- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence olayın en temel sebebi seks eyleminn dinsel tabulara sığdırılmaya çalışmasından kaynaklıdır.
bence oral seks de anal seks de inanç değil zevk meselesidir. İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz. Ne yaşayan yaşamayana ne de yaşamayan yaşayana kendi düşüncesini zorla empoze etmeye çalışmamalıdır. Herkes özgür iradesiyle istediğini yapmalıdır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOral sekse çok önyargılı değilde millet anal sekse çok önyargılı çünkü yanlış yapıyorlar kurallarına uygun yapmıyolar 18 yaşına ilişkiden çok daha farklıdır vajinada her şey spontane olabilir ama anal ilişki hiçbir zaman böyle olamaz kuralları vardır eğer kurallarına göre olursan Vajinal ilişkiden çok daha fazla zevk almak mümkün çünkü sinir uçları oldukça fazla oral ilişki zaten inanılmaz lezzetli bir şey ama adam ilişkiye de karşı olunmaması gerek bence en azından delidir denemek istediğim bir şey hatta bir ara Vajinal ilişkiden bile daha çok ilgimi çekti açıkçası gerçi hala çekiyor oda ayrı mesele
80 Yorumla
+1 yılVücuttaki her bir organın görevi farkli görevi ne ise o organı orada kullanmak gerek... kulağınla göremiyorsan gözünle isitemiyorsan gibi... duadakla öpüşme meme ile yalama vajina ile seks güzel... perisi hic kullanma parmak kullan olur mu hiç ... eller çok fonksiyonlu ama onları dokunma okşama vs için kullanabiliriz... bence sadece diski çıkarma görevi olan bi organı seks icin kullanmak doğru değil
10 Yorumla
+1 yılBunun üzerine bir çok uzun yazılarım var, derin ve önemli bir konu aslında ama kısacası cinselliği tam anlamıyla keşfedememiş insanların sergilediği bir davranış biçimi diyebilirim, oral anal vajinal bana göre biri olmazsa diğerleri yarım kalır ve asla tatmin edici bir deyeyim olmaz enazından benim için
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAnal ve oral seks insana her açıdan zevk veren kişisel bir deneyimdir. toplumsal inanç tabuları yüzünden bilimsel olmayan bir çok şeye karşı insanlar da ön yargılı ve biliyorlarmış gibi her konuda fikir söylüyorlar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnal sekse bende karşıyım. Hiç bir kadın da kendine bunu istememesi gerektiğini düşünüyorum.
Anal seks kadına sadece acı verir60 Yorumla
+1 yılOn yargiyla bakilmasinin en buyuk sebebi din. Onun disinda da kadinlarjn ! cogu ilk seks deneyimini kucuk yaslarda bekaretten korktuklari icin analla yasadiklarindan buda iki tarafin acemiliginden oturu. Kadinin cani cok yanmasindan. Bilinc altina yerlesen korku ve bu korkunun surekli cevresine paylasilmasi (kardesi ablasi arkadasi vs vs. )
10 Yorumla
+1 yılAnal kadınlar için çok acı verici birleşme olduğu için ve dinen haram gözüyle baktıkları nedeniyle ön yargılı olurlar.
Oral seks için ise bence olmalı ön yargıları bir kenara bırakmaları gerek çünkü çok zevkli ve iki tarafıda fazlasıyla seks öncesi kıvama getirir.😊👍10 Yorumla
+1 yıldini, hijyenik ve sağlık açılarından herkes uygun olduğunu düşünmüyor da ondan
40 Yorumlabakılmaz aslında istenilen şeyler özellikle oral kısmı.. anal ise herkesin yapmadığı bir şey.. aslında kısaca olay partnerimiz nelere açık ise onlar üzerinden devam edilmeli istemediği bir şeyi zorlamak manasız..
20 YorumlaAnal hemoroid falan yapar ya bence hiç sağlıklı değil
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal bir seks türü değil. Oralde isteyen yapar istemeyen yapmaz.
120 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç ön yargılı değilim muhteşem bi his oral da anal da
120 Yorumla
+1 yılBirisi b. k çukuru diğerinde ise ağza giren idrar borusu 😅bu yönden bakınca önyargı oluyor igreniliyor. Ama ne oral sekste ağza işeyen var ne de anal sekste b. kun içine giriyorsun 😅
30 Yorumla
+1 yılanal dinen net bi şekilde yasaklanmış peki düşündün mü hiç neden sence?
çünkü bir kadına yapılabilecek en büyük düşmanlık en büyük kötülük öl umurumda değil demekle eş değer bence30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnalda genişleme ve pok tutamama ihtimali var, ama oralda da mikrop kapma ihtimali var. Hımm! Yine de oral bir tık iyi ya analdan.
80 YorumlaHanımına dübüründen yaklaşan Peygamberimizin diliyle lanetlenmiştir.
Oral seks için herhangi bir yasak duymadım ama yine de evlenmeden önce konuşulmalı ki evlendikten sonra çatışma olmasın.20 Yorumla
+1 yılSacma iste herkes yapar (yani buyuk cogunluk) ama. lafa gelince hiiiic yapmadim ben aslaa yapmam demeler falan.. daha lisede basliyor anal kimse kimseyi kandirmasin o hissi cogu kiz ve pasif erkek lisede tadiyor zaten ama soyleyince ayiplanirim dkye gizliyo... yani aslinda ön yargı ve tabular ve tepkiden korkuyor.. ama emin olun anal güzeldir zevk verir cunku orasi sizin en hassas yeriniz oradan butunuyle. partnerinizi hissedersiniz... sorunu olan kızlar yardimci olurum bu arada bana yazabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal din açısından günah bu gerçek, ama günah dinleyen yok o ayri ve bende anal seviyorum, oral sekste olmasa olmaz diye düsünüyorum,
20 Yorumla
+1 yılAnal hem dinimizce haram hemde acı çekeceğini düşündüğü için yaklaşmıyor çoğu kişi ama deneyip tadını alanda bırakmıyor 😂
20 Yorumla
+1 yılAnalı anlar hak veriyoruz da, orala ön yargı yı veto ediyorum ve oralsız sekse hayır seks dediğin kanal oraldan geçer🙌
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOralden tiksinirler genelde anal ise dinimizde haramdır bu nedenle
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOral den bazı baynların midesi bulanır analdanda bazılar cok dar olur acemice yapnlar baya acı verdiği icin
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılSevimeyi bile tadına varmadan direk icraate geçen bir toplum olduğumuz içindir. Oral ve anal fark etmez önemli olan öncesindeki sevişme uyarımdır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal seksin olmadığı seks tam bir seks değildir bence
20 Yorumla
+1 yılOral değilde anala biraz önyargılarım, hijyenik gelmiyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBakan bakıyor.
Bakmayan bakmıyor..
Anlık bir şey bu. Öylece başliyor.20 Yorumla
+1 yılAnal ilişki zararlı. Oralda ise temizlik şart. Bir kadının vajinani kokuyorsa erkeğin kaçınması normal. Aynı şekilde erkeginkini de kadın yapmaktan kaçınır. Hijyen şart.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal haram. Diğeri de bence eşi değilse yapılmamalı elin kadının şeyine ağzını sürmesin
50 Yorumla
+1 yılİnsanlar yaşayıp haz ve bu zevki tatmadıkları için ya da bunu tam anlamıyla yaşamadıklarımız için ya da yaşayamadıklarımdan için ya hep ön yargılı ya da absürt bulurlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılhak yolu varken b. k yolu neden? anal bu yüzden öyle çokta matah etmemek lazım.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabu ve bazı söylenen yanlış söz aceleci bilinçsiz yapılıp kötü deneyimlerden ötürü
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde din yasaklıyor ve tabu oluşmuş. Yoksa bilinçli olup yapınca kadın da zevk alır
10 YorumlaHayır ikisini de sık sık yapmayı severim sekste ön yargım yoktur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Anal kadına şiddet tir ve hijyenik değil oral da yaşamayan çok şey kaçırır
10 Yorumla
+1 yılİki tarafta temiz olmalı ve kadının akıntısı ve regli olmamalı
10 Yorumla
+1 yılAnal haram, oral da iğrenç olduğu için olabilir mi?
10 YorumlaBilmiyorum ama zevk veren şeylere ön yargılı bakmam asla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini gelistirememis insanların bakış açısı olarak bakıyorum olaya
10 Yorumla Oral yapılması gereken bir şey ama anal hak yolu varken bok yoluna ne hacet diye bir atasözü var 😂
10 Yorumla
+1 yılAnal hiç yapmadım oral ise olmazsa olmaz benim için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anal bana da cazip gelmiyor ama orala itiraz yok kesinlikle 😊
10 Yorumla
+1 yılBu birazda biz erkekler den kaynaklanıyor partnerimizden bunları istiyoruz ama maalesef partnerimizi mutlu etmek ona zevk vermek hiç aklımızdan geçmiyor geçmişte bende dahil hepimiz bu tarz hataları yaptık
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılOral normal ama anal. kadina bağlı o istemedikçe teklif bile etmem
20 Yorumla Tabular ile gelmiş, tabular ile giden bir ülkede bunlara böyle bakılması normal.
Cinsellik bile bizde doğru anlaşılıp yaşanamıyor.
Hayırlısı.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ikiside cok zevkli ama bu konularda dini tabular yüzünden bi ön yargı var
10 YorumlaŞahsi olarak Anal Sekse nedense soğugum olur da yaparken en ufak bir koku gelse o anda soğurum hoş birsey olmaz yani. Ama Oral seksi yapmayı ve Yapılmasını çok seviyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıloral neyse ama anal sonucta uygun olmayan yere sokuyorsun bu ön yargı değil. kötü bakılması normal
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılönyargıdan kastın ne? nasıl bir önyargı mesela?
11 Yorumla- +1 yıl
"Anal ve Oral seks isteyenlerin kendisine saygısı yoktur"... gibj
+1 yılorala kım onyargılı bakıyo.. anal saglıksız ve gunah ondan ters zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü dinimizde günah
51 Yorumla- +1 yıl
Bütün günahları yapmıyormusn sanki 😀
+1 yılAnalı anlarım da oralı anlayamıyorum gerçekten..
13 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnış dusunuyorsun seks te en önemli olan şey oral dır partnerlere asıl zevk ve tutkuyu veren dır kesinlikle iki tarafında yapması gerekendır tabı hijyen konusunu dıkkate alınarak
10 Yorumla
+1 yılhayır bakılmamalı rımmıng oral kadına yapmayı en sevdıgım
10 Yorumla
+1 yılHak yolu varken poh yolunda ne işim var
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı olduğu için
100 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sekste Sınır olmamalı..
20 YorumlaÖn yargılı değil kimse isteyen yapıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo kim demiş gayet uygulanıyor ve hoş
53 Yorumla- +1 yıl
Çokda yapan var (:
- +1 yıl
@Anofel_anofel aynen çokta yapan var🙂
- +1 yıl
@Anofel_anofel sen yaptın mı
+1 yılOral neysede anal gereksiz sağlıksız geliyor bana
30 Yorumla
+1 yılKorku
80 Yorumlaİnsanlar g@tünü yırtmak istemiyordur belki de
10 YorumlaGenelde kadınlar bakıyor ben aksine isterim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargı her zevk tadılmalı bence
10 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar