Yaşım 25 bundan önceki sevgilim 32 yaşındaydı fitness antrenörüydü kalıplı baya ama cinsel yönden tatmin edemiyordu size ilginç gelebilir ama öyle şimdi ki sevgilim 19 yaşında üniversite okuyor çelimsiz zayıf biri ama beni altına aldığında resmen kivrandiriyor yalvartiyor çok geç de boşalıyor bu iş nasıl oluyor hiç tahmin etmezdim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgenç olanın arzu ve isteği ve libidosunun yüksek olması, senin üzerinde seni tatmin edecek kadar uzun süreli ilişki yaşamasıyla alakalı.. öteki hem doymuştur hem de uğraşmak istemiyordur o kadar.. işte cinsel yaşamın zevk sırrı bu
12 Yorumla
Soran+1 yılgençler favorim ya
- +1 yıl
:D daha önce de var mıydı genç olan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo gelmiyor normal bu yani bence kalıba göre olmuyor bu içten gelen isteğe arzuya bağlı tecrübeye bağlı erken boşalma varsa bitik durumda ve ayrıca doyumsuz olacak yatakta sert olacak bitmeyen bir enerjisi olacak arka arkaya 5 6 defa yapabilecek 1 2 yapıp kalkıp gitmeyecek işini bitirip gitmeyecek kadınında doymasını rahatlamasını düşünecek ona göre davranacak vay arkadaş ben böyle kadın arıyorum bulamıyorum böyle erkek arayan kadınlar neden bana denk gelmez ki ya 😔
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊😉
+1 yılYani ama şöyle bi durum var bı sure sonra ayrılacaksın yaşlar tutmuyor. Anca seks yaparsın onunla. Bence şimdiden yasiitin olan biribi bul seks yap iyiyse devam et.
Bende 26 yaşındayım 🤗🤗🤗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu işler böyle. sende yaşayarak görmüş oldun.. hayvan gibi body'ciyi bilek güreşinde osrttum.. şekile cüsseye bakma.. alet işler el övünür.😉
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleymiş dışarıdan baksan o dersim ama asıl şimdiki sevgilim tam bir boğa
Cevap sahibi+1 yılbasıyolar amino asidi.. alet, out of order😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç boşalmak bu yüzden önemli vücut falan hikâye 3 dakikada pili sönerse şaşırır sin tabi buna
12 Yorumla
Soran+1 yılevet üzücü
Cevap sahibi+1 yılbende bunu evli bir arkadaşımla yapınca gördüm 4 saat yaptık kadın boşalmaktan yoruldu ama ben boşalmadim hiç kadın 35 di ben 30 ama bu yaşla fizikle alakalı değil geç boşalma kafayla Alakalı
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer seks konusunda kendini eğitmişse bu gayet normal.. ama eğitmemişse erken boşalma da oluyor ikinciye devam edememe durumu da oluyor.. şanslısın ☺️
00 YorumlaBu tamamen doğal bir şey zaten vücut geliştirme sporu yapan çok erkek iğne vurduğu için kadınları tatmin edemiyor eeee ummadık taş baş yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be ben de şaşırdım
54 Yorumla- +1 yıl
Ön sevişneyi uzun tutsa da olurdu
Soran+1 yıldene bence
- +1 yıl
Denemek lazım
- +1 yıl
neden şaşırdın ki? boy pos la seks aynı orantıda mı oluyor sanıyordun?
+1 yılİşlev önemli derken boşuna demiyorduk
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle dışarda gören erkek sanır
- +1 yıl
Neyse bulmuşsun kendine göre birini
+1 yılBunun vücutla ilgisi yok
12 Yorumla
Soran+1 yılgenel yorum böyle deneyimlermiş oldum
- +1 yıl
Ön sevişme ve oralla gelen seks her zaman kadını orgazm yaşatır
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tiple alakalı bşe değil o
16 Yorumla
Soran+1 yılben öyle saniyodum
Soran+1 yılçirkin kızlarla mı
+1 yılHiç beklenmedik şeyler olabilir, kimseyi dışarıdan yargılamamak lazım. By güzel bir şey ama kiminle zevk alıyorsan onunla yapmalısın, bende genç sevmiyorum çok tecrübesiz oluyor. +25 falan daha iyi oluyor sekste görüşüm,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur öyle şeyler beklenmedik kişi doyurur seni
17 Yorumla
Soran+1 yılevet sayesinde zevkten uçuyorum ama çok kıskanıyorum onu sonuçta üniversiteye gidiyor efendi biri normal zamanda ama yatakta çok sert
Cevap sahibi+1 yılDemek aen sert seviyorsn eskisi sert olamamış aç kalmissin
Soran+1 yılSert severim ama sertten ziyade çok çabuk geliyordu bir daha olmaz merak etme dedi ama düzelmedi ve kibardı anal istedi ben yok deyince kabul etti hemen ama şimdiki sevgilim istedi yok dedim ama kabuk etmedi yatırdığı gibi girdi ben böyle istiyorum kabullenen erkek değil başkaldıran umursamaz olanları
Cevap sahibi+1 yılSeni bi elime gecirsem görürsün de neyse ateşli birisin
Soran+1 yılsevgilim cezamı veriyor zaten
Cevap sahibi+1 yılAh ah sen gibi olsa ben onu varya
Cevap sahibi+1 yılFarklı zevk ararsan burdayım
Fitness yapanlarda sıkıntı var sanki
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
İşlevi önemli ya doyumsuz yani seni kivrandirdigine göre şeyi baya büyük sjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani neden bunu yapıyorsun ki evlensen olmaz mı
54 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum 30 dan sonra belki
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki yani yargılamak değil seni asla yani şu sorum evleneceğin kişi grçmişini kabul eder mi
Soran+1 yıletmezse olmaz zaten edenle evlenirim söylerim de açık bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısınn
+1 yılsenin yaş kaç?
14 Yorumla
Soran+1 yıl35
- +1 yıl
sen de ağzının tadını biliyorsun :) senin fiziğin nasıl
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
boy kilo nasıl
Daha çok çeşit var canım merak etme
00 YorumlaBunun boy kilo ile alakası yok ki bebeğim 😘
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İş bilenin kılıç kuşananın
00 Yorumla
+1 yılkimin sert düt yaşıyla fiziğiyle anlayamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
sevgilin mi fb mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu genci nasıl buldun 🤨😂🤔🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErken boşalmayla birde penis kalınsa fark eder
00 Yorumla
+1 yılKıvran
00 YorumlaSem ne okuyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında