Yaklaşık bir aydır nişanliyim ve nişanlım üzerime titriyor. Beni ne kadar beğendiğini her defasında dile getiriyor. Ben kapalı bir kızım ama boylu posluyum. Onunla görücü usulü tanıştık ama ona rağmen ondan çok hoşlanıyorum. Onun ilgisi, onun sevgisi beni cezbediyor. Diğer yandan benden 10 yaş büyük olması bile beni aşırı etkiliyor.
Bende daddy issues var. Bu yüzden evlenecegim adamın hep 10 11 yas buyuk olmasını umdum ve öyle de oldu çok şükür. Şimdi merak ettiğim şey, acaba beni hayal ederek mastürbasyon yapıyor mudur? Beni çok beğendiğini biliyorum ama acaba beni çıplak düşünüp, seks yaptığımızı hayal ediyor mudur diye düşünmeden edemiyorum? Ben onunla her daim seks düşünüyorum. Acaba o bir erkek olarak düşünüyor mudur?
Bende daddy issues var. Bu yüzden evlenecegim adamın hep 10 11 yas buyuk olmasını umdum ve öyle de oldu çok şükür. Şimdi merak ettiğim şey, acaba beni hayal ederek mastürbasyon yapıyor mudur? Beni çok beğendiğini biliyorum ama acaba beni çıplak düşünüp, seks yaptığımızı hayal ediyor mudur diye düşünmeden edemiyorum? Ben onunla her daim seks düşünüyorum. Acaba o bir erkek olarak düşünüyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar