Cinsel Yaşam Keşke geri dönse çok üzgünüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Eski sevgilimle sevişmek istiyorum onu çok arzuluyorum napicam bu istekle ben Güncellemeler+1 yıl İnstagramdan istekler atıyorum hiç birini silmedi yazmadida 4 aydr göremiyorum Keşke geri dönse çok üzgünüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
baris037 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Numarası varsa ara farklı hesaplar açarak yaz ordan kendini tanıt 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini denedim istemiyormu sence Yorumla baris037 +1 yıl Aranızdaki özel şeyleri bilemem ama bir kadın bir erkeğe sevişmek istediğini söylerse erkek hayır demez Yorumla Soran +1 yıl İstemiyor istese isteğimi kabul eder ztn oda biliyo geri dönse sevissse Yorumla baris037 +1 yıl İstemediğinden eminsen eğer sende yoluna ve önüne bakacaksın hayat bir kişiden ibaret değil Yorumla Soran +1 yıl Belli olmaz ama onu tanıyorum huyunu biliyorum Yorumla baris037 +1 yıl O zaman bi müddet hiç bir şey yapma ona karşı hayat standardını değiştir ortak arkadaşlarınız varsa onlara yeni alışkanlıklar ettiğini söyle en basitinden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi anlıyorum seni.. bedenin yanıyordur şimdi. Fakat farklı tatlar da var. Yeni birisini de bulabilirsin 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çağır gelsin sewiş madem 😂😂 olmuyosa yeni birini bul adammı yok 0 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yenisini bul sende, geçmişe bakarak yaşanmaz. 😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl maalesef öyle olmuyor Yorumla AkrepburcuErkegii07 +1 yıl Nerde yaşıyorsun? Yorumla
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Başkasını bul hallet işini uğraşma 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sana özel taktikler verebilirim ama burada olmaz 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun Allah başka dert vermesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gelcem bi dur ya acele etme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ramazanda sevişilmez ki 🙄😒😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şey vermezsin dimi 😕görüşsek elini tutabilirmiyim peki dudaktan öpüsme olur mu ikinci üçüncu görusmede mi olur anladım peki okey 🤣 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bekle bekle gelir 5 dk ya 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. O sevse eski sevgili olmszdı 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl git ayart 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İsteğimi kabul etmiyorki Yorumla Junİchi +1 yıl sanaldan mı bu ya? çevrenden sanmıştım Yorumla Soran +1 yıl Çevrem de ama uzak mesafe iliskisiyfi onu görmek zor biraz anca kendisi isterse Yorumla Junİchi +1 yıl o zaman geçmiş olsun bacım Yorumla Soran +1 yıl Pff ztn alıştım ara sıra özlüyorum ve bu ilk gidişi değil baya yıldan belli gorusuyorz Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ara gelsin 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendisine ilet :D 0 0 Yorumla
Zuliskoy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Niye ısrarla o peki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlkim çünkü kimseyle yapamam öyle sadece o Yorumla Zuliskoy +1 yıl Univden mi Yorumla Soran +1 yıl neden sordun Yorumla Zuliskoy +1 yıl Eee herkesin univde bi dönem takıldığı olur. İşi bitince gider.. Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de hyr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Numarası varsa ara farklı hesaplar açarak yaz ordan kendini tanıt
Hepsini denedim istemiyormu sence
Aranızdaki özel şeyleri bilemem ama bir kadın bir erkeğe sevişmek istediğini söylerse erkek hayır demez
İstemiyor istese isteğimi kabul eder ztn oda biliyo geri dönse sevissse
İstemediğinden eminsen eğer sende yoluna ve önüne bakacaksın hayat bir kişiden ibaret değil
Belli olmaz ama onu tanıyorum huyunu biliyorum
O zaman bi müddet hiç bir şey yapma ona karşı hayat standardını değiştir ortak arkadaşlarınız varsa onlara yeni alışkanlıklar ettiğini söyle en basitinden
Tabi anlıyorum seni.. bedenin yanıyordur şimdi. Fakat farklı tatlar da var. Yeni birisini de bulabilirsin
çağır gelsin sewiş madem 😂😂 olmuyosa yeni birini bul adammı yok
Yenisini bul sende, geçmişe bakarak yaşanmaz. 😌
maalesef öyle olmuyor
Nerde yaşıyorsun?
Başkasını bul hallet işini uğraşma
Geri dönmesi zor maalesef
Sana özel taktikler verebilirim ama burada olmaz
Ona bunu iletsen uçar direkt 😂
Geçmiş olsun Allah başka dert vermesin
gelcem bi dur ya acele etme
🤣🤣🤣🤣
ramazanda sevişilmez ki 🙄😒😂
şey vermezsin dimi 😕görüşsek elini tutabilirmiyim peki dudaktan öpüsme olur mu ikinci üçüncu görusmede mi olur anladım peki okey 🤣
Bekle bekle gelir 5 dk ya
O sevse eski sevgili olmszdı
git ayart
İsteğimi kabul etmiyorki
sanaldan mı bu ya? çevrenden sanmıştım
Çevrem de ama uzak mesafe iliskisiyfi onu görmek zor biraz anca kendisi isterse
o zaman geçmiş olsun bacım
Pff ztn alıştım ara sıra özlüyorum ve bu ilk gidişi değil baya yıldan belli gorusuyorz
A şıksıııın :D
Yenisi bılu
ara gelsin
Yardım edeyim
Döner
parmaklarin yokmu patlican evde yokmu
Kendisine ilet :D
Erkek mi yok
Niye ısrarla o peki
İlkim çünkü kimseyle yapamam öyle sadece o
Univden mi
neden sordun
Eee herkesin univde bi dönem takıldığı olur. İşi bitince gider..
Tabiki de hyr