Bir partnerim olduğunda onun beğeniliyor olması ve bunun hoşuna gitmesi benim de hoşuma gidiyor. Fakat kadınlar bu konuda neden kıskanç değilsin diye düşünüyorlar bunun nedeni nedir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Güzel kardeşim musunuz?
Rahatlık değil bu gevşeklik değil bu başka bi boyut
Sansürlemiş site. İb. ne. tor musunuz diye sormuştum.
Neden
Erkek adam sevdiği kadını kıskanır ve başkalarının onu hayal etmesini arzulamasını, beğenmesini istemez. Benim kocamı kim ne hadle beğenir arzular ne münasebet benim hoşuma gidecek bu? Böyle erkek benim gözümde top gibi bi şeydir
Kıskançlık olmadığını kim söyledi ki?
Ya allah aşkına biri benim olanı beğenecek ben de kıskanıyorum diyeceğim ama hoşuma gidecek öyle mi? Başka var mıydı?
Top gibi bi şey hiç sevmem
Neden top olarak algılıyorsun ki böyle birini? Sevdiğini koruyan sadece sevdiğini kısıtlayan insanlar mıdır?
Kısıtlamak ile ilgisi nedir? Seven adam sevdiğini gözünden bile sakınır, elin adamı beğenince hoşuna gitmez
Böyle biri benim gözümde toptur
Bu senin görüşün ve yanlış bir görüş.
Benim görüşümsw benim yanlışım ben böyle seviyorum bana sevdiğini gözünden sakınmayan elin adamlarının beğenmesi hoşuna giden adamları top olarak görüyorum ben de seviyorum o zaman bu yanlışımı
Sevebilirsiniz buna bir şey diyemem, ama top filan demek sadece ayıp.
Değil bence top, düşünce özgürlüğü var ben bu tip erkeklerin top olduğunu düşünüyorum. Sen de benim yobaz olduğumu düşünebilirsin mesela erkek arkadaşımı başkalarının beğenmesinden rahatsız olduğum için çok normal. Bana biraz ılık geliyor böyle erkekler
Ben yobaz olduğunu düşünmüyorum. Sana göre normal bu diyebilirim, ama sen böyle değilsin, hakaretvari konuşuyorsun.
E ne yapabilirim? Ben de bu tip erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorum. Beynime “hayır böyle düşünme, ayıp oluyor” mu diyeyim? Bana göre böyle erkek toptur ve ılıktır. Seni bilmem nasılsın çoğunluk kadın da benim gibi düşünür bunu temin ederim..
Bakış açını geliştirebilirsin. Ve çoğunluk kadın fikrine katılmıyorum. Çünkü son dönemde bu algı yavaş yavaş değişiyor.
Muhafazakarından sekülerine türlü türlü kadınla sohbet ettim, benim gözlemlerim çoğunluğun böyle düşündüğü yönünde. Giyim kuşama karışmak, sosyal aktivitelerini kısıtlamaktan başka bir şey bu söylediğin. Biricik olması lazım o kadının, böyle başka adamların beğenmesinden hoşlanan adamı kolay kolay kadınlar kabul etmez. Seven insan da kıskanır, kısıtlanmak ve kıskanmak ayrı şeyler. Beni elin adamları beğenip arzulayacak, bu da benim partnerimin hoşuna mı gidecek? Yok öyle dünya.. öyle olan da benim gözümde toptur
Ben de şunu soruyorum kıskançlık olmadığını biricik olmadığını kim söylüyor? Arada tek fark var.
Kıskanan erkek partnerinin başka bir erkek tarafından beğenilmesini ve arzulanmasını normal karşılamaz çünkü.
Bu kıskanmama engel değil ki, onun hoşuna gitmeyen bir bakış benim için yine rahatsız edici bir bakış olur zaten
Elin adamı beğensin ve arzulasın bu normal, kıskanma yok o zaman neyde var? Neyi kıskanıyorsunuz tam olarak?
Varsa hayatınızda bir kadın ve bunu sorun etmiyorsa tamam zaten bulmuşsunuz kendi düşüncenizde biri ama yok hayatınızda olan kadınlar rahatsız ise bir düşünün yani acaba kendi normum bile olsa bu farklı mı diye
Yaşınız kaç?
24
Küçük de değilmişsiniz. İnsanların kıskanmalari sevgi şekilleri farklı olabilir çünkü.
Sevgi algısındaki farklılıklar beni alakadar etmiyor, ilgilenmiyorum
Benim kişisel görüşüm bu yönde, beni bu şekilde seven birinden rahatsız olurum ve benim gözümde zihnimde bu sıfatları alır.
Bu sizin görüşünüz diyebilirim ne diyebilirim ki.
Diyecek bir şey yok, her insan farklıdır. Farklı düşünür ve istediğinizi de söyleme ve düşünme özgürlüğüne sahipsiniz. Sizi ilgilendirir dedikleriniz, benim dediklerim de beni ilgilendirir.
Düşüncelerim de hala aynı benim gözümde öyle.
Sana da hayatta ve ikili ilişkilerinde başarılar dilerim, iyi forumlar
İyi forumlar derken, forumlar pek kalmadı sanki:)
Forum gibi kullandık diye öyle dedim.
Ahaha doğrudur:) sizi daha fazla gıcık etmek istemedim
Bilmukabele 😂 tekrar iyi akşamlar
Gittikçe geçmişe dönüyor konuşmalar yalnız😅
Geçmişe dönüyor derken ne kastettin anlamadım?
Forum, bilmukabele filan onlar yani:)
Bana göre günümüz ya, bilmukabele günümüzde de sık kullanılan bir kelime
Pek denk gelmiyorum ben:) he tabi kullanan kişi çevre farklılık gösterebilir:)
Olabilir benim çevremde insanların kullandığı, bana göre günümüz konuşma dilinde olan bi kelime. Mamafih gibi böyle az bilinen olsa haklısın da bana normal geliyor
İkisi arasında benim için fark yok😅 bilmediğim kelimeler değil zaten, yazı hikaye gibi şeylerle ilgilendiğim için:)
Anladım, benim için fark var çünkü biri günlük konuşma dilinde kullanılan bir kelime iken diğeri değil. Kullanım sıklığı da keza öyle. Neyse konu dağıldı. Tekrar iyi akşamlar ve iyi forumlar 😂
Yani kullanim sıklığı açısından katılabilirim:) teşekkür ederim bu arada seviyeli tartışma için:)
Seviyeli mi 😂😂😂
Takip mesafesi genişledi pek seviyeli sayılmaz ama ben de teşekkür ederim.
Hakaret küfür kullanmadan düzgün bir üslupla tartışmaktan bahsediyorum:) çünkü çoktan hakaret eden biri de gelebilirdi hiçbir fikir öne sürmeden:)
bence güzel bişey
Böyle bir partner tercih eder miydiniz:)