Sevmeyi de sevişmeyi de biliyordur ama bir çok şeyi kadından bekliyor gibime geliyor. Kadınlar söylesin iza etsin bende sadece söylediklerini uygulayarak mutlu ederim hesabı. Erkeklerin kadınını keşif edip neyden zevk aldıklarını konuşmayarak bile anlayabilir ama bunu yapmak sabır ister ve bi çok erkek (sadece Türklerde olduğunu düşünmüyorum) sabırsızdır ve kendini mükemmel görüyor bu konuda! Özelikle bi çok diyorum çünkü sabırlı olan ve sevgiyi ve sevişmeyi dibine kadar yaşatan erkekte vardır elbet
Yabanci bir erkekle evli olmamin sebeplerinden biri bu olabilir. Turk erkegi sevismeyi bilmiyor ama sevismeyi sadece kendi için istiyor. Sorun burada zaten. Kafasinda sürekli bir kadin bana hizmet etmeli kafasi var. Bu her turlu konuda. Kadin bana yatakta da hizmet etsin, iyi muamele yapsın (ama ben bir caba göstermeyeyim) kadin bana yemek, temizlikte de her turlu konuda hizmet etsin ama ben bunun karşılığını vermeyeyim mantigi bircok turk erkeginde var.
Sonra turk kadinlari yattigi için bizde hareketli olamıyoruz diyorlar. Turk kadını zevk almasa dahi oyle yatip ihtiyacini karsiladigi icin tesekkur etmesi gerek erkegin. Zevk vermiyorsun, kadina deger vermiyorsun sonra kadin suclu oluyor yine.
Ha kadinlarda pek bilmiyor ama seksi yöneten, yönlendiren, zevki veren erkektir. Bizim erkekler şişme bebeğe, parayla gittigi kadina davranır gibi kendi eşine de öyle davranıyor.
Turk erkegiyle evli olup mutlu olan pek kadin görmedim, gördüysemde işte merhametli vs vs gibi ama konu cinsellige gelince benim duyduklarimdan zevk alabilen kadina denk gelmedim. burada turk erkegi başarısız degil bence. Sadece kendi isini görmek kolaylarina geliyor.
burada kadina oral yaparim diyen erkeklere bakmayin, turk erkekleri kadina oral yapmayi pek hos karsilayan tipler degiller dogruyu konusalim. Opusmeyi sevmezler, oynasmayi sevmezler. Vajinayi bana verde sokayım mantigi hakim. E cogu kadında ne yazik ki boyle yapiyor. Vajinayi açıyor, erkegin işinin bitmesini bekliyor...(ben oyle degilimciler gelmesin. Boyle sorulan ve yorumlarin altina ben oyle degilim deyince bir sey değişmiyor. Istisnalar kaideyi bozmaz)
Türk erkekleri gibi bir genelleme yapılmasa daha iyi olur. Kimi erkek cinsellikte bencil veya erken boşalmak sorunu yaşıyor. Erken boşalmak sorununu çözmek için bir şey yapmadıkları için partnerlerini mutlu edemiyorlar. Oysa bu sorunu çözerlerse ve ön sevişmeyin uzatırlarsa ortada sorun kalmaz. Ben bu genellemelere katılmıyorum. Türk erkeği öyle Türk kadını şöyle, hayır öyle söyle değiller..
Bu soruyu sorarken bide yorumları okurken aklıma takılan soru şu arkadaş kaç tane denediniz de bilmiyor anlamıyor etmiyor diyebiliyorsunuz Ya bu ülkede cinsellik konuşmak ayıp mı diye sorsan anlarım evet bu ülkede bunları konuşmak insanlara yanlış geliyor ayıp geliyor kötü geliyo konuşmayla yaptıklarını anlatmak farklı bi durum ama Türk erkekleri diyerek paragraf açıp aşağılarca konuşmak çok yanlış üstelik soruyu soran da Türk yapamıyor diyenlere soruyorum bütün erkekleri denediniz mi önce o yorumu yapan kadınlar kendilerine baksınlar kimse beni tanımadan bir çok erkeği tanımadan genelleme yapmasın!
Bilmiyorlar hiçbir şeyi açık değiller bildikleri tek şey gecenin belli 1 saatinde çarşafın içinde kadının üstüne çıkıp iki kere git ve gel yapmak başka bildikleri bir şey yok.
Kadının ruhunu doyurmasını bilmiyorlar. Ne öpüşmesini ne sevişmesini bilmiyorlar. Her şey hemen olsun bitsin istiyorlar ama bizim açımızdan öyle olmuyor işte. Biraz çaba gösterseniz hani biraz tat aldırmasını bilseniz. Tabi bu tüm türk erkekleri için öyle değil. Çok iyi sevişmesini bilen erkeklerde var.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başka bir Türk erkeğinin iyi sevişip sevişmediğini deneyimlemedim, çünkü bir erkekle yatmadım. Etrafımdaki erkeklerin çoğu terminatör onu biliyorum. Eski ev arkadaşlarım ayda 2-3 kız getirirdi eve mesela.. Hepsi farklı kızlardı.
Ben kendimi iyi kefeye koyamam, ilk kez yattığım kadın kendisinin ilk olduğuna inanmadı, hâla inanamaz mesela..
Yattığım kadınlardan genelde iltifat alıyorum bu hoşuma gidiyor. En iyisi olduğumu hiç duymadım, ortalamanın üstü olduğumu biliyorum :))
Evlendim, eline erkek eli değmemiş karımı mutlu ediyorum, oral da yapıyorum. Prensiplerim gereği anal ve regl seks yapmam asla, bunların dışında sınır tanımam.
Buna katılmıyorum, bu ülkenin dini esaslı eğitim sisteminden kaynaklı, o günah bu günahla cinsel bilgilerin öğrenilmesi engelleniyor, öyle olunca pısırık bir nesil çıkıyor, hem kızlar hem erkekler, almanyaya giden türkler nasıl alman kızlarca kapışıldı bilinen bir husustur eğer iyi egitirseniz her şey düzelir
Türk erkeği sevilmeyi bilir ama sevişmiyor sanırım burada olduğum yorumlarda öyle en azından. başka ülke kadınları gerçekten Türk erkeklerinin sahiplenme duyguları iyi sevişme, kadına değer verme gibi konular yüzünden Türk erkeğine hasta oluyorlar
Bilmek ya da istememek değil; Sadece kendi zevklerini tatmin etme üzerine kurulu bir cinsel yaşamı istiyorlar En büyük sorun empati yoksunluğu ve bencillik bana göre. Yine de genelleme dışında kalan Türk erkekleri vardır onları tenzih ederim
Eşit şartlarda sevişme pozisyonuna gelemiyoruz. Ya kadın kendini aşırı derecede ulaşılmaz bir yere taşıyor ya da sevişmeyi erkeğe lütuf gibi sunuyor. Eşit şartlarda bir araya gelinse iki taraf da birbirini tatmin etmek için bir şeyler yapacak ama bu çok nadiren olan bir durum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilmemek değil bencillik. Sadece kendi zevklerine bakıyolar. Kendi işlerini görüp sonrasında ve öncesinde kadının tatminini umursamıyolar. Bu sebepten boşanmanın eşiğine gelen arkadaşım bile oldu. Böyle olmayan da tabi ki var ben şanslı bi azınlıktayım. Ama çevremden cok fazla duydum böyle örnekler
Bilmeyen de var, bilip de yapmayı istemeyen de var, kendisine yapılmadığı için yapmayan da var, hijyene dikkat etmediği için ya da bedenini yeterince çekici bulmadığı için yapmayan da var. Değişiyor durumdan duruma.
Sevişmeyi bilmiyorlar kadını kıvama getirmeyi bilen bir tane yok beş dakıda ışı bitiyor kadında bir boşalsa yeter diyor kadın ıkıncıyı istese kudurdunmu diye kadına kızıyorlar bu yuzden de evli kadınlar bıle kollu kuvetlı iyi beceren bulunca kocayi yılarca boynuzluyor lar
Bence bilen biliyor gayrette. Tam tersine kadınlarda işve cilve az bana göre. Hemen üstünü çıkarıp uzanmak olmamalı. Suç biraz da kadınlarda. Erkeğin ilgi göstermesine izin vermeli birazda. Kadınlar biraz hazıra alıştırıyor erkekleri.
Her erkek yatakta mükemmel oldupunu söyler. Ama %60 70 bence işi bilmiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birbirimizi kötülemeyi seviyoruz yapmayalım bunu. Erkekte kadında cinsellige muhtaç. kim nasıl mutlu oluyorsa öyle sevişsin. 2 dk 'da mutlu eder kadını önemli olan onun ruhuna hitap etmek
Çoğu erkek sadece vurup çekmeyi ister ne öyle geneleve gider gibi. Sevişmeden ilişki olmamalı yoksa bi önemi kalmaz karşınızdaki kadın yani motor değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks anlayışları sok çıkar pompala. Benciller. Tutkulu değiller. Aşkla yapmıyorlar. Bu yüzden sevişmiyorum senelerdir. Cinsellikten soğudum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkek olupda bilmiyor diyen erkekler erkeklerle mi ilişkiye girmis nerden biliyorlar 😯
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ya da kendileri mi oyle yani kendileri bilmedikleri için mi anlamadim ciddi soruyorum cunku hic bir deneyimim yok bu konuda yanaktan optugum bile olmadı gercekten boyle mi herkes la