Şimdi fıstık şöyle ki tahrik etmeyi doğru anlamak lazım.
Tahrik edinebilirsin istemesen de ancak kendini kontrol edip baştan çıkmamak anlamında tahrik olmamayı kastediyorsan evet bu mümkün.
Ama vücudun istemsiz etkilemesi mümkün.
Fazlaca seks tecrübesi tahrik olmayı kontrol etme şansı tanır yani sıradan gelmesi babında evet ama seni sen istesen de tahrik edecek hep vardır. Kendini bırakmazsın o ayrı öpüldün 😘😘23 Yorumla- +1 yıl
Yok anladım, katılıyorum aslında sana büyük oranda doğru.
En İyi Cevaplar
+1 yılhangi taraftan bahsedildiğine bağlı kadın partner için mi erkek partner için mi ve bu gerçekten de kişiden kişiye cevabı değişen bir soru. kişinin böyle bir açlığı mevcut ise tahrik edilmesi çok kolay olur fakat ihtiyacı yoksa kendine hakim olabilir yani şartlara tahrik edene ve edilmek isteyene göre sorunun cevabı değişir. benim cevabım ihtiyacım varsa beni tahrik edebilir belki de olmamalıyım lakin benim ruh halime bağlıdır
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemiseksüelim İlgi duyduğum kişi haricinde başka hiçbir erkek beni etkilemez içimdeki kadınlık aklımdaki kişiden başkasına uyanmaz ya da tahrik olmak benim kontrolümde olan bir şey değil sadece aklıma gelmesi bile benim tahrik olmam için yetiyor da artıyor bile
31 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılBeni sadece sevdiğim adam tahrik eder. Onun dışında durduk yere tahrik olmam bu mümkün değil. Sevdiğime karşı çok duyarlı ve hassas oluyorum. Zaten benim nelerden tahrik olduğumu bildiği için beni tahrik etme konusunda başarılı oluyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tahrik etmesi için sınırlarım içine girmesi gerekir. O kadar sınıra geliyor ise tahrik etmesi kolay. Ama o sınıra gelmek çok zor işte.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKadına göre değişiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevdiğim, hoşlandığım ve istediğim biriyse karşılıklı etkilenme varsa çok kolay. İstemezsem asla mümkün değil. Kontrol bende… 🤪😎
20 Yorumla
+1 yılAslında bu yapılanlardan ya da söylenenlerden ziyade yapana ve söyleyene bağlı.. Aynı şeyi herkes yapınca yaprak kımıldamaz ama bir o vardır ki nefes alsa fırtına kopar..
30 Yorumla
+1 yılAna pilanima yapıştı kaldı ondan cevaplıyacam artık 😂 aslında zor değil ama kişiden kişiye değişir
53 Yorumla- +1 yıl
😄
- +1 yıl
E napayım 😂🤣
- +1 yıl
İyi yaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay bir şekilde tahrik oluyorum. Yalana gerek yok.
Ama hoşuma giden bir fizik olursa tabi ki10 Yorumla Bu o kişiye ve hormonal durumuma bağlı. Bazen kolay olabilir yani etkilendiğim biriyse ve ben uçmaya meyilli zamandaysam. 🎈
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılergen arizona kertenkeleleri ile çalışmışsan kolay , kasa kadar zekada onemlı
12 Yorumla- +1 yıl
Zeka çok önemli evet 😄
- +1 yıl
net.
+1 yılBenim için fizik önemli ne giyerse giysin ne yaparsa yapsın beni etkileyecek kadinlar çoğunlukta... ama öyleleri var ki hiç tanımasam kalabalığın arasında ilk ve son gördüğün birisi olsa aklimdan çıkmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseden etkilenmem ama eşimi görünce isteğim tavan yapıyor
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılYani önüme gelen herhangi biri bunu yapamaz. Eğer gözüme kestirdiğim biriyse ve beni az buçuk tanıyorsa bunu basit bi' şeyle bile yapabilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Mesela
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bunu diyenler genellikle tam tersidir. İstememek ve etkilenmemek arasında fark var. Sen tahrik olursun elbet. Ama bunu reddedersin. Bunu kabul etmek lazım
10 Yorumla
+1 yılGörselde ki gibi giyinirse olurum.
