Evet duygusuz cinselliği tasvip etmiyorum sadece bazı zamanlarda cinsel istegin giderilebilmesi gerekir peki ama güvenilir biri bulmak çok zor ama hangi kız arkadaşımla konuşasam fbyle buluşucam diyor. Buldugu erkek bunu yayacak mı özel hayatına saygı duyacak mı artık görüşmek istemese yapışacak mı sonuçta bi ömür onunla mı olacak bu insan. Güvenilir mi bulan nasıl güveniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle haklısın, mesela sevişeceğin veya ilişkiye gireceğin kişi daha önce birliktelik yaşadı mı emin olamazsın. Hastalık kaptı mı ve sana bulaştırır mı emin olamazsın. Sana kötü davranır acı verir mi bilemezsin. Seni tehdit şantaj edip hayatını karartır mı bilemezsin. Onun için böyle bir şeye özellikle bir kadın olarak dikkat etmen gerekir. Biliyorum isteklisin dayanılmaz noktaya da geliyor ben de yaşıyorum yani anlayabiliyorum. Bazen bastırmak gerekiyor veya doğru kişiyi beklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Kafandan atmak istiyorsan bu düşüceleri sohbet edebiliriz, kafan dağılır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüven hem göreceli hemde karşılıklı bir durumdur.. endişelerin evet doğru ama halledilmeyecek bir durum değil sonuçta.. presipte bu düşüncelerinin hiç birinin yeri yok.. gizlilik ve güven önemli.. bitirmek istediğinde de bitmeli elbette.. açıkcası uzun yıllar bu tarz ilişkileri olan biri olarak bir sorun yaşamadım..
10 Yorumla
+1 yılTanımadığı bir insan olmuyor yani çevreden buluyor genelde kızlar anladığım kadarıyla, o yüzden güvenebiliyorlar. Ama devamlı değişmek hoş bir şey değil hastalık kapılabilir. Biriyle başlanacaksa o kişiyle devam etmesi lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de merak ediyorum ama yaşadığım şehir küçük oldugu için risk almak istemiyorum
- +1 yıl
Sana bu muhabbeti açan kız arkadaşlarından birisine sor yönlendirsin
+1 yılTanıdığın, bildiğin biriyle f*ck. buddy olmak çok daha mantıklı bu yüzden. Mesela arkadaşın, ya da yıllardır tanıdığın, evini yurdunu ailesini bildiğin biri. Seni gerçekten f*ck. buddysi olarak gören hiçbir erkek başını belaya sokmaz, çünkü umrunda olmazsın. Tecrübeli, olgun kişilerle f*ck. buddy ilişkisi yaşamalısın, ergen biriyle yaşarsan yaymadığı kişi kalmaz aranızdaki ilişkiyi.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen birkaç farklı kadınla FB ilişkisi yaşadım. Karşılıklı güven olmadan tek gecelik ilişki bile yaşamam ben.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılF*ck buddylik çok dikkat edilmesi gereken bir durum. Eğer kendine bir f*ck buddy bulursan, her buluşmanızı kendi belirlediğin yerde yapın. Yani ilişkiye gireceğiniz yeri senbelirle senin istediğin yerde yapın. zamanla zaten nasıl biri olduğunu çözersin ona göre tavır alırsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zaten mevzu burada başlıyo güvenilir birini bulursan eğer bırakma zaten düzenli olarak işini görürsün ama sadece güvende değil ten uyumuda şart bu durumda erkek işini bitirip kızı boşaltmadan bırakırsa bi işe yaramaz öyle partner. kısaca bu konuda dikkat edilmesi gereken bi çok husus var biride hijyen ve temizlik korunma vs...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu tamamen takıldıgın ortama bakar... eger universite ortamından bulacaksan yayılr bu gibi seyler flört gibi baslar ama sadece fb olarak devam eder
biraz daha tutarsan zaten istekli biriysen sacma sapan bi şekilde patlar10 Yorumla
+1 yılİnan en seviyeli ilişki bu oluyor saçma gelecek ama kötü olduğu kadar gerçek fbuddy olayı iyice arttı artık genç kız olgun erkek olgun kadin genc erkek arasında aşırı derece de çevremde yapanlar var ve hepsi gayet mutlular
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl3 günde yatağa girmeyeceksin herhalde.
Ben erkek halimle fb olduğum zaman fazla özelimi açmıyorum, bilgi vermiyorum, ondan da istemiyorum.
Amaç belli güzel vakit geçirmek.
Fazla kişisel detaya gerek yok.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sürekli yaşıyorum. tamamen cinsellik için. yetişkin insanlarız kimse gidip yaymadı şimdiye kadar
83 Yorumla
+1 yılBak bir çok partnerim var ve aynı zmanda evliyim sence bunu yaymam benim için iyi olur mu, farklı açıdan bak her erkek özelini paylaşmaz iki muhabbette anlarsın bunu çok zor değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa aslında bende çok istiyorum, Yakın zamanda dine göre yaşamaya başladım, namaz kılıp oruç tutuyorum, normal evlenme imkanım da yok, kimse saygılı değiller din konusunda, Hassasiyet gösteren birisi olsa imam nikahı kıyarak yaşayabiliriz de, insanlar dalga geçiyorlar ne oldu sana diye, Bir iki yıldır hiç seks yapmadım bu sebepten zina etmek istemiyorum hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılKimi seçtiğine bağlı bence. Gidip ağzını tutamayan, ya da karakteri oturmamış apaçi takılan birini bulma bence.
10 Yorumla kesinlikle olması gereken şeydir seks arkadaşlığını bana vereceğini söyleyip vermeyen döneğe de bunu tavsiye etmiştim
10 Yorumla
+1 yılönce bi konuş kafan uyuşsun ondan sonra git öyle biriyle birlikte ol, tavsiyem tecrübeli birini bulman. En azından zevk alırsın.
10 Yorumla
+1 yılGenelde eski erkek arkadaşlar diyor kızlar ama bilmiyorum. FB bulursam söylerim. Gerçekten bazen insanın ihtiyacı oluyor
10 Yorumla
+1 yılBende artık bunları düşğnuyorum ya..
Geçen haftadan beri aklımda Boyle bişi ama kimseye diyemiyorum..🤭10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bugün hemen buluşup yatmıyor bir zaman tanışıp konuşup görüşüyor güven olursa yapıyor hemen yapmıyor ki 😊
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakterini bildiğin biri olmalı yakın çevrende yoksa kesinlikle çevrenden olmamalı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu konuda kafana takılan varsa sorabilirsin
Soran+1 yılDayanamayacak durumdayım
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kişi senin gibi ama bu kişiyi seçerken dikkat etmek gerekiyor doğru insana denk gelirsen o kadar mutlu oluyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılArkadaşların tinder gibi uygulamalardan mı buluyor
+1 yılO guveni veriyor ki fb oluyolar. Şöyle se bi durum var zaten genelde iki taraftan biri kesin asık oluyo birine o yuzden ozel hayatı da onla oluyo
10 Yorumla
+1 yılF. ckbody olayındansa her seferinde başka kişilerle seks yapmak daha iyidir. En azından kendini mal yerine koymamış olursun
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyulmalı özel hayata ve güvenilir birini bulduktan sonra seks partneri olayına sıcak bakıyorum sahsen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. GÜVENİLİR bence sonucta herkesin derdi belli. Erkeğin bunu yaymasına gerek yok ki %90 da yapmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBen güvenilirim kanka ama işin kötü yanı ben güvenmem. :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam benim istediğim gibi diyorsun gizliliğe saygı istenilen zamanda biter ne alındığı na bakılmalı karşılıklı istek anlaşmalı aynı düşünceye tabi fikirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu zamana kadar hiç başım belaya girmedi gayet güvenilir bence
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BayyxQ hala var
Cevap sahibi+1 yıl@BayyxQ hayır da neden ki
Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. günümüzde o kadar takmıyor kimse yani şansın çok kötü değilse karşındaki adamda pek önemsemez
10 YorumlaGüvenilir birini bulursan fb oluyor. Fb aradım ne denk gelirse değil bu işler.
10 Yorumla
+1 yılErkek icin de win win gibi bişey neden yaysın enden guven vermesin zevkine bakıyor oda işte
10 Yorumla
+1 yılBence güvenilir ama dediğinde haklısın bazen bazı kadınlar yapışıyor sevgili gibi davranıyor soğuyorum sevgili olmak istesem baştan öyle yanşırım zaten
10 Yorumlakimseye güvenmeyin sakın ciddiyim ölürsünüz bitersiniz sadece çok yakınsanız yapın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tadından yenmiyo. Harika bi olay bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güvenilir partner bulmak zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla onu bekletip test edecen onu
10 Yorumla bizede lazim.. isteyen kadinla tanisip konusurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce güvenip sonra ilişkini yaşamalısın..
10 Yorumla
+1 yılHerkes kötü diye bişey yok
10 Yorumlaİnsan altın yumurtlayan tavuğu kesermi ya :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılNefsine hakim ol seksle bir yere varamazsin
10 Yorumla
+1 yılDeneye deneye buluyorlar muhtemelen
10 Yorumlahiçbir erkeğe güvenilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi biri olsa daha iyi iki taraf içinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlarda bu nasıl rahatlık anlamıyorum.
Nefissizlik gün geçtikçe yayılıyor
Yazık gerçekten00 Yorumla
+1 yılEvet ben çok güvenirim
10 YorumlaBulursun da az zor oluyor o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala bulamadın mı bir buddy :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBuldum da aşık oldu bana
Cevap sahibi+1 yılboş ver güzel becerebiliyor mu ona bak sen
Sanal seks arkadaşı da güzel reel de
10 Yorumlaevet güzel bir şey
10 Yorumla