Aynı yatağı paylaştığın karşı cinsle sevişmeden sadece uyuyabilir misin? 🍒
Aynı yatakta uyuyup sevişmemek olur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben buna asla inanmıyorum, ateşle barut yan yana olmaz diye bir söz var. Üniversitede arkadaşım sevgilisinin evinde kalıyordu ve aralarında cinsellik yaşanmadığını iddia ediyordu. Hiç inanasım gelmiyordu.
Boynunu 1 defa mor gördüm. Sürekli erkek arkadaşında kalıyordu. Nasıl olabilir böyle bir durum? Eğer ki cinsellik yaşamıyor ise neden erkek Arkadaşı ile kalsın? Bizimle kalırdı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben buna asla inanmıyorum, ateşle barut yan yana olmaz diye bir söz var.
Üniversitede arkadaşım sevgilisinin evinde kalıyordu ve aralarında cinsellik yaşanmadığını iddia ediyordu. Hiç inanasım gelmiyordu.
Hala daha inanmam.
Niye
Boynunu 1 defa mor gördüm. Sürekli erkek arkadaşında kalıyordu. Nasıl olabilir böyle bir durum? Eğer ki cinsellik yaşamıyor ise neden erkek Arkadaşı ile kalsın? Bizimle kalırdı?
Severdir
Her erkek le kal an cinsel lik için kalmaz
Boynunu emer, sevişir ama cinsellik yaşamaz mı diyorsunuz? Aynı evde kalıyor ise illa ki olur.
Oda olabilir
Yapan yapsın
Yapan yapsın bana ne? Ben bu durumda olup bşr şey yaşamadım diyen insanlara inanmadığımı yazmışım
Çogu yapar değil mi
Ne anlatıyorsun dayı sen Ramazan Ramazan kafan mı güzel? Anadilin mi Türkçe değil?
Ayrı kalanlar yapıyor çok var
Sapikmisiniz kardeşim birde kadın olacan illa sevismekmi lazım biri yanındaysa direk soyunup yapcan işte
İlgi duymadığım biriyse evet. Ama ilgi duymadığım biriyle niye aynı yatağa gireyim😄
Olabilir sonuçda yatakda sadece sevişmek için girilmiyor
Bir gün denk getirir çakarım herhalde.
Beni bilen bilir...
evlıysen zamanlar uyursun degılsen aklın hep onda kalır
hayır * lazm onu yatağa girerken aklı nerdeydi
olmaz da.. o nerde oldugunuza bagli
Oluyor bazen çok yorgun kalıyorsun
Evet, olur.
cut.
Asla böyle bişey mümkün değil
Evliler hergün sevişiyor mu sanıyorsun?
nası olacak öyle uyku gelirmi sence