Benden küçük olmasını istemiyorum açık ve net bir şekilde yaş olarak bana yakın ya da benimle aynı olmasını istemiyorum benden büyük olması lazım en az on yaş en fazlada 17 yaş biraz büyük olabilir daha fazla gerek yok önemli olan yaşı bir performans ama mesela şu anda bir de benim ilişki yaşamak istediğim kişiyle aranda on yaş daha fazla var
Benim için önemli olan ilk şey karşılıklı duygu, istek, tutku, heyecan gibi duyguların oluşmasıdır. Elbette sınır olur ama bunları bulduğum insanda yaşı sorun edeceğimi hiç sanmıyorum. Bunlar olmadan şu yaş normal diyemem ama tabi her yaştan insana bunları hissedemem. Atıyorum şu an benden 10 yaş küçük birisi bana erkek gibi gelmeyeceği için ona kardeş gözü ile bakabilirim.
Karşılıklı arzu. İstek, tutku, heyecan beklenti oluşursa, asla yaş farkının bir önemi yok benim için. Yeter ki reşit olsun ve aklı başında olsun. Benden daha olgun da olabilir. Yaş adla benim için sorun olmaz yeterki anlayışlı olalım karşılıklı beklentilerimiz tatminler olacak şekilde uyumlu olsun. 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
10 sene önce bu soruya cevabım olurdu ancak günümüzde Fiziksel bakım estetik derken yaş kavramı ortadan kalktı geçen hafta spor salonun dan hatunla birlikte oldum ortalama görünüm 30 35 hatunun yaşı 44 çıktı gençlere taş çıkartacak şekilde performansı karıştırmıyorum bile
Yaşın bir önemi yok çok çok fazla yaşlı olup da senden benden dinç, hatta genç gösterenler de var göstermese de fantezik oluyor daha çok zevk veriyor ve genel olarak olgunlardan hoşlanırım. Gençde sıkıntı yok yasal yaş 18 en azından 18 olmalı o açıdan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vücut taş sa sorun yok. Vücut taş olmasi şart degilse 19da olsa olmazzzzolmazzzzzz
Yaşın 28 yazıyo orada senin yalanınsa benim suçum ne? Ayrıca öyleyse de 3 yaştan sonrasına abi abla denir. Sen bir yaşa abi abla denileceğini sanıp 20 yaşında kiz hayali kuruyosun ahahah neyse Allah verir belki
Yalan dan değil siteye üye olurken olan bi yanlışlık bu ikincisi 3 yaştan sonra sına abi denir kuralı nerde yazıyor üçüncüsğ 20 yaşında birini istediğim düşüncesine nasıl kapıldın 😂
Yaşı sorun edenler sanş ve seçeneklerini azaltıyorlar ama farkında dahi değiller, yaş farkını sorun eden kızlar samimice cevap versin, Tarkan istese yinede yaşı sorun edeceklermi acaba?