Tek kelime ile azdırır. Tahrik eder, kışkırtır, arzularımı şehvetimi kamçılar ve bana daha fazla cesaret verir. Bu benim en çok hoşlandığım hislerden biridir. Ama şunu da bilin ki o şehvet anında bir çırpıda giysileri parçalamak çok güzel oluyor gerçekten de düğmeler filmlerdeki gibi pıt pıt pıt kopmuyor, resmen giydi parçalanıyor. Offf yine de harika o an ilimiz de çok daha sertleşir en dine kadar hissediyoruz ya, işte o an… 😎
Beni parçalamak istediğini... Ama teorik olarak mümkün olmadığı için kıyafetlerimi parçalayarak bunu teoriye döktüğünü.
Çok sabırsız olduğunu... Kıyafetlerimi çıkarmayı bekleyecek kadar bile sabrının olmayıp biran önce o çaput parçalarından kurtulmak istediğini.
Çok istekli olduğunu... Beni daha vahşi, daha büyük, daha deli bir şekilde istediğini.
- Bana düşünce olarak hissettirdiği şeyler bunlar olur. İstek ve sabırsızlık hissederim karşı taraftan. Bunu hissedince bende hemen aşırı bir istekle dolar ve sabırsızlaşırım onu daha fazla hissetmek için.
Ben sade yaşamdan tarafım yani zaten totalde mevsimlik 5-6 parça kıyafete sahibim. Yok öyle yırtmalı mırtmalı hayvani hareketler yapmak. İnsan olsun canımı yesin.
Fantazinin bir parçası olarak kabul ederim. Sonuç olarak seks mutlu olmak için yapılan bir eylem. Kimseyi çok uçuk kaçık (güvenlik veya sağlığı tehdit eder) olmadığı sürece fanteziler olmalıdır.
Sabırsızlıkla çıkaramaz yırtmak isterse çok seksi oluyor, fantezi için filansa etkileyeceğini sanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kalçası buyukse ben arkadan yırtıp. böyle o kalçanın kabak çiçegi gibi bana açılmasını çok seviyorum. Tabii buna mussade ettigi icin o guzel kalcalı kadını da güzelce tatmin ediyorum tabii her sekilde