Sevgilim benimle beraber olmak istiyor, ne yapmalıyım?
18 yaşındayım, ne yapacağımı bimiyorum. O çok istekli, ben de arzuluyum ama korkuyorum.
18 yaşındayım, ne yapacağımı bimiyorum. O çok istekli, ben de arzuluyum ama korkuyorum.
arzular aklı başından alır.akılsız bir beyinden çıkacak sonuçlarda iyi olmaz.arzularuna kapılma.inan bana hepimizin arzuları var hepimiz aynı duyguları yaşarız elbet ama zamanı var herşeyin.18 yaşında reşit olmuşsun erkek arkadaşının üstünede kalmazsın çünkü reşitsin ve tutuklanma gibi bi durumuda olmaz rahat olur gayet.sonunda sonuçlarınada sen katlanırsın.ya bunu yaptıktan sonra bırakacaktır seni ya da bir süre daha bekleyecektir bir bahaneyle bırakacaktır anlama diye.hem çoğu erkekten aynı şeyi duyuyorum ---> ''yaptığım kızı bi daha yapmama gerek yokki evlenmem onunla'' diyorlar.çok acı bi durum o kızların halini düşünemiyorum.kimisi yanlışlıkla hamile kalıyo ve banyoda küvette ailesine duyurmadan doğurmaya çalışıyo doğurupta pencereden aşağıya atılıyo o bebekler haberlerde duyuyorun en azından bunları.zaten eskiden bu yaşlarda evlendirilmelerinin nedenleri işte bu yüzünden zina yapacaklarına evlensinler diyip ergenleri evlendiriyorlardı işte.ananem 15 inde evlendirilmiş mesela.şimdi daha farklı artık 30unda evleniyo insan.sabredende sabrediyo yani o zamana kadar.sagopanın çok sevdiğim bir sözü var''sen karıştırıyorsun rahat yaşamla sapıtmayı...'' bu rahatlıkta değilki..kendine zarar verme bence.bak burdaki herkes senin iyiliğin için onca şey yazmış sende şu insanlar kadar düşün kendini..
buraya bir de hemcinsinin yorumu lazım bence, ne dersin?
yasal olarak cinsel ilişkinin yükümlülüklerini taşıyacak yaştasın. fiziki olarak istesen çocuk bile doğurabilecek bir cinsel olgunluğa ulaştın. peki ruhun ne alemde?
arzuların yenemeyeceği bir korku içindeysen, henüz hazır değilsin demektir. belki de doğru insanı bulduğundan emin değil ruhunun bir köşesi. o yüzden ne olursa olsun acele etme. yüreğin sana zaten doğru olanı doğru zamanda söyleyecek, sen sadece ondan gelecek işareti bekle.
Yaşın 18 ise niye (Yaş:25-29) olarak görünüyor?
Valla verirsen nasılsa ayrılacak. Öyle kirli şekilde kalacaksın. Kaybettiğin şeyin kıymetini sonradan anlarsın... Giden gittikten sonra da tüm erkek arkadaşlarınlada düşüp kalkacaksın... Nasılsa kaybedeceğin bişey kalmamış olacak... O yüzden öpüş koklaş tamam ama bel altı ilişkilere yeltenme. Bazı şeyleri evleneceğin insana sakla diyorum. Hayatının erkeğinin karşısına kirli şekilde çıkmak hoş bir durum mu sence? Bence değil. Küçük zevkler için koca bir ömrün içine etmenin manası da yok...
Nefis işi o erkek arkdasınla o durum sozkonusu olup devamlı onun uzerinden konusursanız o nefis gittikce körelir ve içinden cıkılmaz hale gelir.Genclerin nefsi aslan gibidir güçlü ve isteklidir.Nefsini terbiye etmeni ve yolunu yanlış tali yollardan cıkartıp dogru ana yola girmeni o istikamette ilerlemeni tavsiye ederim.
Cevap
14Cevap
bence yapma okadar kolay degil ama sen bilirsin zorla olacagına icinde varsa yap sonradan pisman olmazsın rahat ol bizim erkek milletin icinde essek cokkkkkkkkk:)
25-29 yaş aralığında iken 18 yaşımdayım diye neden sorarsınız böyle şeyler. Cevap olarak sana şunu söyleyeyim; Sal kendini çayıra, mevlam kayıra.
Korkuyorsun ama arzulusun burda bir çelişki yaşıyorsun..İleride yaşayacağın sorunları çözebileceğini düşünyorsan yap.. Ya o insan seni bir mendil gibi kullanıp atarsa.. Bunları düşün öyle karar ver.. Daha çok erken..
valla 18-19 yaşındaki sevgiliden hiçbir cacık olmaz sana onu söyliyim.ilerde ayrılmanız çok büyük bir ihtimaldir. bu yaştaki ilişkiler %90 geçicidir. bu yaştaki gençlerin çoğunun aklı 5 karış havadadır.
yeterince aydınlatıcı olmuştur umarım.
Buradan aldığın cevaplara göre bu kararı vereceksen senin durum hakikaten vahim genç hanım ;)
hadi yaptınız diyelim...
olan sana olcak kirletme vucudunu.
acısını sen çekersin, o çekmez.
seven insan sevdiğine dokunmaz o nasıl böyle bişey istiyor anlamıyorum.
yapma güzel kardeşim yapmaaaaaa
olma kesinlikle..pişman olacağın şeyler yapmamalısın..ya anlaşamazsan..ne olacak?
daha 18 yaşındasın ne olucağı hiç belli olmaz daha önünde çok büyük hayat var bende 18 yansndayım isteşm birlikte olurum ama bn olmuyrm ndn? daha çok var sakin derim .
Asrın hatasını yapmış olursun bunun dönüş yolu yok ona göre...
ortada kalırsın yarınınıza o kadar güveniyorsan sen bilirsin ama hiç bir şeye tam anlamıyla güvenilmeyeceğine göre vazgeç derim
sevgiline soyle , şişme bebek alsın patlatana kadar tepinsin... sana bunu teklif etmesi bile sıkıntılı.. daha 18 yasındasın.. ileride uzulmene sebep olur bu adam..
tamam her kişi ayrı sorununu paylaşıyor doğal olarak ama sanırım ben bu sorulardan bıktım ya :S
gizli kullanıcı :D senle alakasıyok yanlış anlama :)
sen ne iyi neyin kötü olduğunu bilecek yaştasın, bizler burdan sana yapma ya da yap desekte nafile, karar senin...
ileride cevabını veremiyeceğin hiç bir hata yapma derim ama sonuç olarak yıne sen bılrsn ..
git kızım aklını başına al sakın. ortada kalan sen olursun unutma.
korkulcak bişey yok hayatın tadı bu
olan sana olur,erkek de tecrübe yaşamış olur...
ver gitsin
Yapma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar