Cinsel Yaşam Sevişirken nasıl korunuyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cevapları alalım.. Sevişirken nasıl korunuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben fb ilişkilerimde de sevgili ilişkilerimde de hep geri çekilerek korundum. Bu kınuda başarılıyım 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevişirken korunma yöntemleri bellidir. Prezervatif iyi fikir bence. 0 0 Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ulan cevap almak için buraya ailenizi bile yazarsınız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O işi yapacak insan onun her teferruatını bilir bence gerek yok yani keyfine bak gitsin içine boşalmasın yeter 0 0 Yorumla
Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Kondom diye bir şey var 😂 3 1 Yorumla güzyesili +1 yıl Kondum mu gitmem diyor 😂 Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Prezervatif, geri çekilme, hap. 2 2 Yorumla güzyesili +1 yıl Spiral follop tüplerini bağlama Yorumla Biber10dawisky +1 yıl @kamperastil prezervatif te çok zevk vermiyor ama, o ıslaklığı ve sıcaklığı hissetmeyi istiyorum hep Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yok ki olsaydı yontemler cok 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Kimler sallıyor diye biraz bakıp kaçtım 😂😅 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kondom genelde. Partnerim ertesi gün hapı almazsa 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ffuck sevişirken neymiş :D 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dışarı boşalarak 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İğne 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kondomla. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben fb ilişkilerimde de sevgili ilişkilerimde de hep geri çekilerek korundum. Bu kınuda başarılıyım
Sevişirken korunma yöntemleri bellidir. Prezervatif iyi fikir bence.
Ulan cevap almak için buraya ailenizi bile yazarsınız
O işi yapacak insan onun her teferruatını bilir bence gerek yok yani keyfine bak gitsin içine boşalmasın yeter
Kondom diye bir şey var 😂
Kondum mu gitmem diyor 😂
Prezervatif, geri çekilme, hap.
Spiral follop tüplerini bağlama
@kamperastil prezervatif te çok zevk vermiyor ama, o ıslaklığı ve sıcaklığı hissetmeyi istiyorum hep
Yok ki olsaydı yontemler cok
Kimler sallıyor diye biraz bakıp kaçtım 😂😅
Penisime kar maskesi geçiriyorum.
boşalacakken çıkarıyorum
Kondom genelde. Partnerim ertesi gün hapı almazsa
Ben korunmam korurum 😂😂
kapıda eli silahlı iki kişi koruyor bizi
ffuck sevişirken neymiş :D
Dışarı boşalarak
İğne
Finali anal ile bitirerek
Kondom