Ben kendimi bu konuda sakındığım halde yüz vermediğim halde kız gruplarında yaşadım diye anlatan insanların hepsi yaşadıkları kişi ile evleniyor ben sakındığım halde bekarım neden böyle oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle devam edin hayatınıza. Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için hiçbir zaman evlenemeyeceğim ki çok istediğim hâlde ve bunun olmayacağını bilmek bana acı veriyor. Sizin de benim gibi sorunlarınız olmadığını var sayarsak illa ki sevilip evleneceksinizdir. Umarım en kısa zamanda birlikte mutlu olacağınız birisi karşınıza çıkar.
06 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim şey merhametli olması
Cevap sahibi+1 yılUmarım merhametli birisi karşınıza gelir ama sadece merhamet yetmiyor. Diyelim ki ben merhametli biri olarak karşınızdayım; o zaman merhametten daha fazla şeyler istediğinizi anlarsınız.
Soran+1 yılSadece tek istegim bu daha fazla bisey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeni veya benim gibi birini görseniz fikriniz değişir; emin olun.
Soran+1 yılGöreyim bi
Cevap sahibi+1 yılGözleriniz kanar; boşverin shshshsh
En İyi Cevaplar
+1 yılondan değil şimdi o kızların çevresi geniş oluyor buluyor birini evleniyor, senin gibi kendini saklayanların pek arkadaş çevresi olmadığı için evlilik teklifi de eden olmuyor, en fazla görücü usulüyle evlenebiliyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılYattığı kişiyle evleniyor ben bırakırsa diye bisey yaşamıyorum etmiyorum demek ki keramet vermekte
- +1 yıl
önüne gelene vermek değil yalnız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsel ilişki yaşamak ya da yaşamamakla alakası yok bence tamamen iletişim ile alakalı hiçbir şekilde bekaretini bozdurmadan mükemmel evlilik yapan insanlar var iletişimle alakalı ya da işte bir sürü kişiyle birlikte olduktan sonra zorla bir evlilik tutturanlar iletişimle alakalı bir şey yani iletişimin etrafında dönüyor aslında hepsi
10 Yorumla Bende evlendiğim de düşünüyorum işte bu ♿ hayattayken kimse gelipte gel yapalım demez sapık olarak görülürüm sonra giderler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü karşılarına düzgün insanlar çıkıyor sahipleniyor bırakmıyor ilişki yaşadığı için. Böyle olması gerekmez mi zaten ilkisin ve seni bırakıyor ne kadar karaktersizce bu hareket
00 YorumlaSen ıliskiye girmeyi mi düşünüyorsun yoksa evlilikten sonra mi ıliskiye girmeyi düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılevlenme süresinin bence ilişki yaşamakla pek bir bağlantısı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları genelde bakaretini kaybeder terkedilir sonra saf pasif bir erkek bulur çabucak evlenir 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAktif olunca iliskiye önem vermeyenler rahatlıkla evleniyor sanirim
00 Yorumla
+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Attım
Kızlar yaşadığında itirafvediyir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKız kıza toplanınca anlatıyorlar yasadiklarini
+1 yılDoğru yoldasin
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 YorumlaEvlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl bendende o kadar
210 Yorumla- +1 yıl
Kime ulaşacak bakalım 😉
Cevap sahibi+1 yılneden ulasiyim anlamadim
- +1 yıl
Ulaşma ya
Cevap sahibi+1 yıl@Ömerf21 canım
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlama küfür yazdim canim olarak düzeltmis hahahahaha sg lütfen
- +1 yıl
Galiba ona yazdın 😂
- +1 yıl
@Ömerf21 kızı rahat bırak efendi mülayim bşri belli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaş?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği