Mümkün mü bu? Evlenmeden cinselik yaşamasam cinsel uyum olabilir mi evleneceğim kişiyle?
Veya nasıl cinsel uyum yakalayabileceğim birini bulup evlenebilrim?
Veya nasıl cinsel uyum yakalayabileceğim birini bulup evlenebilrim?
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Eğer sen istediğin gibi biri isen, Allah karşına öyle hayırlı biri çıkaracaktır inşaallah. Bunu bende isterim şahsen.
O konuda ben de düşünüyorum ama eskiden böyle şeyler yoktu ve ben artık eskiler gibi düşünüyorum ve istiyorum evlenip burnirine değer verir ve seversen ilişki de güzel olur diye düşünüyorum artık ben evlenmek istiyorum inşallah bu konuda da bana denk birisini bulurum evlenirim yani
Cevap
18Cevap
her şey cük ile vagina uyumu mu evlilikte. Eskiler atalarımız dedelerimiz nineler anne babalar deneyerek mi evlenmiş 🤷♂️😹
Eskide yaşamıyoruz ama
Hayır ama devir değişti. Sen deden gibi mi evleneceksin görüçü usulü belki de. Onun gibi bi hayatın mı olucak. Deden internette takılıyor muydu. Bir çok insana ulaşabiliyor muydu. Ne kadar seçici olabiliyordu evleneceği insanda. Farklı cinsel yönelimler tabu değil miydi onun gençliğinde. Şimdi açık konuşabiliyorum. Kendimi keşfedebiliyorum. Ve istediğim gibi partner bulma imkanım var
Ben evlenmeden ilişkiye girmek istemiyorum zaten
Soruda yazıyor. Evlenmeden cinselik yaşamadan nasıl anlarım ten uyumun olabileceğini
Sorun değil
Erkek için gerçekten çok zor. İstediğin kadar düzgün biri ol, kızlar doğal olarak şüpheyle yaklaşıyorlar.
Nikin en sevdiğim pozisyon bu arada
O 69 olmuyor mu biraz 🤔
kişi egos ist degilse aranızda anlayıs varsa uyum olusması zor olmaz
Ama farklı istekler olabiliyor. Karşılayabileni bulacağımı sanmıyorum.
acık acık konusursan bulursun ama gizlersen kendini evlenince dersen o zaman risk
Konuşarak sohbet ederek az çok fikir sahibi olabilir bence illa cinsellik yaşamasına gerek yok
Bu arada takip isteğini kabul ettiginiz için çok teşekkür ederim
maalesef doğru partner işi biraz şansa bağlı. Evlenince de insanlar çok değişiyor 🙄
Yaşamak istemeyebilirsin bu senin tercihin ama uyum olduğunu nasıl anlarım dersen bu zor işte
bulmasına bulursun ama birazda şans
Bulabilir miyim bilmiyorum. Öncesinden konuşulması lazım beklentiler sanırım
Bende ondan korkuyorum ya. Evlenmeden önce nerden bilebilirim uyumlu olacağımızı.
Önceden yapmadiysa olabilir
Profilde resim güzelmiş
seversen gerçekten olur bulursun
Guzel, hangi sehirdensin peki
Uzak desem yeterli
Bende uzaktayim. Yakinizndemek
Mümkün...
Nasıl peki
Bu devirde zor be
Zamanla konuşarak
Bu zamanda zor
O biraz zor canım işter iştemez bazı seyler olacak