Ona erkek olduğunu hissettirmen lazım, akıl verme asla! Ama çaktırmadan arkasını topla. Onu onayla, gerekirse öv, bu şımartmak değil. O ince ayarı verirsen bir ömür dizinin dibinde olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılAkıl vermeden kastiniz ne mesela
Soran+1 yılHmm cinsel ilişkiye girmeye utanırım bu onu iter dimi
Soran+1 yılErkek olduğunu hissettirmek ten kastın erkeğim şu boya posa bak yakışıklım gibi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Afet-i devran bir hatun da olsan, aldatacak olan aldatır. Önüne geçemezsin, öyle insanlarla karşılaşmamayı umalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah aşırı güzel değilim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Oda laf mı? istediğin kadar güzel ol, istediği kadar seni çok sevsin. Karakterli Birini bulursan işte onun seni aldatma şansı daha düşük.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı güzel değilim
Soran+1 yılZatende
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerle evlenip onunla sevsin cinsellik yapar rahatlatirsancani çektikçe naz yapmadan ihtiyacını karşılayan gözü sağa sola kaymaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. karım olduysa zaten çoktan bağlanmışımdır bişey yapmasına gerek yok. güzel karakter aşık ediyor beni kendine.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli adam olmazsa ne olursan ol farketmez
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah karakterli erkek bulabilirimde evlenirim ya
- +1 yıl
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılgünde iki kere seks, baskasina ihtiyaç duymazmış. (bunu bi erkek arkadaism tavsiye etti, ben bilmiyorum)
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birsey dedi mi
Cevap sahibi+1 yılyok, demedi.
Tesettürlü olmasın, geleneklerine bağlı olmasın. Açık fikirli olsun ve sevmeyi bilsin yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Bişey yapmasına gerek yok.. Sevdiğim zaman ondan başkasına kör olur gözlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak demek zaten zina yapmak demek ve büyük günah. Ben daha olmayan karımı aldatmadim. Neredeyse arrik gelsin ama sabrım kalmadı daha 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk önce ruh eşini bulman gerekir. Birbirinize değer verecek saygı sevgi çevresinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarım ağzıyla kuş tutsa aldatırım, içimde yoksa bana harem kursa aldatmam, senin yapabileceğin en iyi şey eşini doğru seçmek
00 Yorumla
+1 yılBen aldatmam karımın ütülediği gömleği başka bir kadın için buruşturmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlah gibi davranması lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela istesin karin sana şöyle mesaj atsa azar misin
Soran+1 yılErkeğim seni çok özledim yatak sensiz bomboş ve çok soğuk sensiz bir dakika bile azap gelde sımsıcak olsun yatagimiz dese azar misin
- +1 yıl
Azmam buna bu arada çok basit daha akılcı kudurtcak bişey yazması lazım
Soran+1 yılMesela ne gibi gel beni s*k gibi mi
- +1 yıl
Evet şöyle bişey olabilir erkegim gelip beni * sana zahmet gibi böyle arsızca yazsın
Soran+1 yılOf utanırım o kadarına
- +1 yıl
Yok öyle mesela ben boşalırken maşallah erkehime maşallah diye bagıran sevgilim vardı tapıtodum karıya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIsteklerimi kabul ederse
00 Yorumla Aldatacak adama her yol mübah
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalasın
00 Yorumla
+1 yılbeni her gün sekse davet etse
00 Yorumla
+1 yılİsteklerimi yaparsa hakkını verirse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer zaman beni sekse doyursa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYutarsa
03 Yorumla
Soran+1 yılAtiyorum istesin karin sana soyle mesaj atsa azar misin
Soran+1 yılYatağının kraliçesi olmak istiyorum erkeğim çok özledim seni çabuk gel
Cevap sahibi+1 yılDaha argolu daha küfürlü olmalı. Ya bu tarz kibar şeyler bana çok komik geliyor. Libieomu yerle bir eder.
+1 yılKur.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela istesin karin sana şöyle yazsa azar misin
Soran+1 yılErkeğim seni çok özledim sensiz bir saniye bile azap yatak sensiz bomboş ve çok soğuk gelde sımsıcak olsun yatağımizin kraliçesi olsam dese azar misin
- +1 yıl
Azar azar kader bize ne yazar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAteşli olursa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne