Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk gece kadınların ve erkeklerin unutamayacağı gecedir bunu nasıl acıtmadan keyif içinde yaparsanız iki taraf için de özlemle yapilacak iple çekilen ilişki olur. Onun için onsevis me ve oral yaparak partnerini iyice sulandirman gerekir elle sular akmaya başlayınca aletin başını hafif tükürükle yagla dudaklarına başını 2-3 kere sürtüp yavaş yavaş bastırılan dudaklardan öperken içine yavaş yavaş iteler başı kaybolurken içinde zara baskı yaratıp yirtilmasiyla içine giret kokleyince birsure içinde tut durumuna bak çok acıdı derse çek 2-3 sonra tekrar aynı şekilde yap. Eğer içinde hayatından memnun ise git gel yaparak bosalana kadar devam et ilki olduğu için içine ya da dışında bosaltabilirsin sabahına ertesi gün hapı alabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yorumlarda bazıları sana cahil gibi davranıp kendi egolarını tatmin etmiş ancak bunu yapmak yerine keşke bilgilerini konuştursalardı.
1) Arkadaşım şimdi şöyle, Bu konuda 3 senaryo var öncelikle onları bil.
-Kan gelmeyebilir, eşin bakire değildir.
Eşin sana bakire olduğunu söylüyorsa ve ona güvenin varsa bu konuda ona güven, muhtemelen ya zarı yoktur doğustan, ya da esnek zara sahiptir. Ona gelicem şimdi.
-Eşinin zarı esnektir.
Bu durumda gayet normal ve kan gelmesi kadar sık olan bir durum. %10 oranında esnek zarlı kadınlar var diye biliyorum. Bu durumda endişe etmeyin, kan gelsin diye uğraşmayın gelmez. Zar ya doğumda yırtılır, ya da sizin isteğinize göre doktor kesik atabilir. Bu durumlarda sakın kan gelmedi diyip baba evine yollamayın, bunlar cahiliye adetidir. Kadın denen varlık zardan ibaret bir mal değldir.
-En olası senaryo, kan gelmesi durumu.
Kan gelirse iki durum var, iyi dinle.
İnsanlar kan gelmesi normal sanır ancak ideali kan gelmemesidir. Sert sekste kan gelebilir veya duvarlara çok sürtersen kan gelebilir. Ama sen narin narin sokarsan hayvan gibi girmezsen kan gelmemesi gerekir.
Birinci senaryo: çok kan gelmesi durumu.
Çok kan gelirse kanın durmasını bekleyeceksiniz. Öyle kanlı kanlı gel seni mikeyim hatun demek yok. Kadında travma bırakırsınız kadın sonra basım ağrıyor diye red etmeye başlar. 1 hafta boyunca mı kanıyor? Bekleyeceksiniz. Yara var mı diye bakın, içerde yara varsa krem sürün. Uzmanlar zaten zar bozulduktan sonra 1 gün seks yapılmamasını, yüzeysel ön sevisme ile idare edilmesini ister. 1 gün bekleyin bence. Oralle idare edin. Anal tavsiye etmiyorum. Kanama durunca devam edebilirsiniz.
İkinci senaryo: Az kan geldi durumu
Ne mutlu size, az kan gelmişse de yine temizleyin, bekleyin, durunca yine bir süre bekleyip yara durumuna bakın, sorun yoksa devam edin.
Kayganlaştırıcı normalde vajinaya sürülür diye biliyorum ama ekstra penise de sürebilirsiniz o konuda biraz cahilim affınıza sığınıyorum.
Geri çekme yöntemi sık kullanılan bir yöntem ancak zevk suyunda da sperm riski olduğu için biraz eşegi ağaca hafif bağlamak gibi. Doğum kontrol hapı tavsiye etmem, eşinizin hormonlarını bozar. Özellikle ilk ilişkiler için prezervatif kullanın kendinizi de deneyin. Baktınız zevk suyundan bile önce geri çekebiliyorsunuz, o zaman normal geri çekmeye devam edebilirsiniz. Diyelim ki yanlışlıkla içinde boşaldınız veya zevk suyu aktı, doğum kontrol hapı şart olabilir..
Başka sorunuz var mıydı?06 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım bir kaç kısımlar var, rahatsız etmeyecek şekilde özelden danışabilir miyim?
Soran+1 yılDediklerinizi temizleyin ve sonra merhem vs. dediğinizi.
Soran+1 yılDış tarafları mı sıyrıntı oluyor içi mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKan dediğin öyle aman aman bişey gelmiyor kardeşim sen işine devam et durmana gerek yok kauganalastirici olayına gelince kaliteli bir markadan alırsın seninkine ya da eşinin kine surersin problem olmaz yanı
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum. dikkat etmem gereken bir durum var mı peki?
- +1 yıl
Yok kardeşim eğer acemilik varsa ikinizde de açın TV de erotik film izleyin o bile size yardımcı olur
Soran+1 yılSorumu güncelledim tekrar bakar mısınız?
- +1 yıl
Bunun içinde ertesi gün hapı kullan geri çekilme falan uğraşma bence ya da prezervatif falan bunlara gerek yok sonuçta ilk geceniz hersey güzel ve kaliteli olsun dimi
Soran+1 yılAklımız da kaliteli daha çok arzulu bir durum var ve birbirimize çok aşığız zira şuanlık için bebek düşünmüyoruz ve olur sa da aldırmak gibi niyetimiz yok o yüzden korunmak istiyoruz. Eşim olacak kişi prezervatif istemiğini ten tene değsin diyor.
Soran+1 yılHakan ağabey çok soru sormuş gibi oldum biliyorum fakat öğrenmem gerekiyor diye soruyorum. Ertesi gün hapı nedir, nasıl, kim kullanıncak ve ne zaman kullanacağız?
- +1 yıl
Sen gel özele dostum
- +1 yıl
Komi hakkında sana gerekli bütün bilgileri vericem artık ona buna bişey sormana gerek kalmicak
Soran+1 yılİkindi 16-17 gibi yazayım olur mu?
- +1 yıl
Olur tabikide dostum nezmaan istersen burdayım ben mesajını gördüğümde uygun açıklayıcı şekilde yardımcı olurum ben doktorum bu arada vereceğim bilgiler sağlık açısından da sorun teşkil etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorduğun soruların cevaplarını nasıl bilmezsin? Ayrıca niye İzmir diper illerdeki insanlar sevişmiyor mu? Ne mantıksız soru yarabbi
23 Yorumla
Soran+1 yılBelki senin gibi herkesle yapıp deneyim sahibi olmadığım için bilmiyorum özür dilerim. Konum olarak daha yakın hissettiğim için.
Cevap sahibi+1 yılKendimle ilgili bsey demedim ki? Bu sorduğun soruların cevaplarını erkekleri geç bakireler biliyor ayrıca. Bu devirde bu kadar bilgisiz olman çok ilginç
Soran+1 yılDindar olduğum için cinsel konular ile ilgilenmiyorum, sadece ihtiyacım olduğu için ilgileniyorum diğer konular kim ne yapmış kim kimle ne etmiş ilgilenmiyorum. Dediğim gibi eşim olacak kişiyle ilişki esnasında kendisine zarar vermek istemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılvajınanın arasına koy sulandıkca yag gıbı ıcıne ceker
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı kullanmana gerek yok. Önsevişmede iyice kıvama getirmen gerekli.
07 Yorumla
Soran+1 yılKıvam dediğin nedir, nasıl oluyor lütfen biraz daha açık konuşabilirseniz sevinirim.
- +1 yıl
önsevişmede iyice uyarıp ıslanmasını sağlaman gerekli.
Soran+1 yılAraştırmıştım vajina ıslanan bölge olduğu için tatmin edilince ıslanıyor.
- +1 yıl
ösevişme tekniklerini iyi öğrenmen gerekli.
Soran+1 yılOnları bulabileceğim, mekale veya anlatımı var mı?
Soran+1 yılSorumu güncelledim tekrar bakar mısınız?
- +1 yıl
prezervatif takman gerekli mutlaka.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen direkt sert ısterdım
43 Yorumla
Soran+1 yılTabi herkes farklılık gösteriyor, herkes aynı değil.
- +1 yıl
deneyım var mı onceden
- +1 yıl
Adam ilk gece hakkında. bilgi. istiyor fantezi uygulaması istemiyor 😃 sen eğer sert istiyorsan gel özele ben saja sert girerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire bulursan
42 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsun, evleniyorum diyorum bakire bulursan diyorsun. lütfen sorumu tekrar okuyunuz.
LÜTFEN EVLİ OLAN VE İLİŞKİYE GİRMİŞ KİŞİLERİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM.
Mümkün ise İzmir'deki olanlar cevap verirse çok sevinirim LÜTFEN.- +1 yıl
:) defıne gıbı yanı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar