Bir ayrılık dönemimiz oldu. Sexe düşkün biridir. Ve baştan sen benim isteklerimi karşılayamazsın gibi bir konuşma olmuştu. Ben bakireyim çünkü. 26 yaşındayım. O 36. Çevresinde birsürü kız olabiliyor. Çapkın birisi. Ve olmadı bizim iş. Neyse uzun zaman sonra ondan bir adım geldi. onu da anlıyorum normal düzenli bir seks hayatı da olsun istiyor çocuk değil sonuçta. Yani beraber olduğu kişiyle yapmayacak kiminle yapacak. Ama ben kendimi hazır hissetmiyorum. Ve o isterse bu kez mecbur hissedeceğim. Ve bu beni korkutuyor. Önerileriniz var mı? Namus bekçilerini istemiyorum. İnsan gibi cevaplar lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkuduklarından anladığım kadarıyla bu adamdan olmaz bu adam seni üzer, yani sen olmasan bile cinsel ihtiyaçlarını başkalarıyla giderecek. "Sen benim ihtiyaçlarımı karşılayamazsın" cümlesi fazlasıyla onur kırıcı gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama..
En İyi Cevaplar
Ne yazık ki Türkiye kültürü biraz farklı bakıyor bu konuya. Bunun avantaj ve dezavantajlarını yaşarsın. Türkiye’de ilişki yaşamış kıza genelde ikinci el gözeyle bakılır ve senle ilk ilişkiyi yaşayan daha sana namusunu kaybetmiş gözüyle bakabilir. Bu tamamen senin nasıl bir çevrede yaşadığınla alakalı. Yaşamış olmanın getirisi ise bazı konularda daha olgun hareket edebiliyorsun. Tamamen senin kararın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda Önemli olan onun değil senin ne hissettiğin Sonuçta Onun için yaparsan ayrıldığın zaman bana çok pişman olursun ama sen artık kendini hazır hissediyorum ve kendin için yaparsan Sonrasında ne olursa olsun pişman olmazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Sen ıliskiye girmeye hazır mısın peki. Seninle olduktan sonra gitme durumu olabilir ona hazır mısın peki.
06 Yorumla
Soran+1 yılİkiliye girmekten korkuyorum aslında. Bu konuda korkularım var ve bu yüzden yapamıyoruz
Soran+1 yılEvet tamamen bu sebepten. Acır vs diye çok geriliyorum
Soran+1 yılTecrübeli ama çok istekli. Denemiştik önce 2 kez. İlşki anında sanki farklı biri oluyor aşırı şekilde istekli ve bir an durmamasından korktum. Zaten sonra bana bıraktı. Olmadı
Birkez versen hep isteyecek ve sonu gelmeyecek birgün seni terk ederse b. karetin gitmis olacak boşu boşuna kemdi yoluna bak kızım. Bu gibi adamlardan yar olmaz.
00 Yorumlasende çocuk değilsin bu yaştakiler ya evlilik için ilişki ister ya da seks için. evlilik düşünmüyorsanız birbirinizi mutlu etmeye bakacaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılYani orası öyle tabi
Abi kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin istemiyorsan sktr et biraz kendine güvenin olsun bu ne erkekler kovalamaya sever acıdır biraz zor olun be
00 YorumlaOnun anını yerini beklemeli eger çok istiyorsa ortamını hazirĺamali kendini koynunda bulabilirsin zaten o biraz acele ediyo.
00 Yorumla
+1 yılSeni hazirlamasi gerek ve senin istegini getirmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Çevresinde bir sürü kız olabiliyor. Çapkın birisi" Sen de tadına baktığı kadınlar listesine ismini yazdırmak istiyorsan ayır bacaklarını ne diyebiliriz. Hayat senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini hazır hissetmiyorsan nasıl olacak mecbur değilsin..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte onu söylüyorum. Hazır olmamaktan ziyade. İlk ilişki beni korkutuyor. Tamamen bana bırakıyor aslında ama her seferinde olmamasından sıkıldım o da sıkıldı. Ve bu kez de böylr olursa tamamen kaybedeceğim gibi
Cevap sahibi+1 yılİstemeden yaparsan senin için k kötü olur daha çok şey kaybedersin. Kendinu kaybedeceğine onu kaybetmek daha iyi sonra pişman olma
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkcası kendini bu zamana kadar saklamıssın ve kendin hür iraden var yaptıkların yapacakların senin hayatın ona göre davranabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum. Ve istediğim gitmemesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKardeşim dedigim gibi iş bitince pişman olma durumunda olabilir iyi düşün ve öyle hareket et sen kendini daha iyi tanırsın bi düşün ona göre hareket edersin diyebilir
Soran+1 yılÖyle bir ruh hali olıyor mu? Ne bileyim pişmanlık vs. Zaten bir sürü sorunum var
Cevap sahibi+1 yılGenelde kızlar iş işten geçince pişman oluyor o yüzden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haklısın ama nikah olmadan yapma madem ilişkiniz ciddi nikah olsun
Ayrıca nikah bile olsa istemiyorsan yapma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSacma bakireligini onun seks e düşkünlüğü var diye vermek saçma
06 Yorumla
Soran+1 yılVerdim demedim. Bekaretin çok bşr önemi olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. Sadece çekincelerim var ve hazır hissetmiyorum
- +1 yıl
Yine de saçma önem vermesen bile onun düşkünlüğü var diye yapman
Soran+1 yılİşte bunu sordum zaten. Yaparsam bile mecbur gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ben olsam yapmazdım senin gibi ilki olacak birini tercih ederdim
Soran+1 yılÖyle biri kalmadı hele de erke
- +1 yıl
Neden kalmasın ki vardır elbette ben yaşamadım en basitinden ben yasamadiysam yaşamayan çoktur 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla yapamazsın. Öyleleri ilişki adamı değil. Zaten denemişsiniz. Burçlarınız ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bianda icraata geçerse durduramazsında sancılı geçer biraz ama aşışınca devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum bekaretini koruyarak da sevgilini mutlu edebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılO öyle istemiyor işte
Cevap sahibi+1 yılNeden ya anali her erkek ister
Soran+1 yılBen istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne verebiliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mecbur değilsin böyle bir şeye istemiyosan yapma
00 Yorumla
+1 yılsanki onu mutlu etmeye mecbur hissediyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVer gitsin bende verdim
06 Yorumla
Soran+1 yılAcı gibi şeyler hissettin mi
Cevap sahibi+1 yılÇok hissettim ama acı zevk birlikte
Soran+1 yılNe kadar bir acı oluyor ve anlık mı devam eden bşr acı mı
Cevap sahibi+1 yılYa tam girince acı oluyor hemde zevk oluyor sonra çok zevki ben bozdurduguma hiç pişman değilim 😂
Soran+1 yılBozdurmak ne yanlış bir tabir. Para mısın ki
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. istemiyorsan yapmak zorunda değilsin
00 YorumlaCiddiyet olmadan yapma. Nikah şart olmalı
00 YorumlaZararı olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen dua et adam ben gibi bdsm fantezileri yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal bişey ama
00 Yorumla
+1 yılSen istiyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır değilşm işte şu an
- +1 yıl
Arada kendi kendini oksuyon mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında