Cinsel Yaşam Haftada 1 gün sevişmek nasıl sizce, size göre ne sıklıkla sevişilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Herkes cevaplasın lütfen.. Güncellemeler+1 yıl Her gün diyenler atıp tutmasın. Reelde hepiniz haftada 1 anca sevişiyorsunuz Haftada 1 gün sevişmek nasıl sizce, size göre ne sıklıkla sevişilmeli? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fbdyAT Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Bu tek basina alinabilicek bir karar degil.. Oylesine kendimce sayi vericek olursam haftada 2-3 ideal. 0 0 Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sen haftalıklara denk gelmişsin kusura bakma bana denk gelmesin kimse hergün perişan ederim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli olsam sınır koymam hergün de olabilir ayda bir de. İsteğimize vaktimize bağlı 1 2 Yorumla focussbluee +1 yıl Peki eşin iri yapılı olması senin için avantaj mı dezavantaj mı olurdu Yorumla Tolga2021 +1 yıl Şimdi ne zaman yapıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Işe baslamadan once hergun yapiyorduk ise basladim 2 gunde 1 kesin yapiyoruz 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Evliysen az bekarsan iyi 0 0 Yorumla
evlimutsz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Az cok. Az bende ayda bir yapoyoz az diyom ama mantar var gibi karimda ama haftada uc dört defa olmali 0 0 Yorumla
Biber10dawisky Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Sırf herkes cevaplasın diye bunu cevaplıyorum, hafta da 3 e çıkaralım 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Çoğu evli çift ayda 1 yaptığına göre bence normal. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstek geldikce sevişin 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hergun zorda 2 günde bir olmalı bence 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başlarda haftada 3 sonra 2 ideal olur gibi 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok kötü dur evlenince en az 3=4 olmali 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence gunde 1 2 olabilir 0 0 Yorumla
Anglemom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Haftada 3 iyidir 2 1 Yorumla Biber10dawisky +1 yıl İdeal Yorumla
ayşee944 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ayda bir iki 1 4 Yorumla sannoro +1 yıl az deilmi Yorumla ayşee944 +1 yıl @sannoro Kişiden kişiye göre değişiyor tabi birde iş hayatın yoğun olunca da etkiler Yorumla sannoro +1 yıl orası öyle tabide az gelir yaa sıkıntı olur Yorumla sannoro +1 yıl evlimiisn Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Az gibi 0 0 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Az yabi 0 2 Yorumla BerkGezgin +1 yıl 3 nasıl Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Çok az Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yetmez ya az 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. haftada 2-3 iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bu tek basina alinabilicek bir karar degil.. Oylesine kendimce sayi vericek olursam haftada 2-3 ideal.
Sen haftalıklara denk gelmişsin kusura bakma bana denk gelmesin kimse hergün perişan ederim 😂😂😂
Evli olsam sınır koymam hergün de olabilir ayda bir de. İsteğimize vaktimize bağlı
Peki eşin iri yapılı olması senin için avantaj mı dezavantaj mı olurdu
Şimdi ne zaman yapıyorsun
Işe baslamadan once hergun yapiyorduk ise basladim 2 gunde 1 kesin yapiyoruz
Evliysen az bekarsan iyi
Az cok. Az bende ayda bir yapoyoz az diyom ama mantar var gibi karimda ama haftada uc dört defa olmali
Sırf herkes cevaplasın diye bunu cevaplıyorum, hafta da 3 e çıkaralım
Naz 2 günde bir yaparız.
Dişi haydar dümen geldi😀
Çoğu evli çift ayda 1 yaptığına göre bence normal.
İstek geldikce sevişin
canlar ne zaman isterse
Hergun zorda 2 günde bir olmalı bence
İki veya üç defa normal biz üç defa yapıyoruz
Başlarda haftada 3 sonra 2 ideal olur gibi
Çok kötü dur evlenince en az 3=4 olmali
Bence gunde 1 2 olabilir
Haftada 3 iyidir
İdeal
Yani hoş olurdu ama hiç olmadı
Ayda bir iki
az deilmi
@sannoro Kişiden kişiye göre değişiyor tabi birde iş hayatın yoğun olunca da etkiler
orası öyle tabide az gelir yaa sıkıntı olur
evlimiisn
Az gibi
Her gün
İyidir
Cok az
Az yabi
3 nasıl
Çok az
İyidir
Yetmez ya az
Evliyken mi?