Aramızda kendisi bu tarz şeyleri isterken evine 2 . kez gittiğimde kendisini kaybediyordu zarımı zedeledi bozulmadığına eminim ama bayağı tepki gösterip ayrılalım diyincede her yerden engelledi ve dahada sinirlendim. Yok kendimizi tutamıyormuşuz yok bu kötü bişeymiş ya sanki ben mi yaptım bunu? O duruyordu ben sımsıkı boynuna sarılıp emerken dudağıma yapıştı yatağı kadar gördük kapıdan çıkarken bile kendimi kötü hissediyordum yüzüne bakmadım hiç umursamadı ve gerçekten çok zoruma gitti fake hesaptan yazdım sana güvendim diye falan wp engelini kaldırdı bu şekilde bırakırsan birdaha sana o kapıyı açmam dedim ve görüldü attı. Ciddi ciddi bu ne düşündü? Ve gerçekten benden ayrılıp defolur gidermi? O kadar şey yaşadım bana bu haksızlığı yapamaz ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onun istediğini vermemişsin. Amacı da seninle seks yapmakmış anlaşılan. Verirsen döner. Ama o dönecek diye istemediğin şeyi yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ilişkiler bunlar böyle? Böyle niyeti olan bir çocuktan sizin beklentiniz nedir? Boşuna zaman öldürmüşsünüz, zaman çok çok kıymetlidir ; yazık..
017 Yorumla
Soran+1 yılO başta peşimdeydi kandırdı beni. Seviyorum dedi
- +1 yıl
Düzgün biri olmadığını baştan ispatlamış size zaten. Ayrıca bir çok açıkta vermiştir size , bunları görmezden gelmişsiniz. Bu saatten sonra önünüzde diz çökse , boş olmalı artık her şey..
Soran+1 yılBoş zaten bitti o gözümde..
- +1 yıl
Zorlanma olduysa ikincide kolaylıkla yırtılır , genelde bu şekilde olur. Önce zedelenir , bir sonrakinde tam yırtılma olur..
Soran+1 yılDaha dikkatli olmalıyım yani.. Zarı hissediyorum o an kendini kaybedip elini sokmaya çalıştı olduysa orada oldu penisin girme ihtimali yok ben yoksa hisseder o acıya dayanamazdım
Soran+1 yılYırtılmışsa bile gerçekten kötü bir deneyim ilkim oldu ben uslandım artık ilişkiye falan girmeyide düşünmüyorum
- +1 yıl
Yok zedelenme olduysa büyük bir acı olmayacaktır artık. Zarın ortası boş zaten, regl olayı için. Ne kadar parmak soktuğuna bağlı zaten her şey. Çok ıslak iken pek anlayamaz bir kız..
- +1 yıl
Tam yırtıldıysa anlarsınız zaten. İç çamaşırınızı giydiğinizde pespembe kan toplanır çamaşır ağında daha sonrada yavaş yavaş. regl kanından farklı olduğu için hemen ayırt edersiniz..
Soran+1 yılHem reglm yeni bitmiş bitecekti hemde iç çamaşırım siyahtı
Soran+1 yılKanama olmadı dedi olsa hissedermiş onada bulaşırmış neyse ya canım sıkılıyor bu olayı düşündükçe
- +1 yıl
Açık renk değilse anlaşılmaz tabii ki..
- +1 yıl
Nasıl hissedermiş? O regl kanı gibi bekliyor Allah bilir. Beyaz Wc kağıdı ile silindiğinde açıkça aleni şekilde belli olur. Gelen kan toplam 3 - 4 damla zaten. 👍
Soran+1 yılVe reglm normalde 10 gün sürüyo 8. Gündü pedi çılarıp duş almıştım o gün. Kanama bile olsaydı reglden olduğunu ayırt etmek zormuş ama baktım yani zarda yırtık yok kağıt kesiği gibi hani etini nasıl parçalamış ise öyle görünüyor dokununca acı hissediyorum ama içerisi hala kapalı. Sadece zedelenmiş yani eminim bundan da. Asıl sorun ileride seks yaşarsam ben bu kötü tecrübeyi hatırlıcam ya da evlilik dışında birine daha kanarmıyım bilmiyorum hep aldatılma yalanlar üzerine çok ihanetler oldu
Soran+1 yılHissetmedim işte lavaboya saatler sonra girdim o zamanda kan falan yoktu sadece ıslaktım eve gelip bakıncada fazla tepki verdim de onun tepkisi bayağı beni şaşırttı
- +1 yıl
Evet kötü travma bunlar. Güven sorunları yaşatıyor kızlara. Gerçek doğru düzgün bir erkeğe inanmayı dahi güçleştirir. Allah yardımcınız olsun. Artık zamanımız çok iğrenç oldu. Eskidende vardı fakat bu kadar da değildi. Son 10 senedir uçtu gitti her şey..
Soran+1 yılHaklısınız.. Zaten kendim için yaşıyorum artık vr birine daha güvenmek için bi 8 yılımı 30 yaşıma gelmeyi beklicem. Önümde parlak bir geleceğim var şuanda kendi işimin patronu olabilicem zaten çalışmamın verdiği Özgüvenle erkekleri benim s. kmem gerekiyor alanım güzellik olmasına rağmen neden bir erkeğe ihtiyaç durçyup canımı yakıyorum onuda anlamış değilim
- +1 yıl
İşinize sahip çıkın daima onunla ilgilenin ama tabii ki ara ara eğlencenizden de mahrum bırakmayın kendinizi. Beyin rahatlayınca daha pozitif enerjiniz olur, daha düzgün kararlar alırsınız hep. Bırakın erkekler gelsin size seçimi siz yapın daima, sizi el üstünde tutacak , büyük bir saygı ile seveceğine inanacağınız erkeklere şans tanıyın daima. Yani aklı fikri uçkurunda olmayanlara..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar sey yasamis olmak senle omur boyu kalacagina isaret degil. Hem daha ne yasamissin ki millet ne sekilde yari yolda birakiliyor. Hem onun ayrilmasini bekleme artik hersey ortada zaten. Bi cacik olmaz. Kendin ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılO engelden sonra fake hesaptan sövdüm wp de engeli kaldırdı bozulmamışsın ama daha fazla decam edersek bozulur diyince daha fazla sinirlendim sana küfür falanda etmicem son sözüm eğer gidersen şu kapı sana birdaha açılmaz dedim işte görüldü yedim ve çok zoruma gitti
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İstediğini alamamış sende peşine düşerek onun g.. tunu kaldiriyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYo engelledim
Soran+1 yılAğzına etmek için
+1 yılSanırım senin kendin gelmeni istiuor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gidicem, sabah hıncımı alamadım bastım engeli
- +1 yıl
Onunla tattığın bu zevki senin istemeni bekliyor
Soran+1 yılBenim şokumun üzerine bozdun ayrılalım diyince bıraktı ya bu affedilir bişey değil
- +1 yıl
Yabiki affedilmez
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede ama yüzüne tükürmek istiyorum çok sinirlendim ona , sabahta kaldırdığı o engelin üzerine ben engel attım zaten
+1 yılAyrılık en doğru ve isabetli bir karar olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalım dedim direkt evet en doğrusu bu dedi tam söverken engel attı
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. yenisini bulursun üzülme
02 Yorumla
Soran+1 yılAman kalsın. Ben midesiz değilim o kadar
+1 yılAnlayişsizin tekiyniş sen haklisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapar
00 Yorumla
+1 yıldonmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedenhata ettin böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 22 o 23
Cevap sahibi+1 yılBiz senle mutlaka bi konuşalım arkadaşım
Soran+1 yılVaktim yok birazdan işe gidicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılİpnemiş bırakıp kaçacak