Herkes böyle diyo ama amaç sadece cinsellikse zaten rahat insanlar evlenmeden de yapabilirler, neden böyle bir algı var? Belki saf sevgiden evlendi? Yok efendim düzeni sexmiş, abi zaten isterse gider her gün genel eve
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilikler eskisi gibi değil, insanlar da eskisi gibi değil.
bastırılmış cinselliğin çözümü evlilik değildir. bu şekilde düşünenler asla istikrarlı mutlu bir evlilik yapamıyor. evliliğin tümü ilk 1-3 ay gibi geçmez.
herkes sağlıklıyken ve kendi özgürlüğü, imkanları dahilinde seçimleri tercihlerini özgürce yapabilmeli bence. bunu karakteri çerçevesinde yapmalı. suistimallere yer olmadan
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenel evdeki evdeki kadar temiz olmaz. Robot gibi olur 5 dk girer çıkarsın,
Ama evlendiğinde istediğin yerde istediğin zaman sevişir cinsel ilişkiye girersin. Süre sınırı yok. Ayrıca çocuk yaparak aile olursun.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeler hadi ihtiyacını genelevlerde giderecek, Kadınlar nasıl giderecek , onlarında ihtiyacı oluyor.
Evlilik aslında kadının cinsel ihtiyacını gidermek için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Insan bir omur boyu anlasabilecegi kisi ile evlenmeli birbirlerini bezdirmeyecek sevecek ve adim atacagi kisilerle yol almalilar evlilik sadece cinsellik degildir cinsellik evlilige tat verendir
20 Yorumla
+1 yılEvlenme sebebi cinsellik olmasa bile bir evliliğin en az %50-60'ını cinsellik oluşturur bu bir gerçek.
10 Yorumla
+1 yılevlilik ihtiyaç nefis hakim olmak zina fitnesi korunmak zina korkuyorum büyük gunah çözüm evlilik ya da oruç şehveti keser
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle olmuyor o is cinsellik sadece sok cikar mi yani. kariyla uyurken bi sarilican memesini tutup oksican uyucan falan boyle rahatliklari herkesle yapamazsin anlamsiz da olur.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgenelev dedigin yerler les gibi karilarda sana insan gibi davranmaz. belki cok pahali eskortlara falan gidersin insan gibi seks yaparsiniz ama genelveler çöp.
Cevap sahibi+1 yılherkesin girdigi yerde tonlarca hastalik olur. öpmeye yalamaya gelmez.
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik Seksi bedavaya getirmek için yapılır bunu unutma ☺️
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk düğündü çeyizdi birsürü masraf, o masrafların toplamıyla hayatin sonuna kadar genel eve giderisn
- +1 yıl
Genelevde sana özel birini ayırmazlar 😉
Soran+1 yılYuh yank
- +1 yıl
Zorla söyletiyorsun 😃😃
Soran+1 yılİnş herkes sen gibi düşünmüyordue
- +1 yıl
Ben gibi düşünenle evlen
Soran+1 yılSadece seks için evlilik yapılmaz
- +1 yıl
Evliliğin %75 i sextir. Bu söylediğimi unutma
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sırf seks için evlenen bi zahmet evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılCinsellikle alakası yok ama pişmanlık var keşke evlenmeseydim
01 Yorumla- +1 yıl
niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina haram ve gunah oldugu için evlenip her cinsel ilişkide sevap kazanıyor evliler
00 Yorumla
+1 yılhayır be
10 YorumlaHayır tabi
00 YorumlaHayır ama önemli tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBu deriiiiin bi konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem