Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zor. Hayatımda manken gibi fiziği ve melek gibi yüzmgüzelliği olan ve beni yatakta çok mutlu eden bir kadınım var. Bana daha fazlasını sunabilecek biri çıkacağını sanmıyorum...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olduğum kadın sadece baştan çıkartabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça zorum, özellikle de
"Beyler telefon numaranızı almam 3 saniye sürer "diyenlere sinirleniyorum10 Yorumla Libidom genelde yüksek olduğundan bana hitap edecek güzellik ve fiziğe sahip bir hanım kolay baştan çıkarabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin kadını erkeği yok. Güzel, bakımlı, ateşli, seksi bir kadını kim görse yükselirç;bu sağlıklı her insan için böyledir...
10 Yorumla
+1 yılzor desem ego kasıyo bu dicekler ama kimse kusura bakmasın basit biri olmayı kabul etmiyorum hiç bi şekilde 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılİşini bilen zeki kadının, baştan cikaramayacagi erkek yoktur, net.
10 YorumlaZor kirvem zor, kendini parçalaman iktiza eder
10 Yorumla
+1 yılBu resimlerdeki gibi fizik ile çok kolay onun haricinde zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok durumun bir araya gelmesi sonucu bir erkek dikkatimi çekebildiyse bu kişi beni çok kolay başta çıkarır. Ama dikkatimi çekmek çok zordur
211 Yorumla- +1 yıl
niye barbara palvin gibi çok mu güzelsin? yoksa hadid kardeişler gibi? veya kate upton kadar dogal dolgun dık memen mı var? yoksa adrıana lıma gıbı ıddıalı ınce bel mı var yoksa kım gibi iddialı kalçan mı var? yoksa rihanna gibi bakışların mı etkileyici? ÇOK ZORMUŞ. DS FH DHSJF
Cevap sahibi+1 yılHayır kendime saygım ve standartlarım var.
- +1 yıl
bir insanin kendisine saygısı ıle ne alakası var aq bu kadar ego kasmayın kendıme saygım var sen gıbılerle olmam bu nasıl bır tavır ya adam guzel degıl veya senın ılgını cekemedı dıye sen onu kabul etsen kendıne saygısızlık mı yapmıs olacaksın bu nasıl bır kafa
Cevap sahibi+1 yılÖnyargını bırak kibirli biri değilim. Sakin oku yazdıklarımı. Benim ilgimi çekemedi diye bir erkek çirkin olmuyor ya da ben sadece yakışıklı diye birinden etkilenmiyorum. Enerji tensel çekim aura denen bşey var. Ben Ahmete göre çekici değilimdir ama Mehmet için benden seksi bir kadın yoktur. Bu değişir anladın mı? Standartlarım var kendime göre ve bunlar sağlandığında ilgimi çeker bir erkek tanımak isterim. Bu kadar basit bu bir. İkincisi kadınları poposu memesi ince beli vs gibi sınıflandırman senin bir kaliten olmadığını düşündürüyor çünkü duygusal olgunluğa sahip değilsin. Yani yaptığın yoruma göre söylüyorum bunu.
- +1 yıl
o zaman kendıme saygım var saçma sözlerinizi söylemeyin 3 altın kurala göre turkıyede buna uyan yuzde 2 var yuzde 2 nın ıcınde mısın? tayt gıyınce ıddıalı mı sanıyorsun kendını veya ıddaılı ıc camasırı gıyınce bır erkek senı begenır mı sanıyorsun? abazalasmıs turkıyede her erkek senı begenır ondan gtunuz kalkık. almanyada yasıyorum burada 300 lıke alan kızlar yanından gecemeyecek turk kızları turkıyede 5 k lıke alıyor neden abazalasmıs toplumdan dolayı. Sen ve senın gıbı aaşşagalı9k ınsanlar hemen kısısel saldırır ben sana saldırmadan sen su musun bu musun dıyerak konustum ama bır soru veya elestırı ıle hemen senın kalıten olmadıgını dusunuyorum SEN BU KONUSMAYLA KALITELI ISEN SKEYIOM O KALITEYI EN IYISI SENDEN UZAK OLMAK bır bok fızıklerı yok egoları kaf dagını asmıs
Cevap sahibi+1 yılSakin ol burada herkes fikrini söyleyebilir. Attığın msjda kendini kalitesiz gösterdin dedim. Ve ettiğin hakaretlerlede öyle olduğunu düşündürmeye devam ediyorsun. Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum ama kendini biraz daha geliştirirsen boş özgüven ve dolu özgüven arasındaki farkı anlayabilirsin. O zaman karşındaki kadını kaliteli yapan şeyin erkeklerin beğenisi olmadığını anlarsın.
- +1 yıl
1 özgüvenli değilim.
2 ben ilk yorumumda sen gibi kişisel hakarette veya agır bir ithamda bulunmadım
3 sen agır konusunda ben 3. yorumumda agır konuştum ki bunu sonuna kadar hak ettin
4 hala da fikrimin arkasındayım BİR BARBARA PALVİN DEGİL ONUN YANINDA DURUP MAKYAJ YAPAN KADIN BILE OLAMAZSIN. bel kalın kalca duz meme 75 b ayrık ya da 90 e buyuk sarkık tıpık turk kızı: INAN BANA SIZIN GIBI COK INSANIN EGOSUNU PATLATTIM
5 ve ınan bana bro bunları yuzune karsı da söylerım arama olsaydı burdan arasaydık ınan bana yuzume karsı söyleyemeyecegın sözlerı burada yorumda söylersın
Cevap sahibi+1 yılBak kalitenin büyük memeyle alakası yok. Karakter ahlak zeka böyle şeyler olmadığında insan ilişkileri boştur. Umarım bir gün bunu farkedersin. Senin beni beğenmene ihtiyacım yok benim. Tıpkı beni beğenen erkeklerle var olmadığım gibi beğenmeyenlerle de yok olmuyorum. Kendimin farkındayım kendime saygım var ve düşünemeyen, kadınlara saygısı olmayan, dik duruşa sahip olmayan hiç bir erkek dikkatimi çekemez. Buna ego değil kendini bilmek deniyor. Sapla saman bir olamaz
- +1 yıl
bak insan evladi zekası olan bir birey güzellıgın yaratıcıdan dış görunusunde kendısının elınden oldugunu bılır yanısı zekasını kullanan konusmasını da bılır kendı bedenıne bakmayı da bılır nasıl gıyınecegını hangı renklerın ona yakısacagını bılır sen gıbı orantısız karakter dısı konusan KI 2 DEFA UYARMAMA RAGMEN ASSAGALIK INSAN GIBI KONUSTUGUN ICIN Şu an BÖYLE KONUSUYORUM sende yuzume konusacak seref yoksa bosuna yazma sen yazsan da ben cevap vermem hadı ısıne
Cevap sahibi+1 yılBir terapiye git çok öfkelisin. Tanımadığın bir insana hakaretler yağdıracak kadar öfke dolusun. Hayat bunun için çok kısa emin ol. Umarım iyileşirsin. Hadi eyvallah
- +1 yıl
umarım sende tanımadıgın bırısıne saygısızlık yapmazsın az karakterlı olmanı onerırım yadı yallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolay bana sadece kültolu halinle karşıma çık ve pantalonumu çıkart
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeğe öpücük yollasan bacağını ayak ucından göstersen baştan çıkar :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO anki libidoya bağlı
10 Yorumla
+1 yılBaştan çıkarmak kolay sonrası zor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu görsellerle evet diyebilirim :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kolay ve severek yapariz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılbir kac sey var beni tahrik eden yoksa zor
10 Yorumla Bu kadar ucuz değilim
10 Yorumla
+1 yılZamanina gore degisir ama Şu an zor
10 YorumlaDuruma göre değişir ruh halim önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel degilse kimse cikaramaz
10 Yorumla Çok zor
55 Yorumla- +1 yıl
Niye ki?
- +1 yıl
Güven olsa peki?
- +1 yıl
Ne kadar ileri giderdin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunları görünce baştan çıkmayan varsa..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni kolay cikarabilirsin 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen kadın her zaman ondedir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZordur
51 Yorumla- +1 yıl
Çokmu
Hem kolay hem de zor
10 Yorumla
+1 yılKısmen 😛
10 Yorumla
+1 yılZordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kolay
10 Yorumla
+1 yılKolay.
10 Yorumla
+1 yılZordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKolay
10 Yorumla
+1 yılbunlarla kolay
10 Yorumla
+1 yılZordur
10 YorumlaÇok zor
10 Yorumla
+1 yılÇok zor
10 Yorumla
+1 yılZor kirvem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapacaksam sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolay
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh halime göre.
10 YorumlaTemas etmesi yeterli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor değil...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kolay
00 Yorumla
+1 yılŞu an çok azgınım
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay nefesin bile yeter
00 Yorumla
+1 yılIstersem kolay
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Maalesef evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor biriyim biraz
10 Yorumla
+1 yılBiraz
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne