2 gün önce 4 aylık sevgilimle ilk defa deliler gibi öpüştük dudağımın tadını çok beğenmiş sizce bana daha da mı bağlanır?Normalde evlenmeden hiç niyetimiz yoktu kaç kez evine gitmeme rağmen hic bişi yaşanmamıştı ama 2 gün önce niyeyse birden oldu, Kıyafetler vardı üstüme çıkıp baya 1 saat aralıksız öpüştük daha ilerisi olmadı, dudağımın tadını çok beğenmiş öptükçe öpesi geliyormuş sizce bana daha da mı bağlanmıştır yoksa gözünde kolay biri olarak mı görünmüşümdür izin verdiğim için öpüşmeyi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 saat durmadan öpüştünüz mü kucağına mı oturmuştun
O üstüme çıktı
İstediğini verirsen alacağını alır sonra başka tatlar aramaya baslar
Daha vermedim sadece öpüştük
Ama. bu kadar öpüşmeye izin vermicem artık abartmamamk gerek biraz abarttık o gün normal öpüşmeye izin versem bence ayarında iyi değil mi sence
Mesafe herzaman iyidir. Mesafeyi korumayan kazik yer darbe yer sonra dert yanar
Haklısın
Bu işin sonu evlilik şimdiden hayırlı uğurlu olsun 🌸
Gerçekten mii
Evet tüm samimiyetimle söylüyorum ❤️
Evlenmeyi zaten düşünüyorduk ama ben öpüşmeye izin verdim diye acaba benden soğumuş mudur diye düşündüm hiç pisman olmadığını hatta dudağımın tadını çok beğendiğini söyledi ama bazı erkekler evlenmeden böyle şeye izin veren kızlardan biraz soğuyormus diye duydum
Ya çok sevindim sen öyle diyince
O zaman kadınlar da erkeklere kolay erkek gözüyle baksın öpüştü diye ahahahahshshs bu saçmalıkları düşünme bile. Seni gerçekten seviyor ve hakkında güzel şeyler düşünüyor. Mutluluklar sizinle olsun.
Teşekkür ederim çok mutlu ettin 💞
Soruyu okuyunca kendi hikayemi okuyormuş gibi oldum. Birebir aynısını yaşadım ve aynı şekilde 4 ay sonra ilk kez olmuştu. Bu kadar aynı olamaz dedim okurken detayı :)) biz evlendik. Bu yüzden içime birden sonu evlilik hissi doğdu 😍
Ya gerçekten mii aynı sekilde sizde acaba soğumuş mudur diye korktunuz mu
İnşallah her daim mutlu olursunuz 🙏🏻
Yok valla o korkmuş acaba onu yanlış anlar mıyım gibi düşünerek ajsjsjdjdjdkdkd ondan dolayı zaten 4 ay hiç öyle bir yakınlaşmaya cesaret edememiş.
Benimkide aynı şekilde haha
O eller nasıl sabit kaldı acaba imkansız böyle ateşli bi öpüsmeye
Yok valla sakin kaldı daha da ilerletmedik çünkü evlenmeden biliyoruz daha da ilerlememesi gerektiğini hatta bu öpüşme bile yasanmayacakri ama oldu
İnşallah soğumak yerine daha da bağlanır
Neden soğusun saçmalama, bu ayarda kalırsan daha çok bağlanacak buna emin ol
Biz biraz fazla öpüştük 1 saat boyunca aralıksız deli gibi öpüştük ben diyorum ki normal öpmek artık hani abartmadan çünkü evlenince deliler gibi öpüşmek istiyorum o güne özel kalsın istiyorum bide şey dicem bence de daha da bağlandı gibi baya tahrik oldu üstüme çıktı kıyafetler vardı ama işte üstüme çıktı biraz üstümde arada hafif titredi neden bilmiyorum hatta dilimi de emdi falan bide dudağımı çok beğendi zaten önceden de öpmek istiyorum diyordu ama ben izin vermiyordum işte opustukten sonra tadı çok güzeldi bilseydim önceden öperdim falan dedi
Yok artık titremeler falan, ayak üstü şey mi yaptı yoksa 😀
Bilmiyorum da inşallah sogumaz benden bazı erkekler evlenmeden öpüşmeye izin veren kızlardan soguyormus falan
Üstüme çıktı biraz bacağıma sürtünür gibiydi ondan mı acaba titredi
Öpüşmeye değil s ile başlayan şeyde soguyabilir, öpüşme aksine ihtiras katar
Sende sogumusmudur peki yine de yani o S olmadı ama fazla öpüştük sadece 1 saat boyunca
Neden
Bu konuda detaylı konuşmak için, yanlış anlama
kendini kullanırma bence
Kullandirmadim zaten 4 ayda ilk defa öpüştük ki evlencez annemle bile tanıştı ciddi onun ailesi başka şehirde diye daha tanistirmadi ama kardeşleri ile tanıştım burdalar diye
çok iyi
bağlanmış. gözü senden başkasına kaymaz artık
Gerçekten mi
Normalde de kaymaz zaten güveniyorum o konuda ama öpüşmeye izin verdigim için acaba gözünde kolay görünüp de bazen erkekler soğur ya ondan korktum ama artık o kadar uzun öpüşmeye izin vermeyecem çünkü evlendigimizin ilk gecesi uzun uzun öpüşmek istiyorum heyecanlı olsun
ne zaman evleneceğiniz belli değil sonuçta. sen yine de ufak ufak öptür. fazla ileri gitmeden. sonuçta onun çok hosuna gitmiş belli unutamaz o günü. ilk gün versen kolay kız der. sen zaten nasil bi kız olduğunu baştan belli etmişsin. seven sevdiğiyle herşeyi yapmak ister
Çok bağlanır