Daha çok tecrübelileri bekliyorum , kızlar erkeklerden ne ister , erkekler kızdan ne ister ,nelere dikkat edilmelidir vs :)
Yakında ilk deneyimimizi yaşıcaz da :)
Yakında ilk deneyimimizi yaşıcaz da :)
anal seks için öncelikle hijyen şart. girdiğin delikten bildiğin gibi b.k çıkıyor . o yüzden oranın hijyenini iyice yapmalısınız. ki ne kadar temizleyebilir ki kız orasını? senin penisin 16 cm civarı olsa kız o deliği 16 cm içini temizleyemez. yani bu da demek oluyor ki sen onun içinde git gel yaptığında dışarıya pislikler çıkabilir penisine pislikler bulaşabilir. birde kayganlaştırıcı veya vazelin kullanmanız gerekecekki o esnada o pislik dışarıya daha rahat bir şeklde çıkacak. bunu göze alarak hala yapacağız diyorsan girmeden önce yavaş ol yavaşça sok gerisi gelir zaten. b.klu sevişmeler size
allah belanı vermesin senin :D
ilk başta öyle konuştuda sonunda niyeti belli oldu maksadı sogutmak :D
soğutmak mı değil mi girdiğinde görürsün saf
herkes senin gibi pis olmuyor güzelim
tabi herkes 16 cm içini temizliyor dimi . ergensin
yav he yav he
ne oldu cevap veremedin? sen 16 cm i bırak 10 cm içini nasıl temizliyorsun? ne sokuyorsun? yoksa sende pismisin benim gibi
atsiki ne güzel dedin ya , herkesi kendisi gibi pis sanıyor .
yav bu kız hiç p*rno izlemiyor galiba , kızım o kadar p*rno izledin anal felan , hangisinde senin bahsettigin gibi bir pislik oldu ? onlar napıyo hortumla mı temizliyor içini
işte basit türk erkeği p*rnoyla yola çık sen hadi. ben sana yapma tüü rezil mi dedim? ister yap ister yapma banane. sadece olacakları söylüyorum ben sana. penisinin ucunda o b.k lekesini gördüğünde haa gizli kullanıcı söylemişti dersin.
P*rnodan yola çıkan kim kızım ne diyosun ya , neyse kes , hadi sana güle güle
ne oldu zoruna mı gitti varoş? p*rnodan yola çıkan kim diyor. önceki yorumuna bak dansöz p*rnoda böyle p*rnoda şöyle diyen sensin. p*rnoya bakarsak bütün penisler 20 cm zaten dimi? :) o b.kun tadına bakacaksın git öğren gel yorumunu yap.
hahahaha velet :D
hıhı velet
Once kesinlikle lavman yapmani oneririm. Google a yaz oku nasil yapildigini. Sonrada vazelini bol kullanarak once tek parmakla sonra iki parmakla makati yumusatmalisin. Asla sert giris yapma cunku orasi vajina degil sulanma olmaz ve sen sert ve hizli olursan alistirmadan kizin canini cok yakarsin. Alisama kadar ufak girisler yap ve asla bencil olma kizi da dusun hemen bosalma. Bunu enaz 15 dk yaparsan canini yakmadan anal orgazmi yasatirsan 2. Seferi yapman icin o sana yalvarir. Sakin acele etme alistirma yap ve yavas ufak girisler yapiver.
yavaş olmak gerek zaten ilk deneyim sonuçta alıştıra alıştıra teşekkürler cevabınız için
anal seksin güzeli mi olur hiç haz etmiyorum iğrenç geliyo hatta
tabi buda sizin tercihiniz gayet normal
bana öyle gelmiyor kardeşim , valla herkes senin gibi tercihlere saygı duysa ne güzel
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar