seven erkekler sevgilisini cinsel olarak hayal etmez demişti çoğu kişi bence sevginin içinde cinsellik de var ve güzel bi kızım hiç mi düşünmüyodur bi şeyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel manada düşünmüyorsa ne seviyordur ne de ilgi duyup beğeniyordur. Seven cinsellik düşünmez lafı tam bir saçmalık. Seven cinsellik düşünmeyecek de kim düşünecek? Sevenin amacı cinsellik olmaz ama seven cinsellik düşünür ve cinsel manada arzular da. Bu ikisini ayırt edemeyenler boş boş konuşuyor sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bence de zaten istediğini belli ediyo öperken falan yani
- +1 yıl
Yani seviyorsa normal tabii. Sonuçta sevdiği kızı istemeyip başkasını isterse saçmalık olur bu :D.
En İyi Cevaplar
+1 yıleder etmesine o lafın olayı şu genelde hayal ettiğimiz zaman insan muamelesi yapmadan eşya gibi kullanmayı hayal ediyoruz o sebepten bazıları kıyamayıp düşünmüyo o şekilde yoksa düşünür zaten dedim ya vicdan yapıyo veya kıza yakıştıramıyo eşya veya köle olarak hayal etmeyi onların kafası o.
02 Yorumla
Soran+1 yılama onlar absürt fantezilere girer bence ben normal öpüşmek dokunmaktan bahsediyorum
- +1 yıl
genelde kendi kendimize takılınca o kadar romantik şekilde kurmuyoruz hayalleri romantizm karışınca o tadı vermeyebiliyor, bu nedenle bir sürü erkek ön sevişmeyi uzatmayı veya yapmayı es geçe biliyor veya eskorta giden sayısı o yüzden tek geceliklerle uğraşandan daha fazla karşı tarafı düşünmek istemediği için sadece kendi zevkine odaklanmak için. yani kafa bu eğer düşünmüyorsa o şekilde bilemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa onlar boş yapıyo neden hayal etmesin bir de seven sevdiğine öyle şeyler yapmaz düşünmez diyenler var seven sevdiğini s. meyecekte kimi s. kcek tabi hayal ediyodur
05 Yorumla
Soran+1 yılkıyamaz diyenler var da dövmüyosun zaten ne alaka o zaman evlenince de uzak dursunlar kıyamam diye hahaha
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle sen hayal ediyor musun
Soran+1 yılyani ben hayal ederek bi şey yapmıyorum kimseyi ama yanındayken çok istiyorum yaklaştıkça falan
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken hayal etmiyor musun
Soran+1 yılhayır genelde bi şey izliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence düşünmesi mantıklı olur sen varken başka kızı hayal edip yapması saçma olurdu yani 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Insan sevdiği kişiyi arzular.
Kimileri bunu belli eder kimileride içine atar.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kanka insan sevince hayal edemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ki
Seni dusunmuyorsa ayril zaten
019 Yorumla
Soran+1 yılöperken kendine çekip ohh falan diyo ama cinsel bi şey olmadı hiç öpüşmedik yani
Soran+1 yılevet daha önce hiç öpüşmedim zamana ihtiyacım var o yüzden
Soran+1 yılutanıyorum
Soran+1 yılöpüşmeyi de bilmiyorum yani korkunç geliyo
Soran+1 yılen fazla öpüp çekilebilirm sanırım utanırım başka türlü
Soran+1 yıldaha 4 ay oldu erken geliyo
Soran+1 yılbenim için az en az 7-8 ay olmalı sabredemiyosa kendi bilir sevmiyordur demek ki
Soran+1 yılaşık usanmaz bahane uydurur
Soran+1 yılben onun hayali gibiydim 1 yıldır sırf öpmedim diye ayrılıcaksa gidebilir zaten
Soran+1 yılkendi bilir benden bir tane daha olmuyucak onun hayatında
Soran+1 yıl7ay sabretmeyen benimle evlenmek için de sabredemez o yüzden fikrim aynı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan ya seni amuda kalkarak çüküyo o hayallerinde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzel bir kızsan tabi ki eder ve etmeli de zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki hayal eeiyordur
00 Yorumla
+1 yılEdilebilir
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ya o konu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKesin düşünuyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. etm3z zaten
00 Yorumla
+1 yıleder mutlaka
00 Yorumla
+1 yılEsiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Etmez mi
00 Yorumlabeni mi etsin
00 Yorumlaben hayal ederdim
00 YorumlaEdiyordur
00 Yorumla
+1 yılSevgiline sorsana