Ben cok istekli biriyim evli değilim 22 yaşındayım. Evlenince her yerde sevisme gibi bir fantezi ya da dusuncem var mesela aile evinde bile. Misafirlikte ya da insanların olduğu bir yerde ama lavabo gibim içeride birileri olsun ama duymasın tarzı. Böyle isteklerde bulunursam eşim beni basit ve onceden yapmış mı sanar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani yüksek ihtimal sanabilir ama sevgilim süresince seni tanıyacagi içinde sorun olmaz bilir senin ne kadar istekli bir kız olduğunu. Sonuçta bunlar fantezi , yüksek libido , şehvet vs..
Bende mesela f*ck cafe , park ve tuvalette yapmıştım. Fantastik , zevkli , tehlikeli , yüksek ritimli vs.. tüm duygular oluyor , en iyisi dene hani 👌00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Seni 7/24 her zaman, her mekan ve her pozisyonda sevmek isterim. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
nasıl isteklisin sen ya hala bu yaşa kadar seks yapmamış olmak ne demek neyse sorunun cevabına gelince harika fantezi keşke kocan olsam seni lavaboya kıstırırdım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
Benim eşim de böyle ve bu beni bazen cok zor duruma sokuyor. Sen ona biraz yaklaş o zaten kendi ister
30 Yorumlaİsteklisin, renkli bir kişiliğe sahipsin, heyecan seviyorsun. Böyle biriyle insan yaşlanmaz açıkcası 😅 neden istenmeyesin veya neden kötü gözle görülesin ki, bence hoş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerde isteyen eşi ben daha çok isterim, zaman ve mekan gözetmeden sevişme fantazisi olan kadın her erkeğe nasip olsun, âmin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel ilişkide zaten farklılıklar olmalı. sürekli aynı yerde yapılırsa sıkılırsınız bir süre sonra. macera şart cinsel ilişkide
00 Yorumla
+1 yılTam benliksin bende hiç yapmadım evlenmeden yapmayı düşünmüyorum her şey evlendikten sonra olsun istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBen eski sevgilimle tramvayda vapurda asansörde parkta sinemada otobüste stadta her yerde sevişiyordum
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bunu cok ister senden once isterdim. Hergun yapiyormusun mst?
00 YorumlaSanmıyorum başkasının öyle düşüneceğine ve işte benim de istediğim kadın tarzı 😥
00 Yorumla
+1 yılBu konu çok derin ya karışında ki kişinin istekli olmadı lazım Yoksa yandın
00 Yorumla
+1 yılHayalimdeki hatun, evde arabada misafirlikte asansörde kıyıda köşede nerde olursa! 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sanmaz tam tersine bu kadar süre beklemenin sonucu olarak görür
00 Yorumla
+1 yılBende bende kalabalık ortamlarda aile evinde yakalanma duygusu olan yerlerde yapmak istşyorum bi iki anım da var yazsana bana
00 Yorumlaİstesin valla ben günlük 6-7 posta atarim ki yeterli dayanırım diyen olsun
00 Yorumla
+1 yılÇoluk çocuk görcek gızz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer yerde her durumda her pozisyonda onun orgazm olmasi icin ne gerekiyorsa yaparim
00 Yorumla
+1 yılIlk basta oyle oluyor ama sonra normale donuyorsun
00 Yorumlaİnşallah öyle bir eşimmolur tam benlik 😏
00 Yorumla
+1 yılSanmaz da abartmaya da gerek yok
00 YorumlaFantezi sonuçta güzel bişi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorun olmaz böyle şeyler
00 YorumlaÇok iyi istediğin olur tabi istersen
00 Yorumla
+1 yılSokak vs olmadıgı sürece gayet makul
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden deneyelim daha heyecanlı olır
00 Yorumla
+1 yılBenim kafadan ya ❤️🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Tencereye kapak lazım diyorsun 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine havada karada her yerde yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDene bence sanmaz herhalde
00 YorumlaKendin gibi birini bulursan rahatça yaparsin
00 Yorumla
+1 yılöyle kadın var mı ya :)
00 YorumlaGrup ya da swing vs düşünür musun
01 Yorumla- +1 yıl
👌👌👌
Evet
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle sanar
00 Yorumla
+1 yılHayır beni istiyor diye hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Durumlar kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fantezi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılistekli hatun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İster istemez düşer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam