüyorum, ona sarılmak goguslerini falan öpmekten istiyorum, ne bileyim fantezi, her türlü pozisyonu denemek istiyorum çünkü sonuçta parasını verdim, dediğim gibi bakımlı olmaya çalışıyorum her gün deodorant sürüyorum iki günde bir duş alıyorum dişlerimi fırçalıyorum her gün gerekirse sakız da cignerim ki esc imrenmesin rahatsız olmasın, ben onu düşünüyorum, Bir de inşallah o da mutlu olursa ben de mutlu olursam fiyatları biraz düşürür ki düzenli müşterisi olayim, 2 haftada bir mesela, ama 600'lük biraz sıkıntı gibi düşünüyorum, esc daha samimi geliyor ne yapayım
Yanlış mı düşünüyorum
Cinsellikte yemek içmek gibi insani bir ihtiyaçtır insanlar birbirini arzularlar. Seks duygusal birliktelik yaşayan insanlara fiziksel birliktelikle birlikte renk katar. Zaten fiziksel ve ruhsal açıdandan sağlıklıdır. Yaşanıp yaşanmaması ne kadar çok yaşanacağı da iki kişi arasındaki meseledir.
Doğru, çünkü evlilik seks yapmayı meşrulaştırdığı gibi, sadakat yükümlülüğünden dolayı da eşlerin başkalarıyla seks yapmasına engeldir. Dolayısıyla, cinsel olarak tatmin etmeyen bir evliliğin sürmesi, normal düzeyde cinsel isteği olan sağlıklı bireyler için mümkün değil. Düşün ki eşinle seks yapmak sıklığı ve kalitesi yönünden seni tatmin etmiyor ve evli olman başkasıyla da yapmana engel. "Aldatırım, evliliğimi de sürdürürüm" diyecek kadar karaktersiz olmadığını varsayıyorum.
Doğru tabiki de erkekte kadında birisine muhtaç olmadan tüm işlerini görebilir ama seks ihtiyacını karşılaması için mecburen partnere ihtiyacı vardır. Sakın yanlış anlayıpta mast. Karşılanır demeyin. örnek vermek gerekirse etli bir yemek yapmak için bir canlı hayvan kesilmeli fakat simitlede karın doyurulabilir buradaki amaç karın doyurmak değildir.
cinsellik için ekonomi iyi olacak işin iyi olacak bunlar olmayınca yaşanan cinsellikte keyifsiz olur bence bu saray meraklılarının ülkesinde pek olacak iş değil ha saray soytarısı olanlar yapar o ayrı hırsız köpekler yani
Bence doğru %80 i oluşturuyor herşey sevgi ve herşey saygıyla bitmiyor ayrılanların çoğuda yatakta mutlu olmadığı için ayrılıyor çevremde var yani örnekleri. O yüzden yatakta iki tarafın mutlu olması lazım burada iş erkeklere düşüyor
tabiki cinsellik çok önemli ama diğer faktörlerde unutulmamalı. seks nihayetinde 1 saat sürerken diğer şeyler çok daha uzun bir zamanda olur. bu yüzden evlilikler en az 5 sende olgunluğa ulaşır.
%50 diyen kişi ne kadar doğru demiş aşşırı mantıklı
Cinsellik büyük bir bölümünü oluşturuyor bence cansel hayat ne kadar iyi olursa partnerinle hayatının geri kalanı da o kadar güzel oluyor
Çok doğru demişler uzmanlar çünkü cinselik iyi gidiyosa her şey yolunda olur kötüyse her şey kötü olur
Doğru söylüyor ama ön sevişmeyi uzun tutanlar için tiskinmeden yapanlar için kısa tutanlar. icin degil
Önemi var ama yüzdeliğe vurmaya gerek ya vardır ya yoktur demeliyiz. yani önemli kısmı cinsellik oluşturuyor.
Bence doğru Evliliğin iyi yürümesi için düzenli cinsellik şart bu gayet normal cinselliği tabulaştırmak aptallık'tan başka hiçbir şey değil hiç boşu boşuna cinsellik olmasada olur demeyin öyle birşey yok.
çok yüksek oran vermişler bence.. o kadar buyutmemek lazım sanki.
Daha fazlası bence her gece 2 defa yazılmasa o evlilik nanay
Kesinlikle doğru sağlıklı bir ilişki düzgün ve mutlu evliliğin Temel taşıdır
Az söylemisler. Tamamidir bence.. Cinsellik para gibidir olmayina huzursuzluk cikar
Az bile yazmışlar bence evlilik değil sevgilide de öyle kavga ettikden sonra oh sifa gibi herşeyin çözümü harika bişey
Uzmanlarda benim gibi düşünüyor 😂😂😂
Aynen öyle cinsellik olmayan evlilikler uzun süreli devam etmez
Ya tabi ama genel olara düşünürsen her fırsatta oluyor genelde
Cinsel ilişki önemli
Çok absürt bir rakam..
Orta yolu bulalım %65 olsun 😊
Bence daha fazlasını...
Demekki en azından yarı yarıya
Kesinlikle uzmanlar haklo
Uzmanlar yerden göğe kadar haklılar
Yüzde 98 yüzde 2 yemek
seks ve devamının olması önemli