• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

İlk gece için tavsiyeniz var mı nasıl bir duygu ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
1 ay sonra evleniyorum ilk gece için tavsiye verir misiniz zevk alınıyor mu
İlk gece için tavsiyeniz var mı nasıl bir duygu ne yapmalıyım?
Evlilik Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

her şeyden önce sevdiğin güvendiğin hayat ortağın ömür yoldaşın ile berabersin, onun seni incitmeyeceğine dair ona güvenmelisin, onunla evinize gelip başbaşa kaldığınız ilk andan itibaren korktuğun endişelendiğin her şey aklından uçup gider o anki heyecanla, ve onun sıcaklığını kendi vücudunda ilk hissettiğin andan itibaren o his o duygu sana o kadar tatlı gelecek ki, hiç bir şeyden endişe duymayacaksın, sevdiğine sarılıp onun kollarında güvenle huzur bulacaksın... korkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceksin, kendine kızacaksın niye bu kadar korkmuşum diye... ilk gece öyle birbirinin karşısında alenen soyunma olmaz, loş ışıkta oluyorsun zaten, o geceye özel kıyafet oluyor üzerinde, tamamen soyunma yatağa girince çarşaf altında olur, o anın aşırı heyecanı ve tahrik gücüyle tüm korkularını unutuvereceksin, zaman mekan mefhumu kalkacak, kalbinin kütürtüsünü duyacaksın... zaten istekli bir kızsın, daha baş başa kalınca sırılsıklam ıslanırsın, ilk birleşme kolayca gerçekleşir, belki ilk kez girerken az bi acı hissi olabilir o da çok normal, bakire kızların vajina girişi neredeyse serçe parmağın ucu kadar olabiliyor, haliyle istemsizce kendini kasma durumu olursa giriş zorlaşır ama iyice ıslak ve kaygan olduğu için fazla zorlanmadan girer, içinde sevdiğin erkeğe ait bir şeyin sımmsıcaklığını hissettiğin andan itibaren artık o sıcaklığı hissetmeden yaşayamayacağını anlayacaksın, o his, haz bambaşka bir duygu.. Birbirinin karşısında alenen soyunma durumu olmaz, loş ışıkta olması olur. erkek için gelin kızın gelinliğini çıkartmak ayrı bir arzudur ilk geceye dair.. fakat direkt gelinliği çıkartıp işe başlanmaz... evde başbaşa kalınca erkek yardım eder gelinliğin fermuarını felan açar yarı yarıya gelinliği çıkartmasına yardım eder kıza... akabinde erkek duşa girer ilk önce. ilk gece için özel kıyafetleri ile banyodan çıkar.. erkek duşta iken kız çeşitli hazırlıklar yapar kendisi için.. erkekten sonra kız duşa girer vs. ilk gece ilişki başlamadan evvel duş alınması gereklidir çünkü sabahın köründen beri koştur koştur oluyorsun, gelin makyajlı oluyor vs, duş önemli temiz olma rahatlama gevşeme açısından... önce kız da duşa girebilir illa bir sıralaması yok... duştan sonra birlikte kahve içilir karşılıklı ya da yan yana.. biraz sohbet edilir... birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir.. bunlardan sonra artık yatak odasına geçilir, oda önceden loş hale getirilir tabiki gece lambası olması önemli, çok aydınlık veya karanlık olmaması daha iyidir... sarılırsın sevdiğine kalırsın öylece bir süre... sonrasında erkek yavaş yavaş gelin kızın kıyafetlerini çıkartmaya başlar üstten, bir yandan da öpmeler saçları yanakları okşamalar, el ele tutuşmalar olur.. bir anda acele edip tamamen çıplak olunmaz. erkek için kızı yavaş yavaş soymanın da ayrı bir hazzı vardır, yarı çıplak olunca erkek kızı yatağa uzatır, geri kalan kıyafetlerini kız kendisi çıkartır gerekiyorsa örtü altında, tamamen çıplak kalır, erkek te üstünü çıkartıp yatağa girince geri kalanları da çıkartır, birbirinin karşısında direkt çıplak kalmak biraz zor ve utanç verici olabilir ilk geceden, o yüzden yatakta örtü altında iç kıyafetleri çıkartmak daha iyidir, özellikle erkek kızın karşısında dal-t*şak soyunup zaten gergin çekingen ve birazda korkmakta olan gelin kızı daha da germemeli, penisi direkt göstermemeli kıza... yatağa girince artık daha ileri seviye ön sevişme başlar öpmeler okşamalar en az 1 saat sürer... ilişki için acele etmemeli... özellikle erkek yatağa girer girmez kızı altına alıp aceleci davranmamalı... önce yanına uzanırsın öper okşarken, bir süre sonra bir bacağını atarsın kızın bacaklarının arasına, biraz sonra da öteki bacağını atarsın.. yavaş yavaş olması, kıza güven vermesi, kızı rahatlatması erkeğin öncelikli vazifesidir... başlangıçlar böyle.. erkek ön sevişmeye başladıktan bir süre sonra kızın vajina kısmına eliyle masaj yapar gibi okşar ki gevşesin rahatlasın, içine girme vakti gelince hemen kökleme yapılmaz, önce alıştırma yapar, yani penisin sadece baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartır, bunu en az 10-15 kere tekrarlar ki kız penisin sıcaklığını hissettikçe haz alsın gevşesin ıslansın. alıştırmalardan sonra ister yavaş yavaş isterse birden içine girer tamamıyla, öylece bir süre hareket etmeden beklemesi kızın canını yakmamak açısından daha doğrudur, hemen git gel yapmamak daha iyidir, zaten fazla git gel yapılmaz, en fazla 5-6 kez yaparsın çıkartırsın, kanama varsa daha girmezsin. bu birazdan kızın durumuna bağlı, kız kendi durumunu eşine belli etmeli sözle veya hareketle yani devam etmesini istemiyorsan elinle onu geri itersin hafiften, kendini geri çekersin. ama o anın aşırı tahrikiyle zaten kız kendinden geçiyor, sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında... böyle şeyler.. bu arada benim iki evliliğim oldu her iki gelin hanım da tam anlamıyla bakireydi, ilki benim de ilkimdi, ikinci evlilikte ben tecrübeliydim kız açısından daha kolay ve zevkli geçmişti diyebilirim, neyi nasıl yapacağımı, kıza nasıl davranacağımı, nelerin canını acıtıp acıtmayacağı konusunda daha tecrübeli olunca gelin kızın ilk gecesi daha kolay ve güzel geçmişti, ... özetle böyle :D

1
    2 Yorumla
    • cookie1
      cookie1
      +1 yıl

Üşenmedin mi be kardeş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cookie1 hayatta hiç bir şeyden üşenmemişimdirimdir ;)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• jenima
    jenima Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Kadınlardan duyduğum şey önce sevişerek başlanmalı ki uyarılmalı. Bazı insanlar yat yatağa deyip direkt olayın ortasından başladığı için kadınların zorluk çektiğinden bahsetmişti. Sende direkt işe başlamadan önce ön sevişme yaptırmaya zorlayabilirsin. Bu da belki seni ilişki için hazırlar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o tecrübeli önceden sanırım biliyordur bunları

Yorumla
    • jenima
      jenima
      +1 yıl

Sen gene de olası bir can yanmasını önlemek için karşı tarafa ön sevişme yapmak istediğini belirte bilirsin. Bu benim nacizane tavsiyem 👌🏻😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

14

Cevap

• -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Partnerinin sana yakınlalması sana dokunması minik buseler bırakması sende bir etki yaratıyorsa o gece bir tık ilerisini düşünebilirsiniz. Sen istediğin kadar yakınlaşmasına izin ver cinsel tatmin cinsel arzulama isteğin oluştukça zevk alacaksın. Evliliğin ilk gecesi her şey yaşanacak diye bir kural yok bu yüzden rahat olmalısın bu konuyu partnerinle sık sık konuşabilirsin ondan utanıyorsan önce bunu aşmalısın duygularını ve arzularını dinle ve sen neyi nezaman istiyorsan ozaman en doğru zamandır. Partnerinle konuştukça her şey çözülecektir kaygıların gscecektir.

1
    0 Yorumla
  • Gökhan52_Unye
    Gökhan52_Unye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 90%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.

Allah bir yastikta kocasin. Gerdege girmdden once kocanada hatirlat 2 rekat beraber namaz kilin. Gerisini kocan ayarlar. Sen rahat ol ona birak. Kayganlastirici surmesini istersen belki seni biraz rahatlatir. Korkma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • KılıçArslan08
    KılıçArslan08 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Kendini serbest bırak, canım acıyacak diye düşünme bırak kendini kocan gerisini halleder. Eğer kendini sıkarsan canın acır.

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Kendini kasma zevk almana ve islanmana odaklan zevk alirsin

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok korkuyorum istemeden

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Korku gerilim herkeste olur ben bile bazen sexting yaparken bile heyecanlaniyorum direk sekste de bu olmasi normal ama sen dedigim gibi o isten zevk almaya bak iliski olmasina yakin gozlerin asagi kendi vajinana ve oglanin penisne falan takilmasin yoksa kendini gerersin iliski de zorluk cekebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki teşekkürler. O önceden tecrübeli ama ben daha önce hiç yapmadım ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum ondan sormak istedim

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Onu tatmin etmek icin hic ugrasma aman zevk alsin iste vay unutamadigi bir gece olsun cart curt deme zaten o adam yasamis biliyor seninle devamli yapacak sen kendin icin ilk olan mutlugunu yasa zevkini yasa birak sen tatmin ol zevk al orgazm ol boşal o zaten sen boyle olunca zevk alir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O daha önce yaşadığı için tedirginlik yaşadım biraz sanırım akışına bırakıcam

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Akisina birakmak en iyisi biraz bu seylerin baslangici da arzulamak iste sahip olmak istemek gibi güdülerden geçiyor sende bunlar olursa libidon da tavan yapar oyle seyleri hiç düşünmeden iliskini yasarsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim açıklamaların için bana bunları anlatacak deneyime sahip kimse yok etrafımda araştırıyorum

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Genelde bu konulari anne kiz konusur ama cesaret etmek cok zor olabilir annede hani konuya hakim ve bilincli degilse zor olabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annem beni doğurduktan sonra vefat etmiş annemle babam kaçarak evlendiği için akrabamda yok arkadaşlarım daha deneyimsiz benim gibi ondan soruyorum

Yorumla
    • samedjackson
      samedjackson
      +1 yıl

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaslarinin annelerinden falan bu konuda kendine yakin gordugun birileri de olabilir bence tavsiye verebilirler sana da

Yorumla
  • gaba_memur
    gaba_memur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

Rahat ol başka bişey düşünme umarım eşin tecrübelidir

0
    0 Yorumla
  • Kalista
    Kalista Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

yalasın bence seninkini. siz kadınlar bayılıyorsunuz stres filan kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenmeden önce masaj yaptır gizli osana herseyi ögretir ben öyle yaptım cok faydalı oldu gizli tabiki

0
    0 Yorumla
  • sjksjkskj
    sjksjkskj Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

bol peçete bulundur oluk oluk kan akacak

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ciddi misin

• sjksjkskj
      sjksjkskj
      +1 yıl

niye yalan atim awk

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok mu akacak ben öyle duymadım ama azıcıkmış

• sjksjkskj
      sjksjkskj
      +1 yıl

kanser olan bir hastaya sen kanser oldun ömrün 3 ay deseler ne olur

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biz yaptık hiçte oluk oluk akmadı

• sjksjkskj
      sjksjkskj
      +1 yıl

iyi aferin

• egerkan
    egerkan Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.

Rahat ol stres yapma yeter

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O tecrübeli önceden ama benim ilk olduğu için canın yanacak dediler

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

İlkinde canın yanar biraz onun için zevk almasına bak kendini rahat tut

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Acaba ne kadar sürüyor bu can yanması biliyor musun yani kız arkadaşlarında filan duydun mu

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

Delik genişleyene kadar dar olduğu için genişlicek acıyacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim rahim ağzı darlığım var ben iki katı acı mı çekicem o zaman çok kötüüüü o zamannnnn

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

Kocan mı sevgilin mi söyle ilk parmak ile denesin yoksa girmesi çok zor olur kayganlaştırıcı kullanın ya da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdilik nişanlım parmağı bir defa denedik ıslakken içime ittiğinde gözümden yaş geldi

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

Senin durum vahim kayganlaştırıcı falan kullansın ya da sen acıya katlanıcaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok korkuyorum ama elinden geldiğnce rahatlatmaya çalışıyor beni ama elimde değil bir de şeyi kocaman aklım çıkıyor görünce

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

Acı yaşıyacaksın kısa süreliğine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse açıklamaların için sağoll

Yorumla
    • egerkan
      egerkan
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şeyy biz düğünü beklemedik nikahtan üç gün sonra bir şeyler yaşadık. Çok hafif bir ağrı oldu ama eşimin penisini yarısına kadar alabiliyorum sence bu durum ne zamana kadar devam eder

Yorumla
  • Donfalcone
    Donfalcone Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Oo tavsiyenin kralı burada

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bir şey olmaz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Durex kayganlaştırıcı al

0
    0 Yorumla
  • Derman034
    Derman034 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

endişelenme yeter

0
    0 Yorumla
  • gkmnkvnc
    gkmnkvnc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Sen kendini bırak kendi kendine olur

0
    0 Yorumla
  • Ahmet0556
    Ahmet0556 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Rahat ol sıkma kendini

0
    0 Yorumla
  • Çelixsxsxxx
    Çelixsxsxxx Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Çok var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaşlarınız kaç

1
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim 19 onun 23

Yorumla
    • cookie1
      cookie1
      +1 yıl

Bu yaştaaa 😦😦

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha çocuksun sen ne ne evliliği uzun sürmeyecek bunun farkında mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz beraber büyüdük kendimi bildim bileli o var yanımda annem babam öldüğünde hep yanımda o vardı seviyoruz birbirimizi ben üni okuyorum o da ünisini bitirdi mimarlık şşirketinde çalışıyor işi var yani köpek gibi sevdiğini söylüyor her zaman hissettiriyorda bizde evlenmeye karar verdik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam evlen ama ömürlük süreceğini düşünme çok güvenme yoksa üzülürsünüz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O beni bırakırsa ben biterim bu hayattaki tek dayanağım o ben onunla güç alıyorum beni asla bırakmayacağını bizi ayıran şeyin ölüm olacağını söylüyor yaşım küçük biliyorum :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sende buna inanıyor musunuz? Erkekler hep sadık kalmaz. Kendini geliştir oku ayakların üzerinde dur. Hep yanında o olacak diye bir şey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okuyorum üniversitede 2. sınıf hemşireyim ama beni bırakamaz yani bana yıllardır seni seviyorum diyor beni korudu kolladı annem oldu yeri geldi babam oldu beni bırakmaz o bırakırsa biterim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni seviyorum diyen her kişi seviyor olmaz. Çok saf birine benziyorsun umarım üzülmezsin. Ailen yok diye bazı büyük erkekler seni kandırmak ister sakın kendinden yaşça büyüklerle olma bu sevgilinden ayrılınca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an sevgili değiliz nişanlıyız bir ay sonrada evlencez zaten asla ayrılmayı düşünmüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Asla deme böyle düşünme yoksa çok üzülürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu asla bırakamam o canımdan öte benim için

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Arkadas erkeklerden cok cekmis belli wppwpw yanlis tercihler yaparsan boyle dusunmen normal zaten wppwp

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiç erkeklerden çekmedim. Erkekler genç kız sever bu yüzden ömür boyu sadık olmazlar bence

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Kendi cevremde gorup bilmesem erkekleri sizden ogrensem inancaktim kizda erkekde omurboyu sadik olabiliyo cinsiyete indirgemek anlamsiz ve yersiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sadık olduklarına emin misin? 20 yaşında genç bi kız yüz verse hayır derler mi?

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Cinsiyet farketmez sadik olanlari gordum yoksa yasanmaz zaten dunyada bu tip seyler genc yastan itibaren bu cinselligin asiri normal oldugunu benimsemek ve benimsetmeye calismaktan dolayi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nasıl eniştenin şeyi

2
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir kaç defa gördüm beni korkutacak kadar büyük elim ayağım titriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mmm değerini bil ne güzel işte

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Pwpwpwp korkutacak kadar

Yorumla
    • Efe64
      Efe64
      +1 yıl

@yhadhemeseneolee benimki de çok büyük

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Ee napalim bizene

Yorumla
    • Efe64
      Efe64
      +1 yıl

@yhadhemeseneolee takip dm gelir misin

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Hayir namussuzlar uzak olsun benden

Yorumla
    • Efe64
      Efe64
      +1 yıl

@yhadhemeseneolee ne namussuzluğumu gördün

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Yazdiklarindan belli oluyo bide cok duzgunmus gibi efendi takilmiyolarmi cildirmalik en tipik laf ne namussuzlugumuzu gordun pwpw bari yaratici biseyler yazin

Yorumla
    • yhadhemeseneolee
      yhadhemeseneolee
      +1 yıl

Demi ne demezsin bana napacagini anlatsana nude falan gondermekle olmuyo bu isler sadece

Yorumla
  • evliseverr0661
    evliseverr0661 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

yalatt

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk gece için tavsiyeniz var mı nasıl bir duygu ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk gece için tavsiyeleriniz nelerdir? 20 cevap verildi
İlk gecemde nasıl davranmalıyım? 9 cevap verildi
İlk gecede nasıl yaklaşım kuracağım? 8 cevap verildi
Bakireyim ilk gecemde nasıl davranmalıyım? 16 cevap verildi
İlk gecemizde ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? 17 cevap verildi
İlk gece nasıl davranmalıyım? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