Cinsel Yaşam Sürtünerek yapmada erkek arkadaş kendini tutabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bakirelik olduğundan sürtünme daha hoss geliyor Güncellemeler+1 yıl Vajina dudaklarım cikim yani zevk alacagini dusunuyorum Sürtünerek yapmada erkek arkadaş kendini tutabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hoşuma giderdi, içine girmeden böyle yapmak isterdim açıkcası. İradeli biriyimdir fazlasını istemezdim 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir tutar, iki tutar, üçte vijjjt 😏Yaşadığım için biliyorum. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nolmustu Yorumla aerolite +1 yıl Viijjt oldu. Kadın yaptım kendisini, o da rahatladi ben de. Yorumla Soran +1 yıl O an bende ister miyim Yorumla Soran +1 yıl Yani kadın istemis miydi Yorumla aerolite +1 yıl Ya aslında biraz kontrolsüz oldu. O da istemedi, ben de bilinçli yapmadım. Anın zevkiyle biraz fazla girince olan oldu. Ama o çok olumsuz etkilenmedi. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutuluyor ama kilod üstünden köklemiştim tabi girmiyor içeri ama zorluyordum kilodu yırtıcaktm😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kilot olmadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayanamaz sokar affetmez Yorumla Soran +1 yıl Bundab endişeleniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben olsam dayanamam girerim Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Aynen öyle dudaklarının arasına yatırıp ıslak. islak yapican 0 0 Yorumla
damdakikedixz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne anlamda boşalma mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İçime girme Yorumla damdakikedixz +1 yıl Tutamayabilir Yorumla damdakikedixz +1 yıl Bakire misin ki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla damdakikedixz +1 yıl Gizliden çıksam gelirmisin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla damdakikedixz +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var burada aranmıyorum bi soru sordum Yorumla
vicdanıyok Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ondan sonra ben bakireyim diyeceksin yani 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bakirelik zardır ama ben yaşadıklarımı soylerim Yorumla vicdanıyok +1 yıl Kimse bunu bakire olarak kabul etmez, yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Pp19 Yorumla vicdanıyok +1 yıl Bence yapma daha senin için söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla vicdanıyok +1 yıl Bakireliğini bile alır o an Yorumla Soran +1 yıl Evet emin degilim bu yuzden Yorumla vicdanıyok +1 yıl Penis boyu önemli mi sence Yorumla Soran +1 yıl Kalınlığı önemlidir Yorumla vicdanıyok +1 yıl Kalın olsun benim olsun diyorsun 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Deliği doldursun Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cart diye sokarsa görürsün 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ://// Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Herkes tutamaz ayrı bir beceri ve sabır ister 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kisiye bagli irade meselesi 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tabiki tutar o şekilde oda rahatlar 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani eğer öpüşme ve kendini sürmeyi iyi yapsan ☺️ 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet tutabilir ama genede dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tutar kendini neden tutmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Icime girmeden Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Evet tutar ne olacak Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tutar 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçine kayabilir. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hoşuma giderdi, içine girmeden böyle yapmak isterdim açıkcası. İradeli biriyimdir fazlasını istemezdim
Bir tutar, iki tutar, üçte vijjjt 😏
Yaşadığım için biliyorum.
Nolmustu
Viijjt oldu. Kadın yaptım kendisini, o da rahatladi ben de.
O an bende ister miyim
Yani kadın istemis miydi
Ya aslında biraz kontrolsüz oldu. O da istemedi, ben de bilinçli yapmadım. Anın zevkiyle biraz fazla girince olan oldu. Ama o çok olumsuz etkilenmedi.
Tutuluyor ama kilod üstünden köklemiştim tabi girmiyor içeri ama zorluyordum kilodu yırtıcaktm😂😂
Kilot olmadan
Dayanamaz sokar affetmez
Bundab endişeleniyorum
Ben olsam dayanamam girerim
Aynen öyle dudaklarının arasına yatırıp ıslak. islak yapican
Ne anlamda boşalma mı
İçime girme
Tutamayabilir
Bakire misin ki
Evet
Gizliden çıksam gelirmisin
Hayır