Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNereye kadar olduğuna bağlı mesela henüz daha üç aylık ya da dört aylık bir ilişki ise hayır tabii ki bir yıla kadar zamanı var ama işte bir yıl oldu diyelim hadi iki yıl oldu hala ortada cinsel hiçbir şey yok ozamana kadar 50 kere ayrılırım sonuçta seviyorsam yakınlaşmak isterim ve yaklaşamıyorsam o ilişkiyi devam ettirmenin ne anlamı var
33 Yorumla- +1 yıl
Evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyor olabilir?
- +1 yıl
Cinsellik olmadan evlilik yapacağını zannetmiyorum aradaki uyuma bakmak istiyorum evlilik gecesinde saçma sapan o uyumsuzluk duygusu ile karşılaşmak istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Tercih meselesi..
En İyi Cevaplar
Hayır Bitirme Nedenim Asla Bu Olmazdı.
Kendimde Gelecekteki Eşime Bir Söz Verdim. Onun Varlığından Emin Olmadan Böyle Bir Durum Söz Konusu Olmayacak. Onun Varlığından Da Ancak Evlendiğimde Emin Olabilirim. Şahsen Böyle Bir Durumu Hem Dini Olarak Hemde Karşımdaki İnsanın İki Gün Sonra Hayatımda Olmayacağının Garantisi Yokken Böyle Bir Riski Alamam. Karakterim Gereği Bu Durumu Eşimle Yaşamalıyım Ve Ve Her İlkimi Onunla Yaşayacak Şekilde Baki Kalmalıyım.
Onu Henüz Tanımıyorum Ve Bilmeden Onu Bu Denli Önemsiyorum☺️
Umarım Birgün Bu Görüşlerimi Ona Okutabilirim😃
Bana Göre Sadakat Kavramı Sadece Gelecekteki Olayları İçermez. Bir İnsanın Sadakati Geçmişinden Gelir.12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünceler 👍
+1 yılBöyle bir şartla başlamadım hiçbir ilişkime.. Zaten en başında kartlar açık oynanır bende.. Kim ne bekliyor, neyi istiyor ya da istemiyor ifade eder..
Bana uymuyorsa zaten başlamam o ilişkiye.. İlişki içindeyken karar verilmez buna..220 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye başlamadan cinsellige sıcak bakmadığını istemediğini söylerse peki?
- +1 yıl
Zor bir karar olurdu benim için..
Ölü taklidi yapardım sanırım.. - +1 yıl
İlkini evleneceği erkek ile yaşamak istiyor?
- +1 yıl
Ben evlenmeye karşıyım..
Bizden olmaz derim.. - +1 yıl
Başlamadan biter o zaman...
- +1 yıl
En doğru bu olurdu evet..
- +1 yıl
Peki cinsellik hiç yaşamamış ve çok korkuyorsa?
- +1 yıl
Kendini bana bıraksın, hallolur zamanla.. :))
- +1 yıl
Yani illaki olur diyorsun...
- +1 yıl
Evet.. Tek sorun bu olsun yeterki..
- +1 yıl
Yani cinsellik yoksa sevgili olmazsın net...
- +1 yıl
Büyük ihtimalle evet..
- +1 yıl
Anladım cinselik önemli senin için
- +1 yıl
Hemen hemen herkes için olduğu gibi..
- +1 yıl
Ahhh ahh nerde o eski günler nerde evlenmeden olmaz diyenler?
- +1 yıl
Senin görüşünü alalım..
- +1 yıl
Ben cinsellik olmadanda ilişki olur diyenlerden ve nikahsız asla cinsellik olmaz dedim. Eski kafalıyım. Gerçi görücü usulü evlendim🤣🤣 ama bugün yine aynı kafada olurdum. Evlenmeden birlikte olmazdim ilkimi eşimle yaşamak isterdim.
- +1 yıl
Zevkler ve tercihler işte..
Geri kafalılık değil bu.. - +1 yıl
Geri kafalılık olarak görmüyorum zaten, toplum öyle bakıyor.
Umurumda değil kim ne düşünmüş, zevkler ve renkler iste..
- +1 yıl
Eywallah..
+1 yılYani cinsellik ilişkin tadı tuzu neden istemediğine bakarım hemen bitmez ki
12 Yorumla- +1 yıl
eigler için çok teşekkür ederim mavişim :)
- +1 yıl
Tica ederim zlooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmayan ilişki yürümez zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki bitiririm cinsellik olmadan aşk olmaz benim için
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin bir yeri ve zamanı var şartların oluşması gerekir ama sevmek sevilmek daha ön planda cinsel ilişki sonrasında olacaksa olur kimseye ben bununla ilişkiye girmeliyim diye düşünerek yaklaşamam banada yaklaşılmasını istemem
19 Yorumla- +1 yıl
Evet, sevgibdaha önde olmali.
- +1 yıl
Bulabilirsen bulduğunu anlayabilirsen bunu ön planda tutan insanlar daha çok üzülüyor
- +1 yıl
Günümüzde sevgi yeterli olmuyor sanırım.
- +1 yıl
ya da sevginin bir önemi kalmadı her şey iki bacak arasına sığacak kadar küçüldü
- +1 yıl
Galiba öyle oldu.
- +1 yıl
Çok yazık eskiden sevmenin görmenin dokunmanın öpmenin bir değeri vardı bir tadı duygusu şimdi yatak ne tarafta diye sorar olduk
- +1 yıl
Hala var sadece sayiliri azaldı.
- +1 yıl
Kötü niyetli olanlardan ayırt edilemiyor sorun burada kurunun yanında yaşta yanıyor
- +1 yıl
Kader ve kısmet
+1 yılAnlamaya calisirim bir sure olmayabilir kesinlikle ama cok uzun sureler boyle yakinlasma yok ise ister istemez problemler devreye girer. Iliskideyken aldatmaya karsiyim. Cok adi bir olay geliyor bana. Bayagi bir durum en onemlisi karsindaki kisinin gururuyla oynuyorsun. Ama eger ciddi bir sorun haline geliyorsa benim icin durumu anlatirim ve cozum bulunmuyorsa ayrilirim.
10 Yorumla
+1 yılO an nasıl başlarsan o ilişki öyle gider cinsellikle başlarsan cinsellikle gitmeli konuştuğun halde cinsellik yaşanmıyorsa o ilişki biter.
ben şahsen ertelenen durumları pek sevmem ânımı öyle yaşarım yani birşeyleri görüceksem eğer o ilişkiye devam ederim sonunu göremiyorsam devam etmem..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks olmadan ilişki olur mu yahu? Erkek de, kadın da sağlıklıysa, seks yapmaya engel durumları yoksa yetişkin insanların ilişkisinde seks olmalıdır. "Evlenmeden olmaz" diyorsa ayrılırım, "vermediği için" değil, kafa bakımından uyuşmadığımız için. "Aklınız fikriniz sekste", "her şey seks mi" diyeceklere uzun uzun açıklamaya halim yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani cinsel olarak beni arzulamayan kişi kardeş gibi görüyordur o yüzden fazla uzatmaya da gerek yoktur. Sevgiyi ve aşkı ayıran en büyük faktör cinsel istek ve arzudur.
14 Yorumla- +1 yıl
Belki evleneceği erkeğe saklıyor kendini..
- +1 yıl
Belki sevgili ile evlenecek
+1 yılBugün tanıştım 3 hafta sonra tutup da gel cinsellik yaşayalım demem ama 1 yıl olmuş hâlâ birşeyler olmamışsa ayrılırım
12 Yorumla- +1 yıl
1 yıl olmuşsa ciddi bir ilişkiye girmiş olmaz mısınız? Evlilik öncesi ilişki istemiyor olamaz mı?
- +1 yıl
Onu bana açıkça derse ve bu yola girmissek tabiki saygı duyar beklerim ama ortada böyle bir şey yoksa niye bekliyeyim sen bekler misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bitirmem. İlişkiye başlama amacım hiç bir zaman cinsellik olmadı. Cinsellik isteği üzerine ilişkiye başlıyorsam en başta bu şartımı söylerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Budur işte..
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre evet o kişi normalde cinsellik yaşayıp da benle yaşamıyorsa bitiririm ama böyle bir korkusu vb. varsa sabrederim
13 Yorumla- +1 yıl
Hiç deneyimi yok ve ilkini eşi olacak kisi ile yaşamak istiyorsa?
- +1 yıl
Saygı duyarım bunun için ondan ayrılmam ben bir insana cinsel organından faydalanmak için değer vermem
- +1 yıl
👏👏
İlk tanışmada beyan etmişsem ona göre sonuçlanır.
Ama ben bir kadına seks gözlüğüyle bakmam. Bana katacakları neler var, buna odaklanırım.13 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden olmaz diyor, k
evlenecegi erkek ilki olsun istiuorsa? - +1 yıl
Anlayışlı olmak en güzel tavır bence👏
Kişiler birbirini tanıyıp evlenilecek kızmı eylenilecek kız veya erkekmi tartıp ona göre karar verir. Önce ikiside hafiften tadım yaparak birbirine uyum sağlayıp sağlamayacağına bakabilir. Emin olurlarsa devam ederler.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrtada çok makul bir neden yoksa kesinlikte bitiririm. Geçmişte bunu yaptığım zamanlar oldu. İlişkide dürüst, açık ve net olmayı severim. Aksini düşünemem.
16 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikten korkuyor diyelim.
Cevap sahibi+1 yılAlistiririz..
Hiç acimiycaak, çok hoşuna gideceek 💃- +1 yıl
Kaldıracaksin kızı di mi?
Cevap sahibi+1 yılSizli bizli konuşmasak 😏
- +1 yıl
Yaaa ama şimdi uyandım 🤣seni çakal seni kızı kandıracaksın di mi? Sen var ya sen 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😏👍👏👏👏
her şeyin zamanı var.. sevdiğim kişiye saygı duyarım evlenene kadar olmaz diyorsa bekleriz o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılCinsellik değil de günahtır şudur budur deyip elimi bile tutmayana evet
12 Yorumla- +1 yıl
Ama oda kendince haklı ise..
- +1 yıl
Haklı olsun olmasın çok fazla tabu bunaltır beni
Tavan cok yukselmedi ve seçim yapacak kadar iyiysem, tabiki seçerim. Yok her şey tavan yapmışsa bayan olsun da taştan olsun diyebilirim, işim bitene kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dokunmadan severim diyen büyük yalancıdır :)
Cinsellik aşkın, tutkunun zirvesidir. O olmadan yarım kalır her şey. Bu yüzden olmazsa olmaz benim için.10 Yorumlailişkide cinselliği tercih ediyorum olması lazım yani
30 Yorumla
+1 yılCinsellik bir ilişkinin parçası diye düşünüyorum. Neden yaşamak istemediğini sorar araştırırım.
30 YorumlaBenim için 1. On olanda değildir. Evet bir ihtiyaçtir ama zaruri ihtiyaç değildir. Sadakat ve tükenmeyen sevgi olduğu sürece yola devam ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. En azından bı şekilde bosaltma falan olmalı yani yoksa zaten sevgili olmanın da bı anlamı kalmiyoki normal arkadaş ol daha iyi
10 YorumlaCinselliği evlilik öncesi yaşamak istemiyorum ha istiyorum diyelim yine de bitirmem kararına saygı duyarım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Dürüst olalım et ete değecek yani elini tutacaksın koklayacaksın sevdiğini hissedeceksiniz ki ilerisi olursa evlenirsin
10 Yorumla
+1 yılZamano gelsiğinde füzel her şey. Sonra gelen vuruyor giden vuruyor
10 Yorumla
+1 yılYaşanmayan bşr ilişki mümkün olabilir mi neden yaşanmıyor
10 Yorumla
+1 yılHayır bitirmem. Cinsellık ön planda değil benim için.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Yani şartlara bağlı birazda. Sevgime, karşı tarafın sevgisine ve ilişkinin gidişatına.
10 Yorumlaen azından bi öpüşme falan olsun ya haremlik selamlığa dönmesin iş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSevsem bile bir yere kadar böyle devam ederdi sanırım
10 Yorumla Duygusal anlamda tatminlik varsa ve anlaşabiliyorsam her konuda hayır ayrılmam.
10 Yorumla
+1 yılBitmeye mahkûmdur o ilişki zira. Ama bunu özellikle böyle bir evlilik için söylüyorum
10 Yorumlaseks dürtüsü olmasaydı, hiçbir erkek yüzünüze bakmazdı.
12 Yorumla- +1 yıl
O senin fıtratın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yoksa zaten ortada bir ilişki olmuyor ki bitiresin
10 Yorumla
+1 yılHer şey cinsellik olmamalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede..
Yok ya her şey seks değil ki o olmadan da ilişki yürür sonra zamanla olcaksa olur ısrar edilmez bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam hayır bitirmem
118 Yorumla- +1 yıl
Nereye kadar böyle sabredersin?
- +1 yıl
Şimdi şöyle gerçi belirtmemissiniz ama her hangi bir sağlık sorunu var ise gibi cevap verdim ben bitirmem diye ama sürekli beni oyaliyorsa bir yerden sonra fazla naz aşık usandırır tabiki
- +1 yıl
Korkuyorsa diyelim?
- +1 yıl
Korkunun sebebi önemli
- +1 yıl
Cinsellik yaşamamış korkuyor?
- +1 yıl
Bir yerden sonra buna alışması lazım ve bunun içinde erkeğin sakin sabırlı konuşarak karşısındaki kişinin korkularını yenmesini sağlaması gerekir
- +1 yıl
Evlenmeden olmaz derse?
- +1 yıl
Saygı duyarim
- +1 yıl
Nikah olmaz mi?
- +1 yıl
Ya tamam sizimi kırayım şimdi nikahta olsun hadi
- +1 yıl
Eee ne zaman?
- +1 yıl
Nee nezaman pardon
- +1 yıl
Nikah?🤣
- +1 yıl
Daha cinsellik yaşayamıyoruz nikah kiyacagimiz kişiyi neden bulucaz 🤣🤣
- +1 yıl
Ne biliyim?
- +1 yıl
En son kız cinsellik ten korkuyordu ne ara nikah masasına oturduk biz ya 🤣
- +1 yıl
Ne biliyim çok hızlı gelişti olaylar? Sende az yavaş ilerle hiç baskıya gelemiyorsun kızla nikahı yapacaktin. Dur acele etme kızı az tanı yaa
- +1 yıl
Haklısınız
Hayır bitirmem hemen, zaman veririm.
16 Yorumla- +1 yıl
Zaman içinde de sana evlenmeden olmaz derse?
- +1 yıl
Peki cinsellik yaşamamış hiç ve korkuyorsa?
- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılUzun soluklu bi ilişki ise biter
14 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikten korkuyorsa?
- +1 yıl
Bu iki kişilik bi sorun. Karşı tarafın anlayışlı olması lazım. Acele etmemeli bence sabırlı davranmalı en doğru zaman korkan tarafın istediği zaman ve limitlerde ilerlemek
- +1 yıl
Evet anlayis önemli...
- +1 yıl
Anlayışsız biri ile yaşamak bu durumu daha kötü hale gelebilir
+1 yılEvlilikler bile bitiyor cinsellik yüzünden, ilişki nedir ki
10 YorumlaKesinlikle bitirmem. Çok uzun süreli ıliskim oldu hic bir şekilde cinsellik olmadi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvllikse kesin bitiririm
22 Yorumla- +1 yıl
Evlilikte değil sevgililikte
Cevap sahibi+1 yılO da olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlara göre bitirmek gerekiyormöuş
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
baksana kızlar hep bitirenlere aşık :D
Cinsellik yoksa ben de yokum
11 Yorumla
+1 yılVermeyecekse
Vereni bulurum10 Yorumla
+1 yılBelli bir süre sonra elbette
10 YorumlaBitiririm, hatta cinsellik yaşamasan evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yoksa anında biter 😎👍
10 YorumlaSeviyorsan bitirmem sevmiyorsan diktir gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayana kadar beklerim
10 Yorumla
+1 yılDeğer verdiğim biri ise bitirmem…
10 Yorumla
+1 yılBitirmezdim. Her şey cinsellik değil!
10 Yorumlabütün ilişkilerim cinsellik yaşamadan bitti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayor daha önemli hisler var
11 Yorumla- +1 yıl
Evetbhisler önemli bencede
genellikle biter
12 Yorumla- +1 yıl
Her şey cinsellik mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBitiririm net. Niye çıkıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinim islam zaten yaşayamam evli değilsem hahahah
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜf Sanane şu erkeklerin alakasızca yoruma cevap vermeleri çok rahatsız edici
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşamadan da beraber olduğum ilişkilerim oldu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kolay değil bir ilişkiyi bitirmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBitiririm
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır bitirmem
12 Yorumla- +1 yıl
Kral yaaa👏👏
- Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026