Mastürbasyon ya da orgazm olma, belirli tetikleyiciler olduğunda mümkündür. Bu herkes için farklıdır ve insanın kendini keşfetmesi gerekir diye düşünüyorum. Mesela ben seks yaoarken kilotlu çorapla boğulursam ya da blow job esnasında ben ayakta iken partnerim diz çökmüş önümde bana blow job verirken gözleri ile gözlerime bakarsa 5-10 dakika içinde boşalırım. Kadınlarda da bazı noktalardan dokunulduğunda ya da yalandığında çok çabuk reaksiyon verdiklerini gördüm. Bu da her kadın için farklı idi. Önsevişme sırasında yalaya yalaya o noktalara gelindiğinde zevkten delirdiklerine şahit oldum. Ben henüz 1 kere bile boşalmadan (elbette zevk suyum geliyor) saçlarımı yola yola 2 kere 3 kere boşalan kadınların zevk inlemeleri, çığlıkları hala kulaklarımda. Bence bu süre kisaltilabildiği gibi, bazı taktiklerle uzatılabilir de...
Elle Yapılan Mastürbasyon kontrol etmek mümkün ama Cinsel ilişki de Biraz daha dikkatli olmak gerek Ben Elle yapıyorum maalesef keşke Cinsel hayatım olsa bi kızla Ama maalesef yok benim Afedersiniz Kalkınca Bayağı büyüyor çekerken Çok sulanmadan Hemen gelebiliyor çek nirak yaparak uzatıyorum süre 🤭
Edilir ben edebiliyorum mesela gerçekten çok istekli olursam zaman yoksa 10 dakikada iş bitiyor ama uzata uzata hissederek yaparsan böyle 20 dakikayı bile geçirdiğim zamanlar oluyor sadece bir kere rahatlayabilirmek için yani tamamen ben de biten bir şey ben genelde 17 dakikada filan tahmin olarak bitiyorumdur o kadar geçiyor çünkü yani daha fazla geçirmiyorum çok uzatınca da bu sefer aşırı derecede tahrik oluyorum tahrik olunca tehlikeli oluyor