Erkek arkadaşım daha önce travesti ile birlikte olduğunu söyledi, beynimden vurulmuşa döndüm ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım ile 1.5senelik geçmişimiz var ama sonrasında ayrıldık 7 ay ayrı kaldık sonra özür diledi geri barıştık, beni çok seviyor ve çok düşkün cinselliğe de öyle, ama çapkın değil Instagram bile kullanmıyor, hep hayatta herşeyi yaşadığını söylerdi ama bugün evde kahve içerken 24 yaşlarındayken İstanbul'da Bi travesti ile beraber olduğunu söyledi, önce şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş çünkü buraya geldiğinde de eş cİnsel pasif Bi çocukla birlikte olmuş sonra Bi daha hiç yapmamış, tanıdığımdan beri sadece kızlara karşı ilgisi olan birisi ve hiç beklemezdim. Neden yaptın dedim kafam çok güzeldi kadın sandım ama transmış dedi ama çok güzeldi kadından bile daha güzel vücut hatları saçları vardı, hiç tüy pürüz yoktu dedi, içimde kötü Bi şeyler oldu ama ona kıyamıyorum şu an öyle bişeyi yok sadece çok üzüldüm ve biranda Bi soğukluk oluştu ne yapmalıyım. Gay ya da kendine bişey yaptıran biri değil sadece 2 kere böyle Bi tecrübesi olmuş. Çok iyi merhametli sohbeti güzel kabı tatlı ve çok şey görmüş birisi, ama bunu söyleyince içimdeki iğreltiyi dindiremiyorum, tabiki insanların tercihi vs beni ilgilendirmez ama konu erkek arkadaşım olunca kötü hissediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Erkek arkadaşım daha önce travesti ile birlikte olduğunu söyledi, beynimden vurulmuşa döndüm ne yapmalıyım?