Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bak simdi herseyi cok guzel anlatmissin bi yaslarinizi soylememisisn. Sorulacak baska sorularda var, mesela ilkin o muydu? Baslarda cogu iliski iyidir zamanla bozulur. Bu sizin uygun olmadiginizi gosteriyor. Sen ideal bi kadinken o düz bi erkek. Sana senin gibi bi erkek lazim. Evlilik dusunceniz varsa vazgec. Duzelir deme asla duzelmeyecegi gibi daha da kotuye gidecek. Mantikla hareket 3t ve yavas yavas ayriligi hazmet. Uygun zamanda da bitir. Seni becerecek erkek her zaman bulursun. Sevgilinde Şu an sadece bunu yapiyor zaten. Hatta yapamiyor. Biseylerin farkinda bi kizsin, dediklerim cok onemli tekrar tekrar oku. Buyuk husranlar yasamamak icin dogru zamanda bitirmesini bil ve sen kazan.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 26. İlkim o değildi, onun da benim de daha önce uzun ilişkilerimiz ve doğal olarak cinsel birlikteliklerimiz olmuştu.
Soran+1 yılHaklısınız. Ama 3 yıllık ilişki, bir telafiyi hak ediyor. Ona buluştuğumuzda tutkusuz ve ilgisiz olduğunu söyleyeceğim direkt. Seks yaptığımız ilk zamanlarda öyle heyecanlanırdım ki gece uyuyamazdım. Şimdi bitse de gitsek moduna girdim. Vanilla seksten zerre kadar zevk almıyorum, bir de romantizm de olmayınca becerilmekten ne farkım kalıyor? Çok üzgünüm aylardır
Soran+1 yılAyrılık düşüncesi 4-5 aydır var zaten. Sadece bu sefer bu konunun beni çok rahatsız ettiğini ve böyle giderse ayrılacağımı söyleyeceğim
- +1 yıl
Evet ilk konusmada soyle. Bu iliski rutine donmus ve seks agirlikli yurur hale gelmis. Ki o bile siradan yasaniyor. Senin beklentilerini karsilayacak biri degil o, ne duygusal, ne cinsel.
Sen arkadas ve sevgili modunda biri olsun istiyosun. Herseyinizi paylasin beraber gulun beraber aglayin. Seks yapiyorsaniz dibine kadar. Romantizmden ayaklarin yerden kesilsin, basini dondursun. Gerektiginde fedakar. Ne kadar konussaniz sohbete doymayin, surprizler yapsin, hayatinin odaginda sen ol.
Soran+1 yılArkadaş gibi birini hep istiyordum bununla da çok arkadaş gibi olduk :)) Bir türlü tutturamadım
- +1 yıl
Senin icinde cok guzel seyler var ama hayati yeterince tanimadigin icin kafan karisiyor bazen. Bi iliski ya da evlilik sadece askla ya da seksle yurumez. Arkadas gibi konusamadigin biriyle diger hersey zamanla tukenir. Bununla arkadaslik yapamiyosun zaten. Iletisiminiz yok. Senin cabalarinla yuruyor. Ve bi yerde tukeneceksin ve bitecek
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu ona anlatmalısın tek çözümü onda çünkü. Bazen insanlar romantizm nedir bilemeyebiliyor bunun ilişkiye yansıması kötü fakat ilişkide heyecanın olması çok önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız. Haftaya “Çok ilgisizsin,” cümlesinden başlayıp rahatsızlık duyduğum her şeyi dökmeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle söylemelisin de, iş hayatı ya da farklı sebepler yüzünden böyle davranıyor olabilir ve işleri yoluna koyabilirsiniz ama heyecan, şehvet ve romantizm olmadan sağlıklı bir ilişki yürütülmez bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık evli gibi olmuşsunuz cinsel hauatımızdamolotovlaşmıştır bazen ayrılıklarişe yarayabilir yoklukta kıymet biline biliyorama buda kısa sürede eskiye döner bence ayrıl cocugun gerek yüzü bu
00 Yorumla
+1 yılHer halti yaparsaniz monotonlasir tabi evlensen bile artik duzelmez o gecmis girsin bacim pwpw
13 Yorumla
Soran+1 yılAynı mantıkla evlendiğimizde de monotonlaşacaktı?
- +1 yıl
Hayir oyle olmayacakti annenin babanin evliligine bak ikiside birbirinin ilki monotonlasmismi madem oyle olacagini dusunuyosun evliligin mantigi ne hadi onu da gectim herkesle duygusal fiziksel seyler yasicaksak hayvandan ne farkimiz kalacak hadi onu da s* et o zaman niye guvenilecek insan kalmamis diyoz cunku bi haltlar yiyoruz bunun yanlis olsugunu farkediyoruz ve vicdanen rahat hissetmedigimiz icin iyiyi haketmedigimizo dusunuyoruz iste bundan dolayi ben cevap verim senin yerine evlendikten sonra yasamak varken neden boyle acaba dusundun mu hic bak ben evlenmis bosanmis bi bayanim gel yapma vazgec bundan canim evliligin bi anlami kalmayacak gerci kalmadi zaten de artik orasi ayri
Soran+1 yılÖnerileriniz için teşekkür ederim ama zaten benim annem ve babam da evlenmeden gençken birlikte eve çıkmış insanlar :)) Evlilik sadece sizin karşı taraf üzerinde mülkiyet ilan etmenizi sağlayan bir kurum. Ben güvenilecek insan kalmadı demedim hiçbir zaman. Hayat bu. İnsanların bambaşka hayat tecrübeleri ve kararları olabiliyor. Kimseyi yargılamak bana düşmez. Ve evet haklısınız, herkesle duygusal ve fiziksel şeyler yaşanmamalı. Seçici olmalıyız.
+1 yılÖyle ilişki mi olur, cinsellik hayatınızı okurken fenalık geçirdim. Bunun ilişki olduğuna emin misin? 😌
00 Yorumla
+1 yılAşkım 40 yıllık karı kocalar gibi olduk diyip yanağına bir buse kondur sarıl saçını okşa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Daha 3 yılda durum böyle olduysa gerçekten bu adamın yaşlılığında yanında olacağını mı düşünüyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Korkarım ki duzeltemezsin ve onunla mutlu da olamaz sin yol yakinken uzaklaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. düzelmeyecek seninle seks yaptığı için seni kaymet istemiyor ondan sebep düzeleceğim filan demiş insanın mizacı neyse odur değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişik şeyler deneyin üçüncü bir kişiyi aranıza alın...
00 Yorumla
+1 yılsadece onun ihtiyacını gören bir bireyselsin. Bundan ibaret, ötesi yok
00 Yorumla
+1 yılSenden alıcağını almış sana doymuş onun aklı başka şeylerde şimdi
00 YorumlaOha.. bem. oral yapmak için deliriyorum.. kaç yaşındasin Peki ilkin o mu
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun bir ruhsuz ölüyle sevgilisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya. Nasıl düzeltebilirim?
- +1 yıl
Duzeltemessin insanin icinde olucak. Bence ayril bi an önce
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKimler kimler le ey Allah ım
08 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına onu diyorum
Soran+1 yılBen de sizin adınıza üzüldüm. Asla düzgün bir cinsel hayata sahip olamayacaksınız çünkü bu kafayla hiçbir kadın sizi arzulamayacak. Gerçekler acıdır
- +1 yıl
Yalnış düşünüyor sun ben kadını yarım bırakmam bencil olmam o yüzden sürekli ve renkli seks hayatım var 😂😂
Soran+1 yılNe güzel. Keşke benim sevgilim de bencil olmasa, ben soruda yazmışım bencil diye. Sorun bende değil zaten. Bana laf sokmanızı anlayamadım.
- +1 yıl
Sen bana soktun ben benden çıkarıp sana soktum 😂😂
Soran+1 yılAhahahha
- +1 yıl
Kusura bakma biraz sert oldu ama 😂😂
Saman gibi bir ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. 50 yıllık evli karı koca gibi olduk.
+1 yılBunun sonu aldatmak olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSogumuş adam sen den net
05 Yorumla
Soran+1 yılSoğusa ayrılırdı yahu
Cevap sahibi+1 yılCinsel ihtiyacını gideriyorsun niye ayrılırsın
Soran+1 yılBenden önce de deneyimi, görüştüğü insanlar vardı. Şu dakika benimle ayrılsa cinsel ihtiyacını giderecek çok kadın var, yakışıklı biri de kendisi.
Cevap sahibi+1 yılşu an kendini inandırmaya çalışıyorsun ya da bazı şeyleri kabulenmek istemiyorsun şunu diyim sana ozman ben onu tanıyan sensin iyi tart ölç biç isteklerini hislerini söyle ona istemiyoraan söyle bitirelim ozman de ben böyle ilişki istemiyorum de seviyor sa ugraşıe sevmiyor ss zaten aynısı gibi ya devam eder ya da bitirelim der
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına takipte kal bakalım gerçten düzelecek mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılamacı sadece içine girmek mi🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki ne oldu da böyle öküz odun oldu acaba
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bence. Sanırım sevgi bitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hala beni çok seviyor ve çok saygılı. İlk 1,5 yıl da bazı şeyleri zorla yapardı ben zorlamayı kesince tamamen bitti.
- +1 yıl
Seven insan kesmez ama
+1 yılKaderimi silkeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü
00 Yorumla
+1 yılOralsız seks olur mu yaa
00 Yorumla
+1 yılBildiğin odun
00 Yorumla
+1 yıldüzelmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDegistirerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında
16 Yorumla
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Bundan bir şey olmaz Bir an önce ayrıl
Soran+1 yıl@dagistan37 Neden? Değiştiremez miyim? Seviyorum onu.
- +1 yıl
Yakında görürsün kendiliğinden gider zaten
Cevap sahibi+1 yılutangaç mı
- +1 yıl
Burada yazmayayım
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler