O kadar çok şey ifade edebilir ki en başta aşk huzur böyle gerçekten isteyerek birisiyle birlikte oluyorsun ya onun kollarının arasında böyle onun sıcaklığını kokusunu hissetmek adamın beni böyle öpmesi sarılması cinsel olarak yaklaşması mükemmel bir şey ya ulaşılmaz bir şey bu benim için
Vahşice sevişmek. İlkel dürtülerin ve fazla istek duygusunun hiç bir şekilde bastırılmaması sonucu, kendini tamamen bırakarak prangasız sevişmek..
Nasıl olmalı deyince; birbirine içinden gelmesi sonucu deyim yerindeyse saldırmak. Kendini bir o duvarda, bir diğer duvarda bulmak. Bir dakika önce alttayken bir dakika sonra üstte olmak. Kıyafetlerin yırtılması, saçların çekilmesi... Gözün başka bir şey görmemesi, beynin başka bir şey düşünmemesi, kulağın başka bir şey duymaması. Sadece o andan ibaret olmak. Dünyada sadece iki kişi kalmak. Sebep sonuç ilişkisi kuramamak. İçinden gelen bir şeyi yaparken sonucunu düşünmemek. Tamamen özgür olmak. Belki biraz aklını kaybetmek. Ve en sonunda doyuma ulaşınca, beyninde çığlık seslerini bastırırken, ben az önce ne yaşadım öyle diye düşünüp kendinden geçtiğini farketmek.
Güç gösterisi, belden ya da omuzlardan kavrama, savrulan saçlar, ısırılan dudaklar, çizilen beden, ter damlaları, sonu duvarda biten savruluşlar, bir miktar parçalanan giysiler, bağlanan gözler, kurtulmaya çalışan el bilekleri, kıvranan bedenler.. Keyifli geceler..
Tabir yerimdeyse taş üstünde taş kalmayacak cinsten.. Acı, korku, hapsetme, ürperti.. Birçok duygunun bir arada olduğu.. Savaşma seviş değil; savaşarak seviş tarzında.. Ter kan içinde kalıp, vücutta bırakılan sayısız izler..
Aşık olmak ile başarılabilir bir olaydır.. salt seks amacıyla bu yapılamaz.. tutkuyla sevişmek bence bir bütün olmak, karşılıklı olarak birbirine karışmak demektir.. ateşli öpüşme ile fitili yakılan olaydır.. belden kavrayıp birden ani duvar yaslamaları ile durmak bilmeyen kıvrılan bedenlerin uyum içerisinde devam eden dansı.. (aklıma şu cümle geldi -kime ait bilmiyorum- 😅 "duvar kağıtlarını yapıştırmak için insan gerekir bazen.." dmkfmfj) yanii sıcaklık, ıslaklık ve derinlik, 3 boyutlu düşünme yetisi..😌 kısacası ay ile feza ile yakın temasa geçiştir.. ev patlatmalı.. bir yandan tünel kazmalı.. öte yandan nükleer deneyler yaparcasına uranyum olmalı.. ndjdmdkrmrkrmj
Sen bu soruyu sorduğunda tam da çılgınca bir sevişme yaşıyordum 😄 Saatlerce süren, vücudunda emilmekten morlukların oluşacağı, bol kıvranmalı, bol sıvılı, partnerinin tükürüğünün bulaşmadığı tek bir yerin bile kalmadığı sevişme, çılgın bir sevişmedir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İtiraf etmek gerekirse ben öpüşmeyi bile tam bilmiyorum🙈 Buluştuğum çocuk dudaklarımı dilini bastıra bastıra yalamıştı çok etkileyiciydi🤭🤭 O kadar istekli bakıyordu ki o kadar ateşliydi ki hala aklımdan atamıyorum yüzündeki ifadeyi.. Oral bile yapmadı benim için doyurucu olan tek şey o dakikalar oldu😋
Süre benim için çok önemli, en az 2 saat sürmeli. Yani bittiğinde tamam ben bu kadını iyi becerdim diyebiliyorsam tamamdır. Ha onun dışında tutku, hırs önemli. Büyük bi kavganın ardından sevişmek beni çok tahrik ediyo