Bundan sonraki hayatıma anal seksle devam edeceğim🤍
#analseks
#analseks
İşi bilmeyen kanka birisiyle yaparsan acı çekip zevk almazsın seks öncesi lavman yap daha sonra kayganlaştırıcı kullanın partnerin aceleci davranıp hemen köklemeyecek yavaş yavaş alıştırarak başını sokmaya başlayıp bazı yerlerde durmasını bilecek sonra gerisi gelir başlarda biraz acı çeksen bile anal orgazm olabilirsin
kız sırt üstü yatarken vajinaya oral yapılırken akan zevk suyunu kullanarak prmak yardımıyla hem genişletmek hemde zevk suyunun şahane kayganlaştırıcığını kullanarak anal sekse kızı hazırlamak ve bu anlattığım en kaba anlatımı
Kayganlaştıcı da kullanmak istiyorum faydası olur mu
Bir de bir süre anal kuyruk takarak acısız deliğimi açtıranilir miyim
kayganlaştırıcının tabiki faydası olur ama dediğim gibi tamamen senin zevk suyunu kullanmayı bilen bir erkek bu şekilde yaparsa kii zevk suyun sizi olduğunuzdan daha da kudurtacak unutamazsın sen o tadı ama kuyruk sadece bir dekordur o kadar faydası olmaz
Hadi ya ben bakirle yapacağım öyleyse zevk alamam
Her komutu ben veremem yok takla yavaşça parmağını sok öyle ne anladım kendim anal mastürbasyon yaparım daha iyi
ben anala karşı bi kızla yaşadım ve o günden sonra sürekli istedi ama tabi sen yönlendiremezsin yönlendirsende kendini kötü hissedersin olurda beceremezse sen kendini beğenmediğini bile düşünebilirsin yazılamayan ayrıntılarıda çok var parmaklamaktan zevk alıyor musun
Evet daha önce denedim
Sorumu beğenir misin burdan daha fazla anlatmak istemiyorum
gizliden çıktım
sanırım yamaktan vazgeçmiş gibisin
Cevap
16Cevap
Kendini kasma
ön sevişme uzun olsun
deliğin bol kaygan olsun
ilk sen al kontrol sende olsun alışına kadar
analın püf noktası evvela aceleci olmamak ve doğru hazırlanmak hem bedenen hem ruhen ve zihinen hazırlanmak sonrasında ise kademe kademe ilerleyerek yaşamak keyf katar
Acisiz istiyorsan kucuk penis bul. Gerisi aci verir
Öncelikle alıştırman lazım. Anal plug alıp kullan. Eğer alamam diyorsan ona benzer bişeyler sok. Bunu da tekken evde mastürbasyon yaptığında dene. Orgazm anında emin ol soktuğun şey hoşuna gidecektir
Bellimi transsin... burada senden o kadar çok ki hepsi zaten Ben de profiller
Hiç bilmiyorum ama anal çok zevklidir diye hissediyorum ya
Kanka ben birine yapacaktım baktım kız acı çekiyor baz gextim
Analdan beni soğutma
Heterolar zevkle yapıyor
Dene herkes bir diil ki
Güzelce aç orayı genişlet analdan 1 hafta öncesi düzenli her gece kremle yağla bir cisim yok öyle uyu
Oho her gece yağlamak uğraştırır
Canın acımasın diye diyorum bro senin bileceğin is
Oha cidden artık anal mı sonuna kadar sen aşk tanrıcasımısın ya ❤️
Analın tadini sana anlatamam aşırı zevkli ve ösellikle kayganlaştırıcı kullanarak cok zevkli istersen tkaipet detayli anlatabilirim
Bundan önce vajinal seks mi yapıyordun
Yes
Sıkıldım
Hem günahı az jsjs
Anal acısız olur mu 😅
Erkek erkeğe yapanlar zevk alıyor onlar işini biliyor demekki
Sen kimle yapacaksın 😅
Flörtümle erkekle
Neden erkek örneği verdin
Bol yağ bol krem yavaşça gir tamamdır
altına s... ya başlarsın yedikten sonra
Sürekli yapamayacağım