Hatta oldum bile
Mesela dar kısa yırtmaçlı mini etek (siyah renk)
Derin gögüs dekoltesi ama sütyensiz uçları belli olucak.10 Yorumla
+1 yılErkekte bu durum hemen etki yapar kadınlar da olsada belli etmezler kadınlar bu konuda kapalı kutular tahrik olurlar ama belli etmezler erkekte tam tersi kabuğundan çıkan kaplumbağa gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılManita nefes alıyordur
Me: ah erkekk😄
Tamamen kişiye bağlı40 Yorumla Ben bir erkek olarak söylüyorum her şey kişinin kendisinde biter ben istemedikçe dünyanın en güzel kadını beni tahrik edemez aynı durum kadınlar da da geçerli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSanal seks saçmalığında beni tahrik etmek imkansız. Nasıl tahrik oluyorlar anlamıyorum çok saçma ya :)
10 Yorumla Ben istemediğim sürece karşımdaki dünyanın en ulaşılmaz adamı veya kadını da olsa hiçbir şey olmaz.
Sapyosexuel bakış açısının faydaları diyelim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle çok zor bu huyumu
sevmiyorum ama maalesef böyle62 Yorumla- +1 yıl
zor mu beğeniyorsun
Cevap sahibi+1 yılSanırım ever
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kolay olmadığı kesin.. kadının tecrübesine ve isteğime bagli...
10 YorumlaBeni tahrik etmek çok kolaydı. Yş 40 halen aklım hep orada
10 YorumlaGiydiği kıyafet boyu hoşuma gittiyse herşeyinle çok kolay uzun boylu bayanlar özellikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. İstege bagli istemedigim surece asla umrunda olmaz hosumada gitme
10 Yorumlaİstemesem mümkün değil ama isteyince de hemen olabilir 😁
10 Yorumla
+1 yılKarşımdakine bağlı ne kadar profesyonel görmek gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılBen istemiyorsam, asla demeyeyim ama coook uğraşması gerekir
10 YorumlaEvet nedeni basit benim kereta uyaninca macera yasamadan duramiyor haylaz cocuk
10 YorumlaGenelde kolay tahrik olmam. Kolay tahrik ederim. Sonra da ben tahrik olurum. Kendi kendimi tahrik ederim yani. 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😄
+1 yılBen istemedikçe mümkün değil bu yüzden ayrılan kız arkadaşlar bile oldu 😂
10 Yorumla
+1 yılYok ya :D Ama etkilenmediğin biriyse farklı tabi. Sonuçta gözüme de hitap etmeli. :D
10 YorumlaSözler konusunda haklısın ama sadece sözler konusunda:))
10 Yorumlabazen hicbiseyden olmam evet.. ama genelde zor degil..
10 Yorumla
+1 yılE yani birseyleri yasadikca tahrik olmak da zorlasiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu durum
Ama ateşliyimdir yani kolay olabilir
Fakat ben istersem..10 Yorumla
+1 yılEger karşındakinin Sevdigi noktaları biliyorsan bunlarıda deneme yanılma yöntemiyle yapabiliyorsan bence hicbirzaman zor degildir 🙂
10 Yorumla
+1 yılSevgilim dışında biri bunu başaramaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen istemesem de mümkündür :D Ki hiç istemediğim olmamıştır
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle şu an patlamaya hazir volkan gibiyim :D
Cevap sahibi+1 yılRica etsem yazabilir misin @saklitutkular
- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKolay tahrik olurum ama kendimi iyi kontrol ederim.
10 Yorumla
+1 yılHoşlanıyosam bi bakışına yükselirim valla
70 YorumlaKolaydır aslında aman bir kere sogudummu sorun olur
10 Yorumla
+1 yılEn ufak seye kuduruyorum.. bazen bir parfum kokusu. Bazen acik omuz veya bakis.. vs. Vs
10 Yorumla
+1 yılYa ben mesajda bile bir kadin bisey yazsa tahrik oluyorum.😕
10 Yorumla
+1 yılHayır karşılıklı olmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilmem şimdiye kadar tanıştığım kızlar tahrik etmek istemiyolar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri tahrik etmek zor değildir
10 Yorumla
+1 yılTahrik olmuşsam istediğim içindir
10 YorumlaRuh halime bağlı bişey
10 YorumlaKolaydır hemen olurum bi mini yeter mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılTüm dişiliği ile gelirse zor değil
10 Yorumla Hoşlandığım biriyse çok kolay edebilir 🙂
10 Yorumla
+1 yılTahrik etme fırsatı vermişsem olasım var demektir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. istersem kolay istemezsem kolayı zoru yok yapmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kolay s harfi geçse yeterli tahrik olmama 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKolay ama iradem güçlü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zordur zaafım dışında kolay tahrik olmam.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemedikçe bu mümkün değildir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ki cok kolay ya
10 Yorumla
+1 yılEger aşk varsa oldukça kolay
10 Yorumla
+1 yılBazen kolay bazen zor 😎
10 YorumlaYerine göre birazcik.:D
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam