#heartoffire

Duruma göre değişir. Bir an vardır ki kapıdan girdiğin anda başlarsın. Bazı zamanlar vardır ki ağırdan alırsın. Tercihim her zaman ağırdan almaktan yanadır. Çünkü ilişki partnerinin vücudunda keşfe çıkmaktır.
İlk önce yavaş yavaş yaklaşsın böyle tutku dolu Beni iyice kızdırsın ksjdjd daha sonra işte oral seks filan derken yavaş yavaş başlasın sonra hızlı hızlı daha sert kdjxjx daha sonra ben ahey ahey feryat Figan sjjxjxjx Öyle bir yapsın ki böyle iki tane kelimeyi bir araya getirecek nefes bırakmasın gözlerim arkaya doğru gitsin djdj
Reda napıyosun reda 😂😂
Ben çok namuslu bir kızım peçeliyim jsjs sekis nedir hiç bilmem zaten ne kadar edepsiz bir şey öyle kocaman kocaman insanlar birbirinin üstüne çıkıp hoppidi hoppidi zıplıyorlar ne kadar ayıp bir şey ne kadar terbiyesizce jdjdj Bu yukardaki yazıyı da kim yazmışsa adeta yanıyor ayıp!!! Kdjxjxjx
😂😂 ya kızım git uyu ahaha manyak
Daha erken mdjxjx
Yavaş başlangıçlar sabırsızlaşmamızı sağladıkça hızlanmayı istetecektir. Böylesi en zevkli olanıdır. Bazı anlarda hızlı başlangıçlar güzel sonuçlar yaşatır. Her anın tadında farklı heyecanlqr yaşanmasından yanayım.
Harika msn?
Cevap
25Cevap
Öpüşürken ağırdan alınabilir, okşamalar ve oral yapılırken de ağırdan alınabilir. Ama iş penetrasyona geldiğinde kimse kusura bakmasın ağırdan almam.
Bazen yavaş ve ağırdan bazense hızlı seks daha zevkli olabilir. mesela öpüşürken ağırdan olmasını isterim
Selam gadası 🙃
Biranda balon gibi şişip sönmektense, ağır ağır ilerlemek daha hoştur.
Sevişirken ağırdan felan alamam atağa geçerim. Ağırdan alınacak yer değil bana göre
Doğru olan hissettiğin ve hissettirdiklerindir. O yüzden tüm kuralları ve yöntemleri bırakıp hazzın ve anın tadını çıkartarak sevişmektir.
Ufak dokunuşlarla partneri hazırlamak gerekir zaten z3vk aldıkça onun hareketleri tavırları değişir ona uyum sağlamak lazım
saatlerce sevişmekkkkkkkkkkkkkk
bide olgun seviyorsaaa
günlerce yalanır
Çok yavaş olmalı kontrollu bir biçimde. Zaten dakikalar ilerledikçe olay hızlanacakttir
Yer yer yavaş.. vazende çok hızlı... Bir makineli tüfek gibi 🤩🤩😋😋😁😁
Önce yavaş yavaş heyecan ve istek doruğa çıkana kadar
yazı tura atar
bahtımdaki neyse haydi hucum dersin olur biter
Sevisme agir agir sindire sindire mercimeği firina koyunca yavaslik biter:)
Hızlı yapılması çok hoşuma gidiyor ve aniden yapılması
Ortam ve kişiye göre değişir
Tadını çıkara çıkara…
Hep atak oluyorum ister istemez sabırsız biriyim
O anki duruma bağlı bu bence.
Başlarken ağır ağır
Sonra yırtıçacaksın
agirdan almak her zaman iyidir.. uzatmadikca
Ağırdan alıp atağa geçmek
farketmez her türlüsü zevk verirr
duruma göre değişir bu
Ağırdan almak galiba