Eşim ile yakınlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar tam 24 gün önce evlendim anlatacağım şaka gibi gelebilir ama düğünden sonraki gün ben işim nedeniyle görevli olduğum şehire gittim doktorum ve başhekimle ciddi bir sorun yaşadım neyse buralar uzun hikaye yaklaşık 2 hafta önce tayin işini halettim ve eşimin yanına döndüm döneli 8 gün oluyor yani eşimle 8 gündür aynı evi aynı yuvayı paylaşıyoruz fakat aramızda halen daha yakınlaşma olmadı (ikimizde birbirimizin ilkiyiz) dün işten ikimizde yorgun geldik eşim direkt duşa girdi ilk defa utangaçlığımı bir kenara koydum duş alırken banyoya girdim biraz garip oldum eşim ama sanki sapık gibiymişim gibi hisettim banyosunu bitirmişti bornozlu saçlarını kurutuyordu girdiğim zaman tepki vermedi yani aslında hangi amaçla girdiğimi anlamadı aşkım diğer banyoyu kullanır mısın şu anda işim var dedi bugün de arkadaşlarıyla alışverişe gitti birazdan gelecek ben nereyi yanlış yapıyorum tan anlayamadım şimdi bu yaşta kalkıp birine soramam belki burada mantıklı bir yorum gelirse denemek istiyorum nasıl yakınlaşmam lazım veya ben bu konuyu nasıl açacam eşim hiç oralı değil gibi ya da benim gibi çekiniyor evde güzel gecelik veya kıyafet falan da giyiyor şaştım kaldım arkadaş ben ne yapacağım lütfen ciddi kişiler yorum yapsın dalga geçmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle bu güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum dün gece buradan cesaret alıp ilk adımı ben attım zaten gerisi geldi😅😊
Eşim ile yakınlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?