İnsan kaç yaşına kadar ilişkiye girebilir? Merakımdan soriyorum, varmı böyle yaş sınırlı?
Cevabın nedir?
+1 yılyaş sınırı yok. bu sağlıkla ilgili bir konu. ve cinsel organların işlevinin devam edebilme durumuna kadar. kadınlarda sağlık sorunu yoksa cinsel uzuvlarda çok sorun çıkmaz. ama erkeklerde ereksiyon sorunu yaşanır. kimi 50 yaşında biter. kimi 75 yaşında hala ilişkiye giriyordur. ama gençlikteki gibi değil. seyrekleşir period
00 Yorumla
+1 yılBayanlarda bir hastalik var yaslandimi oluyor genelde. Ana rahmi oldugu zaman cinsel iliskiye girsen bile birsey hissetmezsin ama erkekte degisebiliyor. Onuda soyle tarif edim. Benim akrabadan birisi 70 veya 75 yasindami ne ikinci esini aldi ilki olunce ve ikinciden bile cocugu oldu 75 yasindan sonra.
02 Yorumla- +1 yıl
Onu diyorum ya baba yasli anne genc :D
+1 yılbenim kocam 45 te sonra tam bitti ici sigara derken
iki yilki tik yok kadinin bitmez menepozda sonra dahada rahat sevisirler hamilelik derdi gider daha teslimiyetciler02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim yas yetmis is bitmis gibi bi söz kullanmisti :D
evlendikten sonra 70e kadar devam diyor :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
belli olmaz 60'ından sonra azan neneler dedeler de gördük hormanlara bağlı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha:)) Orasi dogru
+1 yılo değişir ya erkekten erkeğe..70 yaşındaki adam bile seviniyodu rusyaya vizeler kalktı diye,gariban vizeler kalkınca başka şeylerinde kalkacağını düşündü heralde:)
kadınlarda da menopoza kadar diye biliyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılhugh hefner playboyun sahibi oluyo kendisi 87 yaşında evinde birbirinden güzel 7 sarışın hatunla yaşıyo aynı yatakya yatıyo haftada 4 kes düzenli sex yaptığını söylüyo
00 Yorumla Yok.
Yıllar önce 92 yaşında bir adamın genelevde kalp krizinden öldüğünü okumuştum.00 Yorumla
+1 yılKızları bilmem de erkekler 15-16 yaşında tam anlamıyla hazırdır.Daha önceki yaşta olanlar sadece merak..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl59 yaşındayım haftada iki defa üçer seans yapabiliyorum hiç ilaç kullanmadan.
20 Yorumla
+1 yılölene kadar. fakat biyolojik olarak erkeklerde bitmez cinsel istek fakat kadınlarda menepozdan sonra istek biter. kızlar az vaktiniz var :D
05 Yorumla- +1 yıl
asil menepozda sonra baslar hamile kalma dedi yok her gün yapasi gelir
- +1 yıl
ha ha ha kızım sen daha ufaksın büyü :D :D :D çizgi filmlerdeki gibi olmuyor :D
- +1 yıl
ya 50 yasinda adamin penisi demir gibimi olcak yumusak yumsak sokcak kadinda zevk almaz
ama kadin daki delik ölene kadar duru kocasini bisekilde memun eder
+1 yılerkeklerde 13-14 ten tut son nefesine kadar :) kadınlarda bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yıllibido besledigi surece cinsel istek her iki cinsdede olur
00 Yorumla
+1 yıl65 yaşında hovarda erkekler var yaş değilde bedene bakıyor galiba anlaşılan :)
00 Yorumlabelli bir yaştan sonra kuş ötmez derler ama yaşlanıp görmek lazım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhee var olmazmi dogar dogmaz baban kizim 58 yasina bastigi gun sevissin diye kontrat imzalamis
00 YorumlaKendini frenlemeyi bildiği zamana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl70-80... sağlık durumuna göre değişir.
00 Yorumlayaşa değil vücudun işlevine bakar..:)))
00 Yorumla
+1 yılkişiye göre degişir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖlünceye kadar.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım