Sevişme eylemini zamanla ve mekanla kısıtlamamak gerek bence. İlla gece ya da illa yatak odası olacak diye bir şey söz konusu değil. Mutfak tezgahından ofis masasına, arabadan ormanlık alana kadar mahremiyetin korunduğu heryer ve her zaman diliminde seksin zevki ve keyfi yaşanmalıdır bence.
Zaman ve Mekan farketmeksizin arzuların yoğunlaştığı anda yaşanmalı.. Gün içerisinde yükselen libidoyu alsama kadar sabit tutamam ben.. Herseyin bir limiti var benim için.. O an istiyorsam, o an sevişmeliyim ki tadını alayım, istedigime ulaşayım... Bunun için illa yatak odası ya da gece olması gerekmez.. Bazen sabah saatlerinde sevismek isterken, bazen gün ortasında hiç ummadık bir anda, bazende gece 3 4 civarları.. Ummadık anlarda, olmayacak mekanlarda sevişebiliriz.. Sevismek sadece geceleri zevk vermiyor..
Aslında sevişmek en olmadık zaman ve mekanda da farklı tatlar bırakır bizde.. Rahatsız edilmemek ve görülmemek şartıyla.. Yolculuk yaparken yol kenarında, misafir kalınan yerde.. Belli kalıplara sıkıştırılacak kadar dar bir eylem değil sevişmek.. Sınırları oldukça geniş olmalı ki böylesi daha unutulmaz anlara ve anılara şahitlik eder..
Arzular şelale olduğunda sevişmek için mekan ve zaman gözetmeye gerek yok. Her an her yerde, her fırsatta olabilmesi ihtimali daha heyecan verici değil mi?
Şimdi sabah seksi çok uzun sürmez akşam seksi biraz daha uzun, eğlenceli, fantezili olur. Gerçi iki kişide boş ise ver yansın ortalık olabilir. Bilmiyorum aktif bir seks hayatım yoktur.
Bence yatak daha rahat ve geceleri insan duyguları daha da yoğunlaşıyor bu sebeple ben geceyi de tercih ederim ve gündoğarken sabah da farklı bir etkisi var sessizliği bozmak adına herkes sevişsin sevişebilisin insan gücü adına.