Ben en çok first kissini 27 yaşında bile verememiş olanlara çok üzülüyorum neden dersen ben de dahil tüm kızlar 18 yaşına kadar sevişmiş oluyor ben bekaretimi 15 yaşında verdim exime hangi şehirde yaşıyorsun
Amasya’da yaşıyorum ben ama 18 yaş altı cinsel ilişkiyi desteklemiyorum daha çocuksun ve bu yapılan bir suç olduğu için yasa yönünde çok büyük sıkıntılar doğurabilir
Değilim, burada konuşmasak, mesajda dertleşmek olur mu, ordan daha rahat konuşuruz, gizliden çıktım , dilersen yazabilirsin, sonra gizli olucam hemen canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sevgilim olmadı.
Ben ilk ciddi ve ateşli öpüşmemi 13-14 yaşımda yaşadım, öncesinde de küçük masum öpücükler olduğu oluyordu 😬
İlk defa bi kız dudağımdan öptü 4 ay önce unutamıyorum
Alla Allah tanışıyor muydunuz nasıl oldu da hemen dudağını öptü
8 aydır tanısıyorduk ilk bulusma
Cinselliğe tam girmedim ama sevgili de olmadı 24 yıldır
İlk 18 yaşımda öpüştüm bi tek onla öpüştüm başka kimseyle öpüşemdim
Ha şu an ilişkin yok yani
Evet yok
Ben en çok first kissini 27 yaşında bile verememiş olanlara çok üzülüyorum neden dersen ben de dahil tüm kızlar 18 yaşına kadar sevişmiş oluyor ben bekaretimi 15 yaşında verdim exime hangi şehirde yaşıyorsun
Amasya’da yaşıyorum ben ama 18 yaş altı cinsel ilişkiyi desteklemiyorum daha çocuksun ve bu yapılan bir suç olduğu için yasa yönünde çok büyük sıkıntılar doğurabilir
Şu an 21 yaşındayım ama biraz da toyluk
Yine de kendim istedim
ilk lise ikide sınıftaki çıktığım kızı öpmüştim yanaklarından dudaklarından ve memelerinden.. memelerinin tadını hala hissediyorum gül kokusu vardı
Kız arkadaşımla oldu, haricinde maks 3 4 kişi
Yok la ne işim olur.
İlk 18 yaşımda öpüştüm
15 te ilk öpüşmem 16 da ilk şey oldu
Cinsel ilişki
16 işte
İlk 15 yaşında öpüştüm dudaktan
3 kişiyle ilk 22 yaşında öpüştüm
Öpüşmeye kadar nasıl ilerlediniz ilk öpüştüğün kızlarla nerede tanıştın
Bu kadar detayı burdan nasıl vereyim yaz detaylı anlatayım
Gittin
16 yaşında öpüştüm lisede😃
Dudağını mı öptü yoksa dudağını yaklaştırınca sen de öptün mü
O öptü, sonra öpüştük.4 ay sonra da malum ilişki olmuştu
Cinsel ilişki mi
Evet benim o konular karışık ya biraz
Bakire değilsin yani
Değilim, burada konuşmasak, mesajda dertleşmek olur mu, ordan daha rahat konuşuruz, gizliden çıktım , dilersen yazabilirsin, sonra gizli olucam hemen canım
Takip attım
Hayır
Ne diyo Türkçe söyle
Lise 2 de
Yok öyle
Öpüştüm