İster tabii ama her seferinde yatmayı sende ister tutamaz sın kendini ve zamanla heycankacar başkaları daha heyecanlı gelip aşklarına yönelme ilir buda evlilik ihtimalini düşürür
Aynı kişiden zamanla sıklınabiliyor arade degişik kişiler heyecan yaratıyor ama elindede ulaşabileceği sürekli cinsel birliktelikte garanti cepte olsun istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır tabiki erkekler doyumsuz arı gibidir erkekler her çiçeğin balından yemek isterler bu düşünceden çık derim yoksa üzülürsün bence
Gösterip kacıp ucundan koklamak kesincözüm cünkü ona kavuşmak için koşar herşeye razı gelir
Olmuyor kac kere denedim
Kendini ona sergilemek önli azdırıp kudurtcan evlenmeden ulaşamayınca onuda kabullenecek
Önli ne oluyo
Fazla yazmış klavyee
Yuz beli olmasan kısa nude fotolar vide olar kelimeler yazazdırmesala tabi güvenilir biriyse
Bir kere yatsam bida istemez mi
İster tabii ama her seferinde yatmayı sende ister tutamaz sın kendini ve zamanla heycankacar başkaları daha heyecanlı gelip aşklarına yönelme ilir buda evlilik ihtimalini düşürür
Evlenince kesin heyecan kaçcak. Aldatır mı
Aldatmıycak erkek yoktur siz bilmediginizden size aldatmaz gibi gelir oysakimlerkimleraldatıyorbilseniz şaşarsımızbildikleriniz ortayacıkanlar
Niye evleniyir madem aldatıcak
Her gün her an elinin altındacinseliği doyadoya yaşamak için
Madem elinin altında niye aldatıcak
Aynı kişiden zamanla sıklınabiliyor arade degişik kişiler heyecan yaratıyor ama elindede ulaşabileceği sürekli cinsel birliktelikte garanti cepte olsun istiyor
Tabi bide öz güven yükseltiyorbakalarının onunla olması begenilme hissi
Aynısı kadında da var
Evet biliyor ama kadınlar iradesine hakimdir belli etmezler
Ben bunları söylerken desteklemiyorum yanlış ama gerekleri söylüyorum yanlış anlaşılmasın
Hayır, düzgün eğlenceli, bakımlı ve empati kuran biri olması yeterli. Ayrıca bu her iki cinsiyet için de geçerli.
Hayır cinsel ilişki sadece tercih kullanılıp bir kenarada atılabilirsin bence kişilik ve karakter ve evliliğe hazır hissetmek en önemli seydir
Bana göre değil ya cinsellikten daha önemli şeyler var sevgi, güven, sadakat tabi günümüzde herkes eli şeyinde gezdiği için herkesin aklı cinsellikte.
Hayır
Sana aşık değilse
Sen onunla seks yap biter o
Çoğu erkek zaten kolayca cinselliğe ulaşmak için evleniyor. Şansını dene bence
bu sacma bır dusunce yatmakla evlılıkmı olur sevmek hoslanmak saygı sevgıde onemlı seksı enfazla 20-30 dk bıtırırsın kalan surede napcaksın
Kendini bu kadar düşürme.
Hep ister ilişki cinsellik üzerine odaklı olur
Bi erkek olarak sana çok üzüldüm
Kullanılmaya çok açık bir şey bu tehlikeli.
Ne alaka beğenirse çok kötü bir soru?
Önce nikah sonra o is
tabiki değil... Kalbine hükmetmelisiniz...
Alakası yok aksine şansın azalıyor
alakası yok
Nası yok
hic belli olmaz
Olur tabiki
Hayır değil
Olur
Kullanmis olur
Olabilir deneyelim
evet knka
Ha ha ha :)
Alakası yok