rahat bir kızım ama öyle bir şey olsun istemiyorum zaten olsa direk ayrılırım soğuyup fazla ileri gitmek beni soğutuyor karım değil misin falan diyor hem beni çok seviyor biliyorum kullanmak için teklif etmiyor ama ben istemiyorum nasıl ne demeliyim ki konusunu açmasın herşeye trip atan biri kendisi ve ben kendisiyle kafamın çok uyduğunu düşünmüyorum evlilik görmüyorum o ise sadece aşkla evliliğin olacağını sanıyor ( daha önce kimseyle birlikte olmamış bu yüzden istiyor olabilir ama bu düşünceyi aklından cikartmam lazım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer istemiyorsan ayrıl gitsin zaten ondan ayrılmayı düşünüyorum diyorsan büyük ihtimalle öyle aman aman bir sevgi hissetmiyorsundur ve gerçekten sevmediğin birisiyle bir şeyler yaşamak belliki sevmiyorsun yani sadece soruyu bir kere okuyunca bile fark ettim sadece sizinki takılmalık bir ilişki ayrı başkasına takılırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisi hoşuna gidiyor ama değil mi? Bunun sonu kötü olur yol yakınken ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgi herkesin hoşuna gider niye kötü sonu bende ilgi gösteriyorum
- +1 yıl
Sana gitgide daha çok bağlanacak ve sen her geçen gün daha çok zorlanacaksın bunu söylemeye. Kadınlar durumun farkında değil ama bu kadar duygusal yatırım yapan erkek geri dönüş alamadığın da ya kendini öldürür ya seni ya da her ikisini de yapar
+1 yıldirek söyle ayrılırım de zaten bi noktaya kadar izin veriyodunsur
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden falan diyor herşeyi sorguluyor ben ona evlenmeden evli sayılmazsın istediğin kadar karım kocam de aynı evde yaşa bunları yapan iki sevgili olursun diyorum bana kızıyor bide daha yeni yani 3-5 senelik sevgilin olur tqmam neyse düşünür normal
- +1 yıl
ne akdar oldu çıkalı
Soran+1 yılDaha 2 ay mdldmdnfhdn
- +1 yıl
yardımcı olabilirsin rhatlamasına
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde olmıcağını düşünüyorsan lütfen yol yakınken açıklamanı yap ve bu konudaki tavrınıda net olarak belirtip ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim. boyle bişey yaşamak istemiyorum diyeyim. Direk neden dicek
Cevap sahibi+1 yılKendi kişisel fikrim ve saygı duyamıcaksan kafanin uyuştugu biriyle ol diyebilirsin tabiki yumuşatarak
Soran+1 yılTamam çok teşekürler 😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hâlâ sevgilin mi diye düşün bennce
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki of çözemiyorum ki hiç bana göre biri değil mic mic biri bide belkide sevmiyor bağlanma huyu var sadece çünkü bana çok bağlandı kaybetmekten korkuyor ben rahatsız oluyorum artik
+1 yılAilem bunu duyarsa büyük sorun yaşarım dersin
00 Yorumla
+1 yılacikca soyle hersey senin elinde
00 Yorumla
+1 yıloral vs yap?
02 Yorumla
Soran+1 yılOda olmaz daha yenigiz hem
- +1 yıl
elinle boşalt o zaman
Ayrılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSen daha iyi bilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim benimle birlikte olmak istiyor, nasıl başımdan atabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat