Sigara cinsel performansı düşürüyor diyorlar ama hep erkek arkadaşlarım sigara içiyordu istekli olduklarını söylüyorlardı. Sigara içmeyen erkeği nasıl bulucam ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüren şey sadece sigara değildir ki sigara içiyorsa düşer alkol alıyorsan düşer aşırı derecede derde sıkıntı içinde güzel bir adamsa hiçbir zaman piskolojisi düzenli değilse düzenli olarak tabii ki cinsel performansı da düşer düzgün beslenmiyorsa düşer düzgün uyumuyorsa düşer düşmesi için sebep çok sadece sigaradan kaynaklı değil ki madem iyi bir erkek istiyorsun spor salonundan git seçim yap orada kileri ki yüksek olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne yani sigara içenler ilişki yaşayamıyor mu
her duyduğunuz abartmayın. ben sigara içiyorum. 54 yaşımdayım 1 saatin üzerinde aktivasyon yapıyorum.
performansı sigaradan çok yapay gıdalar. olur olmadık şeyler için sürekli ilaç kullanmalar sık hastalanmalar bunlar performansı bozar. hafif baş ağrısna bile ilaç içienler biter. çünkü ilaçların yan etkileri performansı bozar. yapay gıdalar hazır gıdalar bzar.11 Yorumla- +1 yıl
bir önerim var. kendime pay biçtiğimi sanma. olgunları tercih et.
çünkü yeni nesil hiç doğal beslenmedi. sürekli ilaç tüketiyor. ayrıca olgunlar ilgili olur. ilgi sevgi gösterir hoyrat davranmaz. kadın olduğunuzu anlarsınız
gençler performans düşük olunca bencilce kendi arzularını giderir sizi mutlu etmez. hoyrat hırçın davranır. yani eskort görevi görürsünüz
Gizli Üye(36-45)+1 yılo bildiğiniz devletin sigaradan uzaklaştırmak için çıkarttırdığı tanı. 40 yaşındayım 16 yaşımdan beridir sigara içerim. tabanca daha hiç tutukluk yapmadı. siz yatakta etkin olursanız, partneriniz sizi nirvanaya ulaştırır. sigara ile alakası yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçmeyen de vardır tabiki her yerde bulunabilir 😃 nasipte varsa
10 Yorumla
+1 yılSigara içen erkek arkadaşlarının performanslarını test ettin mi? Ben kullanmıyorum ve oldukça yüksek.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilişkim olmadı sadece bununla ilgili bi kaç yazı okudum
- +1 yıl
Anladım. Çok arzulu olmalısın ve doyamama endişen var. Alkol ve sigara sexsin düşmanıdır.
+1 yılSadece sigaraya bağlama başka şeylerde penformansı düşünüyor. Mesela senin gibi takıntılılar
12 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı değil sadece herkes böyle bi şey yazmış doğruluk payı var mı yok mu anlamadım
- +1 yıl
Doğruluk payı var ama stres sigaradan daha zararlı. Hem seviyorsan zamanla bırktırırsın
+1 yılbende istiyom ama yok yani nereye baksam ya içki ya da sigara özentisi tipler var ya da badboy düşkünleri zor yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılsiara kullanmıyorum lakin :D sanaldan birliktelik olmaz bu nedneden çevrenden iyice bakınmalısın yeşilaycılarla takıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçmiyorum ama sana, erkekte olmak istemiyorum, hemen başlicem sigaraya😆😆😆
14 Yorumla
Soran+1 yılŞansını kaçırdın demek ki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılArtık şans mı, keder mi bilemem😆
Soran+1 yılÜzüldüm adına ☺
Cevap sahibi+1 yılBelki başkası da, sevinmiştir, öyle düşün😆
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hic icmiyorum sevmiyorum da sigara icenleri o ortam da da cok durmak istemiyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Alakası yok 😂 ben içiyorum. Ve performansım gayet iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuyrun benim :) Hem sigara içmiyorum hem düzenli spor yapıyorum hem de partnerimin zevkini çoğu kişinin aksine çok önemsiyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Alakasız bişey bence bu ben alkol sigara kullanıyorum ama yorulmak nedir bilmiyorum
10 YorumlaYooo hiç düşürmüyor, ben sigara içiyorum. Ve makina gibiyim seks yaparken.
10 Yorumlaİçenler bari ağzına bir şeker bişi atsın :)
20 Yorumla
+1 yılSigara alkol hicbiri yok hic olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmıyorum performansım da gayet iyi bir gecede 8 posta
10 Yorumla
+1 yılMekanlarda içerde oturanları kes o zaman 😅
10 YorumlaOlay sigara ise bulursun be
10 Yorumla
+1 yıl:) ya bi git :)
14 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorumm
- +1 yıl
Hüop nereye
Soran+1 yılAma bana git dedin 😜😓
- +1 yıl
Fikren git dedim :) öyle bir şey yok anlamında ;)
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şeyini sallasan 50 tane gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeeeen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçmiyorum gel🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlan ver nebileyim
00 Yorumla
+1 yılBen içmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtangac yok mu
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim sınıf ta var istersen ayarlayım sana
- +1 yıl
bende var utangaçlık skili ama işe yarar mı size bilmem djdnen
+1 yılBuyrun benim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında