Seviştiniz diyelim sonra ki süreç nasıl ilerledi nasıl sevgili olmaya başladınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz sevgilimle önce yakın arkadaş olduk ama ikimiz de farkındaydık bir şeylerin. Diğerleri gibi değilsin senle aramdaki şey çok başka diyordu. Sonra zaten öpüştük öyle sevgili olduk. Yani sevgili olmadan öptü beni. Bunlar olağan şeyler. İki insan da farkındaysa... Ama f*ck midir nedir onlar ne ayak ben bilmem. Bizimkisi masum aşk hikayesi :)
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılF*ckbudy***
Cevap sahibi+1 yılSana net bi şekilde istemiyorum diyorsa kendini geri çek. Buluşmak istediğinde bir bahane bul meşgulüm de bir iki defa. Konuşurken aşırı samimi olma. Sendeki bu değişimi görünce afallar. Aranızda çekim varsa sana daha yakın olmak için çabalar.
Cevap sahibi+1 yılBuz gibi olma tabi bi anda ama geri çekildiğini yavaş yavaş hissetsin. Eskiden yaptığın şeyleri yapma
Cevap sahibi+1 yılSeviştiniz ama sevgili olmak istemiyor ve buna küçük sır diyor doğru mu anladım?
Cevap sahibi+1 yılSenden çıkarı var seni kullanmak istiyor farkında mısın? Koşarak uzaklaş. Bir ilişkinin sorumluluğuna hazır değil ama elinin altında istediğinde cinsellik yaşayabileceği bir kız da olsun istiyor. Böyle bi durumda olmak ister misin? Sana değer verecek sevecek insanlar var gerçekten böylesine mesai harcamana değmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Bir yakin kiz arkadasimla opusmustuk. Ama daha sonra sevgili olamayacagimizi falan konustuk karsilikli. Arkadasliga devam ediyoruz ama hala aramizda bir cekim var. Yanyana geldigimizde vs. Ilerde ne olur bilemem.
05 YorumlaEvet olabilir olmayacak bir şey değil. Sadece hoşlandığını belli etmesi yeterli gerisi kendiliğinden geliyor
06 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonrası tamamen ikinize bağlı eğer odaya devam etmek istersin sen de onaylarsan kaldığınız yerden devam edersiniz. Ona nasıl davranacağım bilmiyorum diyorsun bu konuda tabii ki eskisi gibi olmaması lazım farklı davranman lazım ama bunu uluorta buradan anlatmak çok doğru olmaz istersen bu konularda sana biraz bilgiler verebilirim özelden
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşımla tanışmadan önce en yakın arkadaşıyla birlikte olmuştum ama duygusal bağ yoktu fb ilişkisiydi
02 Yorumla- +1 yıl
İlk kim açıldı peki
Ben erkeklerle ilgilenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılaranızda sır olarak kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl arkadaşlık bunlar anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşla olmaz 😁
00 Yorumla
+1 yılyok ama isterdim ya of
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kankamla iliskiye giriyodum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşma da seviştim ve hep öyleydim sevgilimle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o sizin aranızdaki ilişkiye bağlı
00 YorumlaOlmadım
00 Yorumla
+1 yılSen yaşadın mı ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmadım ben 😊😁
00 YorumlaSeni mi istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri