Cevabın nedir?
bir kaıdn için bu çok önemli öncelikle kendisini güzel ve Seksi hissetmediği sürece yüksek kalite bir cinslelik beklememek gerek. herkesin vitrin mankeni gibi olmak zorunda olmadığını cinselliğin bundan ibaret olmadığını anlatmak ve öğretmek gerek
150 Yorumla
+1 yılOna ilgili ve şefkatli yaklaşırım, onun ne kadar güzel olduğunu söylerim çünkü ben onu her haliyle beğenmiyorsam yatakta sadece ilişki yaşamak için istemem...
90 Yorumla
Utandığı yerleri öper, dilimi gezdiririm. Bak utanıyor mu ondan sonra.
173 Yorumla
İlk hamama götürüp bakıp alacağımdan bu saçmalıkları yaşamam 😁
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılYüzü kızarıyorsa yüzünden, çatlaklarını saklıyorsa çatlaklarından, selülitlerini saklıyorsa selülitlerinden öperim.
Bir öpücük hepsine iyi gelecektir. Konuşmamak en iyisidir. Kadın ne kadar utangaç olursa olsun onu rahat hissettirdiğinizde ve vücudunu gevşettiğinizde utangaçlığını üzerinden atacaktır. Yavaş yavaş elbette.70 Yorumla
+1 yılOnu motive etmeye özen gösteririm ve incitmeden ona seksin sadece vücut olmadigini. Onu sevdiğim için hissetmek istediğimi anlatırım rahatlatırim onu gerekirse masaj filan yaparım biraz sakinleştiririm. Onu ne kadar sevdiğimden bahsederim vs vs yani. Aslında 35 yaşında bı kız arkadaşım vardı kendini çok kötü hissediyordu begenmiyodu vs böyle böyle o korkularını yendik birlikte
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni olmayan birinin o işe kalkışması zor olur 🙄
90 Yorumla
+1 yılutanma çıtır sevgilim benim ben seni bu halin ile kabul ettim ve seni arzuladım derim :)
20 Yorumla
+1 yılVücudundan utanıyorsa zaten benle cinsel ilişki felan yaşamazsın defolup gitsin en iyisi bu olur herkes için😉
70 YorumlaYok benim sevdiğim şahısta utanma diye bir kategori yok 😂
80 Yorumla
+1 yılKızmam ona rahat olmasını kendini serbest bırakmasını söylerim
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Seeks insanın dünyadaki tadabileceği en büyük zevktir.
Ve sevmediğin biri ile olmaz,
Sevdiğin biride senden de kendinden de utanmaz, utanamaz,
Onu hissettiren partneri bulunca sakın bırakmayın.
.10 Yorumla Tepki göstermem rahatlatirim tam tersi onu herşeyiyle sevdigimi kabul ettiğimi bilmesi gerektiğini düşünüyorum
40 Yorumladaha fazla öperdim daha fazla yapardım. beğenmesem yatağa kadar gelemezdi herkesi vücudu içinmi beğeneceğiz samimiyeti insanlığı neşesi etkileyemezmi bizi bir kadının
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl yani isticez ve vermicekmi 😂😂 çok kötü bir durum Allah yaşatmasın hadi biz bayanlar bazen yapıyoruz bunuda erkeklerden böyle bir utangaçlık biraz güldürür 😂
20 Yorumla
+1 yılYani o noktaya geldikten sonra kendi vucudundan utanan partnerimle saniyorum ki birlikte olmamak lazim
Insan kendisiyle barisik olmali ve sevmeli bence21 Yorumla- +1 yıl
Bende sizin gibi davranırdım diye düşünüyorum. 👍
Bakire kızlar utangaç oluyor doğal olarak
Işıklar kapalıyken sevişmek istiyor
Anlayışlı davranıyorum.60 YorumlaBöyle bir şeyin yanlış olduğunu kendi vücuduna güvenmesini anlatırım seks sadece fizik ve vücutla yapılan bir aktivite olmadığını konuşurum güven kazanmasını sağlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de vucudumu beğenmiyorum. Sevgilime değil cinsellik normalde bile ne bacağıma ne karnıma dokundurtmuyorum. Göğsüme de dokundurtmuyordum da kızdı zorla dokundu 🙈 benmki tek beğenmemeden değil ama; utanıyorum ve ilk sevgilim olunca tuhaf oluyo.
20 YorumlaBeğeniyorum ki birlikte oluyorum, o halde utandığı yerleri öperim.
20 YorumlaUtanmana gerek yok. Bak ben de çıplağım. Hadi nevresimin altına girelim derim.
20 YorumlaUtanmamasını söylerim bunun normel oldugunu söylerim onun güzel olduğunu söylerim partnerime böyle ilişkimizi yaşayabiliriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBuna Saygı duyarım. İlgim ve tavrım ona karşı değişmez.
20 Yorumla Onu çok istediğimi söylerim. Utandığı yerleri uzun uzun öpüp okşarım. Sonra ortada utanma kalmaz bence.
40 Yorumlabizim türk kezbanlarının %99'u ışığı kapatalım dediği için mecbur yine ışığı kapatmak zorunda kalırdık dsfsdf
20 YorumlaVay be erkekler bu konuda ne kadar anlayisli sasirdim dogrusu
21 Yorumla
+1 yılGüzel olduğunu hissettirmek için elimden geleni yaparım. 😋
30 YorumlaBir duble rakının çözmeyeceği sorun yoktur bayanlar bilir
10 Yorumla
+1 yılMaşaallah herkes doktor olmuş herkes mükemmel yorumlarda...🤨
Yol veririm dostum uğrasamam10 Yorumla
+1 yılAlıştırır rahatlatırım uzun ön sevişme ile gevşetirim
10 Yorumla
+1 yılBen genelde vücudunun herhangi bir yerinden utandığını görürsem orasında eski sevgilisine ait dövme olduğunu düşünürüm
10 YorumlaÖyle bir şey olursa utanmamasi gerektiğini anlatırsın ama iş oraya kadar vardimi onu kimse dusunmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılo çekingenlik ve utangaçlık ister istemez ilişkiden soğutur o an beni, ama ona o güveni vermek için de elimden geleni de yaparım. aksi durumda ne o ne ben zevk alabilirim
00 Yorumla
+1 yılKızmam. Öpe koklaya hafif ucuk dokunuslarla onu alıştırırım, öz güven kazanmasına yardımcı olurum. Kesin rahatlar benimle ikan her kdin 😉😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanma, serbest bırak kendini, şimdi seni kendinden geçieeceğim, vajinanı öpeceğim.
40 Yorumla
+1 yılOnemli değil canım ben sarkık memeleri daha çok severim derim
10 YorumlaSertlikten yumuşaklık moduna geçiş ve muhabbet etme hali. Yerim onun utangaçlığını insan sonuçta kedicik😬😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bu ben ben o an utanmıyosun ama sonradan geliyo bana utanma
20 Yorumlagozlerını kapatır hayal kurmasına neden olur ve vajınasına yumulur emerdım bosaltana kadar
10 Yorumla
+1 yılYanında her haltı yerken utanma is sevişmeye gelince ay utanıyorum 😂ya siz hangi tarikatsınız
16 Yorumla- +1 yıl
Tenkyu matmazel
- +1 yıl
Acaba sizinle tanışma imkanım var mı sürekli sorularda buluşuyoruz olmuyor böyle matmazel 😂
- +1 yıl
AHahah ya ben mantıdakinin sen olduğunu farketmedim denk geldi yine 😂 takipleşelim kırgıncucuk
- +1 yıl
Ben dikkat ederim ki benden hızlısı mezarda ben sizi takip ediyorum zaten 😎
- +1 yıl
Vay anam vay hızlı gonzales seni
- +1 yıl
Benden hızlısı mezarda mezardan selamlar 😎
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevmediğim şey yapacaksın yok bakma orama diyorlar sinir oluyorum girdiğim yeri görüyüm Ne olacak ki😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz bizeyiz bebeğim kimse yok derim. Kulak memesini emmeye basladigim da kendini tamamen bırakır zaten
10 Yorumla
+1 yılKendi vucudundan utanmasi gerekiyorsa utansin bence aksi halde ben utandirip birde yerin dibine sokarim. ne o oyle gubre cuvali gibi 😉😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kaslıyım tipimin de gideri var dalgam da efso. Karşımda ki kadın kollarım da mutlaka rahatlar ve kendini bana bırakır.
10 Yorumla
+1 yılOnu kınarım bidaha yapmaması için ihtarname çekerim
10 Yorumla
+1 yılonu yatıştırırım onun vücuduna hayran olduğumu söylerdim
10 Yorumla
+1 yıldilim ona dokunduktan sonra zaten kendini kaybeder iş bittikten sonra aklı başına gelir
10 Yorumla
+1 yılBir keresine tam iliskinin baslama noktasinda kadini istemedigim icin oturup aglamisti
10 Yorumla
+1 yılMükemmel bir vücudun var aşkım der ve onu teselli ederim 😀
10 Yorumla
+1 yılbir tepki vermem herhalde normaldir utanabilir der geçerim
10 Yorumla
+1 yılSaygi duyarim slisir zamanla nisey olmamis gibi davranirim
10 Yorumla
+1 yılteselli ederim bunun ne kadar hoş olduğunu anlatırım
10 Yorumla
+1 yılSinir oluyorum çok defalarca oluyo alışamıyo hep örtme hep örtme
peşinde10 YorumlaUtangaç biriyle ilişki yaşamam ben direk soyunmadan git derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinden utanan yarın tüm sülalesinden de utanır. Ya git ya hazır ol🤔
10 Yorumla
+1 yılSeviselim sonra utan derim
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen utanma duygularini alirim onun sabahin 10 nunda aydinlikta 1 saat oral yapabiliyorsam artik sen dusun :))
10 YorumlaLoş mum ışığı herşeyi çözer
20 Yorumla
+1 yılNasip olur mu be 😁😁
20 Yorumla
+1 yılUtancını yenmesini sağlarım
20 Yorumla
+1 yılDaha tatlı gelir... Sonrası kolay...
20 Yorumla
+1 yılSen dünyanın en yakışıklı en seksi erkeğisin jsks
31 Yorumla- +1 yıl
Haha sana dediğimi de nerden çıkardın jsksk😂
bu kadının bile gıdısı var utanmayın gari
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. utancını nasıl belli ettiğine bağlı
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki yaşayacağınız esnada vücudundan utanan partnerinize tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat