Arkadaşlar selam sevgilikte bunlar şartmi.. artik herkes böyle mi sevgilik istiyor.. normal disards görüşerek vakit geçirerek evlenme karari alan kalmadı mı? karşıma hep böyle isteklerde olanlar çıktı evlilik öncesi cinsellik istemediğimden reddettim ve karşı taraf da bitirdi.. :(( sevgilikte karşı taraf cinsellik istemediğinde saygı duyan erkek kalmadı mı?😓😓😓artık çok bunaldım yorumlarınız için teşekkür ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bu söylediğini evlenmeden önce birlikte olmak istemeyen her kadın yaşıyor. Ben altı sene bunun sıkıntısını çektim. Başka arkadaşlarımda da benzer durumlar vardı. Sana iki yol gösterebilirim, hangisini seçeceğin sana kalmış, ancak üçüncü bir yol yok bu işte. Sevgililikte birliktelik olmamasını sorun etmeyecek adamlar, çoğunlukla tipini beğenmeyeceğin, dış görünüşü iyi olmayan ama karakteri düzgün olan adamlar oluyor. Eğer yakışıklı birini istediysen aksi asla mümkün değil. Şu yaşıma kadar binlerce kişiyle sosyal medya üzerinden görüşmeden tanışmışımdır, bir kere bile tipi iyi olup bunu sorun etmeyecek birine denk gelmedim. Yani ya tipini boş ver karakterli adamı seç evlenene kadar beklesin ya da ilkindeki gibi mantığının ağır basması yerine görünce kalbinin atacağı birini seç ve evlenmeden yap. Yaş aralığın doğruysa artık bir yolu seçmen lazım bence.
124 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim öncelikle yorumun için çok teşekkürler 😊Ben 27 yaşındayım bugüne kadar çok kimseyle tanışmadım az kişiyle tanıştım onlarda dediğim gibi biraz mesajlasmadan sonra bu isteklerde bulundular ve bitti... Bu son görüştüğüm kişi umudum bitmişken aslında umutlandırdı evlenmeyi çok istiyor gibi konuştu ilk başta sonra işi ten uyumuna getirdi tam ilişkiye girmeden sevişmeye getirdi ee bu benim görüşüme göre ilişkiye girmekten zerre farkı yok.. ha bir erkek ellemis ha çıplak görmüş ha ilişkiye girmiş fark etmiyor.. Ben kabul etmeyince sadece sana bakıp kendimi tatmin etsem dedi şok oldum ne kadar saçma değilmi? haksizmiyim kabul etmedim ten uyumundan bahsetti bence minik bir öpüşme ve sarilmadan heycanlandiriyormu anlaşılabilir ileriye gerek yok çocuğun tipi ortaydi biraz şişman di işi iyidi.. baktim ısrarcı korktum bitirdim.. yani ben biraz hassas biriyim hem günah gözüyle bakıyorum hemde evlilik öncesi yaparsam hic çıkarmam aklimdan hep azap çekerim kendimi biliyorum birinin kalbini kırsam gönlünü almasam uykum gelmez ya da biri bisey dese modum düşüyor.. dediklerine göre karar vericem peki sosyal medyadan nasil insanlar denk gelir? Bana denk gelenlerin hepsi cinsellik isteyen abaza tiplerdi
- +1 yıl
Sosyal medya ile gerçek hayat arasında pek bir fark yok aslında. Hatta bazen daha iyi oluyor. Çünkü örneğin iş ortamından, arkadaş ortamından seni tanıyan bir kişi gerçek niyetlerini sosyal medyadan olduğu kadar rahat dile getiremiyor. Sosyal medya olunca herkes daha rahat dile getiriyor beklentisini. "Cinsellik olmadan ilişki olmaz" lafını aynen bu şekilde yüzlerce erkekten daha ikinci günden duymuşumdur. Dediğim gibi şimdi inkar edemem karşıma cinsellik beklemeyenler de çıktı. Hatta bir tanesi beni çok beğenmişti o yüzden bu benim için hiç sorun değil demişti ama ben o insanlardan hiç etkilenemedim dış görünüş olarak. Tiple kesinlikle bu işin doğru orantılı olduğuna inanıyorum. Sosyal medyaya yöneldiğine göre çevrende hiç uygun biri yok. Bu bir sorun değil benim de yoktu. Sosyal medyadan da gayet istenildiğinde bulunabiliyor, ben öyle yaptım. Sadece bence az kişiyle tanışmanın ötesine geçmen lazım. Nasılsa her konuştuğunla bulaşacak halin yok. Ben yüzlerce kişiyle konuşmuşumdur, buluştuğum beş altı. Zaten emin ol niyetini mesajlaşarak da anlayabiliyorsun. O yüzden ne kadar çok kişiyle mesajlaşarak tanışırsan o kadar senin için doğru insanı bulma ihtimalin artar. :)
Soran+1 yılCevabın için tekrar teşekkür ederim😊ya ben biraz cekingenim.. ya ilk başta sosyal medyaya karşı değildim ama bi 5-6 kişi böyle abaza denk geldi bu konuda haklısın tipleri gayet iyiydi ve hemen söylediler bu duruma cok şaşırmıştım demekki kabul eden kızlar var diye düşünmüştüm bir insan nasıl böyle öküz olur ikinci günden söyler diye şaşırmıştım sonra bende önyargi oluştu sosyal medyadan dürüst insan denk gelmez diye.. hic cevap vermedim sonra başka bir şehre atandım bu şehirde kimsem yok dedimki iş yerinden bulayım sosyal medyaya tövbeliydim ya inanirmisin burada da abaza lar denk geldi hemen niyetlerini belli ettiler.. sonra işte etrafta denk gelmiyor sosyal medyadan yine cevap vereyim diyorum da biraz cekingen olduğum için cevap vermeye bile korkuyorum yine umutlanir konuşurum yine abaza çıkar diye... dediğinde çok haklısın çok fazla kişiyle konuşmak gerek iyiyi bulmak için ben bir tane böyle denk gelince sonra bir süre ara veriyorum cevap vermiyorum hepsi ayni diyorum falan... Peki erkeklerin işi hakkında ne düşünüyorsun işi ve mesleği çok iyiyse tipi iyi değilse yine böyle bir beklentiye girermi
- +1 yıl
Bence meslekle değil tiple ilgili. Konuştuğum herkesin işi çok iyiydi. Genelde mühendis ve avukat denk geliyordu bana hep. :D Burayı zaten geç, bence sakın buraya bulaşma. Burası A'dan Z'ye abaza dolu ve çoğu da evli falan yani emin ol. Diğer sosyal mecralardan da bir kişi öyle diye bırakma hemen. Ben hızlı sirkülasyon yapıyordum. :D App kullandım. Aynı anda bir sürü kişiyle konuşuyordum, kim beklentilerime göre olursa onunla konuşma ilerliyordu. Sen daha başından da ben düzgün bir ilişki arıyorum öyle laylaylom bir insan değilim diye belirtebilirsin. Böylece kısa yoldan elersin.
Soran+1 yılYok burdan değil instagram ve Twitter hangisini önerirsin? birde App ne kullanıyordun? Ben biraz hassas biriyim yapı olarak konuşunca sadece bir kişiyle konuşuyorum bir iki gün geçince hemen hayaller kuruyorum abaza çıkınca da herseye küsüyorum bir süre:((senin yaptığın doğru hayatında var mı biri? sende konuşmalar nasıl ilerledi? çok haklısın zaten tipi iyiyse her türlü kızlar kabul ediyor onlarda kabul eden varken neden etmeyenle uğraşalım diyorlardır.. eskiden mesleği çok iyi biriyle konuşmuştum sonra beni ekti konuşma bitti aşırı çirkindi... sonra cok özür diledi görüşmek için ben kabul etmedim simdi stalkliyorum çok çirkin kendi gibi bir kızla sevgili aynı meslektaşı ile beraber ee bunlar arasında cinsellik varmidir ki
- +1 yıl
Yani onu tahmin etmek çok zor tabi ama günümüzde eğer uzun süreli ilişkisi olan bir çift görüyorsan çoğunun cinsel hayatı oluyor. Instagram Twitter gibi yerlerden bulmak zor bence. Direkt tanışma uygulamaları daha kolay. Instagramdan falan nasıl aratacaksın ki? Senin çevrende yok mu görücü usulü falan tanışabileceğin biri seni tanıştıracak bir yakınınız aileden biri?
Soran+1 yılMaalesef ki yok keske olsa :(( iş çevresinden de yok :((instagram dan beni ekleyenlerin arasından secsem olurmuki? ya da instagram hesabım gizli Instagram hesabımı acsammi ne düşünürsün bu konuda?
Soran+1 yılYa simdi oradaki erkekler abaza degilmidir ciddi düşünen App indirirmiki sonra hakkımda kötü düşünmesinler? hangi App ti bu arada seninki? Instagram'ım gizli acayimmi sence?
- +1 yıl
Ben yaklaşık dört sene Tinder kullandım. :D Tinder denince insanın aklına ne geldiği belli. Oradaki herkes fb peşinde zannediliyor ama aslında öyle değil. Dediğim ayrım orada çok netti. Yakışıklıysa ikinci gün cinsellik konusu açılıyor, değilse düzgün biri çıkıyordu. Cinsellik beklemeyen o bahsettiğim insanlarda hep Tinder'dan çıktı yani olabiliyor. Oradaki her erkek yatacak kadın aramıyor. Zaten o bahsettiğim kişilerin öyle bir hayat tarzları yok ki. Hayatında çok az kız onunla ilgilenmiş, o yüzden bunların peşinde olmuyor. Güzel bir kız onunla ilgilendiyse mutlu oluyor yetiyor o ona, kız istemiyorsa sorun etmiyor. Bence yükleyebilirsin. Yakışıklı olan arabasını parasını göstermeye çalışan tipleri direkt sola kaydırırsın. Düzgün görünenlerden like a basarsın.
Soran+1 yılYa benim bir arkadaş indirdi bunu okuldakiler görmüş kızın adını herkesle yatiyora çıkardılar o yüzden korkuyorum bu uygulamadan bunu indiremem ama haklısın bir arkadaş çok çirkindi hic sevgilisi olmamış sadece mesajlasacak kadın arkadaş arıyordu oda indirmisti:((ya da instada şansım yokmu app likasyonsuz neler yapabilirim hangi sayfaları takip edebilirim ya da hesabimimi açayım başka napabilirim
- +1 yıl
Yani dört sene aktifti hesabım düşün ama hiç çevremden birine denk gelmedim. Hoş gelseydi de kimse bir şey diyemezdi kaldı ki bende saklamıyordum. Arkadaşının ki kötü şans olmuş. Yani bence instagramdan çok zor oluyor denemişliğim var. Atıyorum Tarık yazsan instagramdaki tüm Tarıklar dökülmüyor ki hani ad ad denesen. Zor yani o kişinin seni bulmasını beklemek lazım.
Soran+1 yılAynen instadan sadece bana mesaj atanlardan ekleyenlerden secicem artık:((ya işte insanlar önyargili ne diyeyim... birde boyu kısa erkekler için ne düşünüyorsun 1.60 1.65 boyunda olanlar nasıl tercih ediyorlar.. birde erkekler de evlenme kafası 30 dan sonra mı başlıyor? İkisine cevap verirsen çok mutlu olurum ❤😊
- +1 yıl
Ee tabi erkekte kısa olması ciddi dezavantaj. Ben kısa olup da öyle cinsellik peşinde bir adam olacağını sanmam. Erkekler kesinlikle daha geç olgunlaşıyor. 25 ve daha genç bulursan oo adam etmekle uğraşırsın. Benim sevgilimin 26'sı ile 28'i arasında dağlar kadar fark oldu. Cidden beklemiyordum. Baya olgunlaştı yani 26'da bile olgun olmuyorlar öyle düşün. 30'a doğru kafaları oturuyor. :D
Soran+1 yılİş yerinde boyu kısa bir arkadaşla ne zaman kafamı çevirsem göz göze geldikde ondan sordum benden kısa ama :) o zaman ben kendim için en az 30 yaş bakayım artik :(( sana şöyle soyliyim bulunduğum sehirdede yalnızım böyle benden evlenmeden cinsellik istemezse cidden düşünürüm tipi çok önemli değil:)) instami acayimmi gizli mı kalsın bu arada
Soran+1 yılSence 9 yaş fark ideal mıdır?
Soran+1 yılSosyal medyadan buldum😂tavsiyeni dinledim öyle cok sık konuşmuyoruz ama suanlik cinsellik içerikli konuşmadı mayısın sonuna doğru benim şehrime gelecekmiş buluşalım dedik de sence yaşı büyük diye evlilik düşünür mü fikrin nedir
Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim kardeşim ben biraz cekingenim Çok bi bilgim yok Çok sagol🙏🙏🙏
Soran+1 yılYa sana birsey danışmam lazım mesaj atamıyorum Twitter dan 9 yas buyuk biriyle tanıştım mayısta geliyormuş buluşalım dedik de hiç yazmıyor yazınca da muhabbet etmiyor konuyu görüşürüz mayısta ya getiriyor sence niyeti nedir numaramı bile istemedi :((
En İyi Cevaplar
Ben dış görünüşüm yüzünden reddedildiğim için artık♿ evleneceğim kızın kendi memleketim den çıkacağını sanmaya başladım bile yüz olarak yakışıklıyım bir insanın kalbini hissederek severim ama artık devir değişti herkes seviyor aşık oluyor ama evliliğe kadar dayanamıyorlar bunun için kendi halim için çok üzüldüm ama inanıyorum ki kendi istediğimi bir gün bulacağım 😒😞
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte hüsrana uğramamak için şart. Belki ten uyumunuz yok? Belki cinsel performansında kronik ve kalıcı bir sıkıntı var? Yahu hadi hepsini geçtim belki adamın/kadının cinsel organı sıkıntılı, arızalı vs..
Ki sevgili olan iki insanın da bunu ha diyince yapması zaten saçma. Aradan bir belli zaman geçer, ortam oluşur ve yapılır. Tabi bunun için de güven şart.01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten sevdiğim için evleniyorum ee hastalıkta sağlıkta diye söz veriliyor herhangi bir sağlık sorunu varsa beraber asarız onun yanında destekçisi olurum.. Bu işler nasip işi birazda şans
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bak işte ben buna karşıyım evlenmeden cinsellik asla olmamalı işte sen burada haklısın olmaması gerekenler evlendikten sonra olmalı böyle davranıp bırakan biri ise zaten bıraksın sende rahat etmiş olursun
Ayrıca evlilik işi nasip işi bende evlenmek isteyip düzgün anlaşabikeceğim insan daha çıkmadı karşıma da03 Yorumla
Soran+1 yılYa karşısıma hep böyleleri çıktı:((
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
82Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Siz nasıl ilişki istemiyorsanız, başkaları da istiyor. Bu durumda da karşılıklı anlayış ve saygı devreye giriyor. Genelde erkeklerin kaybedecek bir şeyleri yok gibi göründüğünden kadınlar için daha da zor bir durum. Bu nedenle gerçekten seven bir erkek bunu anlar ve size hak verir. Sizi bekler ve uygun zamanda sizinle olmak ister. Bu durum zor olsa da, özellikle son dönemlerde olması gereken şeydir.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa karşıma hep böyleleri çıktı artık umutsuz olmaya başladım:((hep bu nedenle terk edildim tanışıyoruz mesajlaşmayı başlıyoruz 1 hafta 10 gün sonra bitiyor...
- +1 yıl
- +1 yıl
Allah'ına kurban senin
Herkesin yetişme tarzı farklıdır. Misal benim ailem muhafazakar bir aile. Benide harama helale, kul hakkı na bilinclendirmis. Zinanın yanlış olduğu bilinci ile egitildik. Ve bu bilinçle devam eden bir insanım. Esiminde bu bilinçle olmasını isterim. Karşıma böyle biri çıkmasa bile bu yolda devam ederim. Çünkü Allah tan korkarım. Buda benim egitimim. Herkesin yetişme tarzı ve normallestirdigi şeyler farklı. Bu tarz cinsel aktiviteye yanasmasssan seni yadirgar olmuş insanlık, kimiside yobazlık der. Yazık insanogluna...
31 YorumlaBu konuya ciddi cevap vereceğim. Öncelikle tercihine saygı duyuyor ve kendin gibi biriyle karşılaşmanı diliyorum.
Kendi fikirlerime gelecek olursak evliliğin temelinde de aslolan cinsel hayatı resmi kayıt altına almak olduğunu ve aldatmalarında en büyük nedenlerinden birinin de cinsel tatminsizlik olduğunu baz alırsak. İlişki bir bütündür sadece aynı evde yaşamak değil ruhu ve bedeni de sevmektir. Ruhu ve karakterini sevmek iyi de bedeni sevmek ahlaksızlık değildir. Bence evlilik öncesi veya flörtte bunları deneyimlemek ilişkiyi daha da sağlamlaştırır. Ve cinsellik biyolojik bir ihtiyaç kutsal bir şey değildir. İleride ciddi hastalıklar özelikle erkeklerde görülebilir.10 Yorumla
+1 yılTabii ki oyle bir sart yok istemiyorsan saygı duymalı. Ayrıca bunun pazarlığı yapılmamalı iki tarafın istemesiyle spontane gelişir evlilik öncesi yadirgadigimdan değil tabi ama evlilik sonrasi olması ilişkinin canlı kalabilmesi açısından daha isabetli olur.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden cinsel birliktelik bekleyen erkekler kesinlikle ciddi olamaz lar zaten gidecekti ama gitmelerini cabuk olması seni kullanamıyor olması bir müddet kullanıp sen evlilik falan dedi de ozaman bırakacaklar bu tipler ne yazıkki bunlardan cok var okadar cokki dürüstler aralarında farkedilmiyorlar sayıları az
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi güven ve olduğunda seni seven sana deger verdiğinde tabii bişeylerde yaşanır ama seni zora sokmadan sınırlarında olmalı
+1 yılŞart diye bir şey yok ikinizde bunu yaşamak istiyorsanız yaşarsınız. Şu konunun bu kadar abartılması veya ön plana çıkartılmasına bir türlü anlam veremiyorum. İnsanın sevdiği kişiyle arasındaki duygusal bağdan kime ne?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSite ahalisine göre şart ama gerçekte değil, bu sitede hep seksomanyaklar var bunlara göre hareket etme, hem herkes evet şart dese dahi sen istemedikten sonra kimin ne dediğinin önemi var mı? Veya tam tersi sen istedikten sonra herkes hayır dese ne olacak?
10 YorumlaÇok net ve kesin söylüyorum şart Mart değil.
Senin isteklerinin değeri var. Karşı tarafında isteklerinin önemi var tabii ama burada fikir ayrılığı yaşanıyorsa ona göre çözüme bakılır. Ayrıca cinsellik konularında son söz kadınlarındır. Kızlar Bir Adım Öne00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sevgili olduğum hatunla cinsellik yaşayacak olursam işimiz var. Cinsellik tamam ihtiyaç eyvallah ama seks, cinsellik ve sevişme özel şeyler her sevgili ile yapılmaz. Sevgili olup belli bir süre geçirince işler ciddiye biner o zaman cinsellik yaşanabilir. İki tarafta isterse ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞart olduğunu düşünmüyorum bana saçma geliyor her sevgili olduğumuzla ilişki mi yaşayacağız, mide bulandırıcı bence seni öyle kabul etmeyene de yol ver gitsin, seni gerçekten seven kişi reddettiğin için gitmez zaten demek ki amacı seni kullanmakmış öyle düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer reddettiğin için bitirdiyse amaçlı cinsellikmiş sevgi değil bitirmekle sana en güzel iyiliği yapmış çok normalleştirdiler cinselliği ben kendimi evleneceğim insana saklamak istiyorum bu ayıp bir şey değil cahillik yonazlık geri kafalılık değil tercih meselesi bunun aksini düşünen saygı duymayan cahildir
00 Yorumla
+1 yılTek tarafın istemesiyle olmaz tabiki iki tarafta istekliyse yaşanabilir
62 Yorumla- +1 yıl
Senin fikriini alalım
- +1 yıl
@Samsagregor34 yazdım işte?
+1 yılİlla herkes segiliyken cinsellik yasiycak diye bişey yok bu karsikli ama sen istemiyorsan karşı taraf seni zorluyorsa ve istemedin diye terk edip ayriliyorsa saygı duymuyor ve sevmiyor dur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sevgililer cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz en doğal hakkınızdır evlendikten sonra yasayiver ne olacak sanki ama ne yazık ki çoğu hemcinsim farklı düşünüyor ilk yatağa atma derdinler ondan sonra bakarız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılilk olarak tabi ki de herkesin kendi kararı ve saygı duymayı bilmeli. Erkek için kaybedecek bir seyi yok ama illa ki ilişki değil ama sevişme olayını yaşayabilirsin. Ama nerede durmanız gerektiğini de bilmelisin.
00 Yorumla Şart değil. Seni seviyorsa zaten bunlari hemen sana dememesi lazim. Sen böyle şeylere karşıysan da sana saygi duymalı. Seven kisi sevdigine saygi duyar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa vallahi mesela ben bi istekte bulunsam karşı taraf istemese saygı duyarım yani hep benim isteğim olacak değil derim ama hep karşıma böyleleri çıktı artık yıldım
+1 yılEvet çoğu mercimeği fırına vermek istiyor , ayrıca kadınlar da garip böyle konuşup da hiç yakın olmayan erkeklere karşı da " bu benden iğreniyor mu " acaba diye şüphe ediyor ne istediğinizi bende anlamadım
00 YorumlaHayır neden olsun ki, sırf cinsellik için seninle birlikte oluyorsa o insan seni sevmiyor demektir basit mantık yani.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞart değil ama cinselliğin olmasını tercih ederim.😋
Sevgilim istemiyor diye de terk etmem. Sevgili olduysak seviyorumdur, düşüncesine saygı gösteririm. Bence ilişkin bitti diye üzülme. Seni sevmemiş.29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@carretta yok olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@carretta hızlı hareket etmem bu konuda 9 ay filan bir beklerim. 9. Ayda cinsellik olur ya, nerdeyse 1 sene olmuş oluyor. Ben böyle düşünüyorum. 😕
Cevap sahibi+1 yılYani dayanıyorum. Cinsellik yaşamayınca ölmüyoruz, kendi kendimizde tatmin edebilen canlılarız.
Cevap sahibi+1 yıl@carretta nişanlıyım.
- +1 yıl
@carretta Herife bak nasıl pazarlığını yaptı. Böylesini de ilk defa gördüm bu sitede. Sevgili olduktan ne kadar sonra yatarsın diyor ki, hani kendine pay çıkardı, sanki kız ona bakacakmış gibi. Bir de süre çok uzunsa işe yaramaz, bir aya yatıyorsa oh bir ay sevgili olur yatarım sonra da dehlerim kafası. Ne mide bulandırıcı insanlardansın.
İki tarafın rızasıyla olmalı, birisi güven duymuyor kendini çekiyorsa saygı duyulmalıdır. Taraflar isterse Yüzeysel bir şeyler yaşanabilir. İlerisi taraflara bağlıdır
00 Yorumla
+1 yılEvet şart çünkü sevgilinin arkadaştan farkı olmalı. Nice kızlar da sırf bu yüzden terk etti senin aksine! 😅
Madem niyetin evlenmek sevgili olma!00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şart değil...
Sen gibi düşünen erkeklerle denkleşemiyorsun sadece... Bu biçimde sade düşünen kişi sayısı az veya ön planda değil.
cut.00 Yorumla
+1 yılbirini seversin ya da hoşlanırsın, haliyle sonra bu istek öpüşmeyi getirir ilerleyen zamanlarda, sonra okşama derken ilerler, gayet normal bunlar
06 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da bunları evlilik sonrasına ertelemekte ne sakıncası var? öncesinde kafalar uyusuyor mu bakmak mesela
- +1 yıl
öpüşme el ele tutuşup yürüme
- +1 yıl
sonra zaten hoşlanma olunca gerisi geliyor
Soran+1 yılTamam bunlara da okey ama sadece en fazla bu kadar olabilir ilerisi evlilik sonrasına kalsa nolur
- +1 yıl
seks diyorsan evet
- +1 yıl
seks kalabilir ama ötekiler olmalı bence
+1 yılErkekler kızları kullanıp her çiçekten bal alma derdinde. Kızlar izin verdiği sürece amacına ulaşacaktır. Yani karar kızların.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim istemiyor oluşuma saygı duyan erkek değil kendisi Allah'tan korkup haram bir şey istemeyen erkek daha değerli benim için o zaman zaten sevgili olmak yerine ciddi düşünebiliriz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence belli bir zamandan sonra şart, ben isterim en azından.
Herkese göre değişir, kendine uygun birini seç. Sana uygun olmayanlar hayatından çıktı diye de üzülme, erkenden gitiğine şükret.29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@carretta ne kadar aşık olduğuma bağlı aslında. Aramıza bir şey olmasada cinselliği genel olarak uzak durmaması lazım, libidosu düşük müdür değil midir?
Fiziki olarak olmasada ne sever ne sevmez konuşmaya açık olmalı?
Cevap sahibi+1 yıl@carretta istemeyen erkekte oldu ama uzunca devam eden de oldu. Cinselliği taman tabu olarak görüp, hiç kendi zevkeleri hakkında ip ucu vermeyen bir adamla "ten uyunumuz olacak mı, zevkimiz aynı olur mu?" diye kumar oynayamam.
Cevap sahibi+1 yıl@carretta en fazla iki seks arasına 3 gün olmalı. 1 hafta filan bekleyemem. Buna göre fazla mı libidom az mı sen karar ver.
Cevap sahibi+1 yıl@carretta evliyim
+1 yılSenin reddetmen yüzünden seni yarı yolda bırakan insanlar zaten seni gerçekten sevmiyor demektir
20 Yorumlaşart kere şarttır olmazsa arkadaşlıktan ne farkı kalır söyle bana ne yapacaksın tutku olmayan bir ilişkiyi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Tabiki değil onu isteyenler zaten rengini açıkça belli edip sonra burada sevgilim benle yattı sonra terketti yaziyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMillette ar namus kaldı mı ki şimdikiler öyle o sevgililik olmuyor f*ck oluyor adına aşk sevgililik diyorlar cinsellik için sevgili olunuyor artık
00 Yorumla
+1 yılSart degil. Kafana gore birini belki de hic bulamayabilirsin. Hayattaki onceliklerini belirlemelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet maalesef artık sevgiliyiz diyenler cinsellik yaşıyoruz manasında bunu kullanıyorlar.. kalmıştır ama bulmak çok zor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Maalesef erkeklerin çoğu böyle bir beklenti de. Kızların çoğunluğu da bunu karşılamıyor değil
06 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok bunaldım artık bu yaşıma kadar böyle geldim bundan sonra da bırakmak istemiyorum bu düşüncemi en son bir çocukla 1 hafta konuştuk hemen açtı konuyu ben yapamam dedim evlilik öncesi cinsellik istemiyorum dedim bitti :((
Soran+1 yılDüşün daha bulusmadik bile mesajda söyledi:((birsey sorucam beni sevseydi bu istegime saygı duymazmiydi?
Soran+1 yılEski dershane arkadaşı ama o zamanlar farklı siniflardaydik selam dan öte değildi.. sonra sosyal medyadan mesaj attı aynı şehirde calisiyormusuz
Sen çekiyorsun o insanları
Oda aynı tarz kalıpları bularak10 Yorumla
+1 yılBence denenmeli ileride büyük sorunlar olabilir ten uyumu cok önemli
00 YorumlaŞu ara cinsellik aklımdan geçen son şey sadece bir omuz yeter.
00 Yorumlahayır sevgilim benimle böyle ölene kadar cinsellik yaşamak istemese hiiç de sorun olmaz..
00 Yorumla
+1 yılDeğil illa olacak diye bir şey yok ama iki tarafta isteyerek yaparsa da harika olur.
00 Yorumla
+1 yılHayır şart değil amacı bel altı olmayan hiç bir insan bunun için acele etmez
00 Yorumla
+1 yılSen doğru yoldasın. İşte aradığın gibi bir adamı bulursan o senin hayattaki tek doğrun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinsel ilişki olmadan, sevgiliyiz demek saçmalık degil mi?
00 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra cinselliği yaşayanlar da uyumsuzluk sebebiyle mutsuz oluyor.
00 YorumlaŞart değil ama tercih ediliyor seviyorsan her an sevişmek gibi zevk verir zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır , giyim tarzına ve nasıl bir karakter sergilediğine göre değişir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılşart değil ama genellersek ilişkilerin içnide cinse ilişki her zaman vardır
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yoğurt yiyişi farklı. Sana uygun olanı seç
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık.. Herşeyin özel ve olması gereken bir yeri ve zamanı var.. Evlenene kadar sabredilmeli..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil ama baştan konuşmak lazım böyle şeyleri açık açık ona göre başlamak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBence degil zira sevgilinin de bu konu da fikiri onemli bencilligin manasi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben sevgilime ima etmem seks yapalım diye yeter ki sevsin bırakmasın evlensin eğer kendiliğinden aniden olursa karşı koymam devam ederim ama belli etmesem de onu isterim hayal ederim yani
00 Yorumla
+1 yılGerçek bir sevgi varsa olmasa da olur diyebilirim! İllaki cinsellik istiyor sa kendisine f*ck bulsun! Kardeşim sana tavsiyem ise biraz sabırlı olman gerekiyor. Sadece cinsellik arzulayan erkeklerin sayısıda azımsanmayacak kadar fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon sadece cinsellik arzulamayan erkeklerin sayısıda azımsanmayacak kadar fazla olacaktı.
+1 yılŞart değil aslında. Umarım seninle aynı fikirde olan biri çıkar karşına 🙏
10 YorumlaOnlardan hâlâ var, ama pek adam yerine koymuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılŞart değilde şart olan insanlar var afedersin gibmiyorsun değerini bilmiyorlar ben bunu öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki lşart değil, hatta ilişkinin kısa ömürlü olmasının en başta gelen sebebidir cinsel birliktelik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkaldıda sizin gözünüz o erkeklerde siz bakmayı bilmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmamalı hatta yasaklasınlar
50 Yorumla
+1 yılAynen yapılmadan olmaz
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir şart yok, olması da saçma olurdu.
30 Yorumla
+1 yılBir zaman sonra insan sevdiğine dokunmak istiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri