Şartların uygun olduğunu düşünün.. Tatildesiniz yada evlisiniz.
Her gün sevişmek anormal mi?
Her gün sevişmek anormal mi?
Bakın hanfendi bu sorunuz yanlış yada yanlış demeyelimde şöle sormak daha doğru olur gibime geliyor iki çeşitliliği olan soru bu vede çok geniş bir plotform tartışma içerisine sokan bir soru sordunuz.neyse gelelim mevzuya 1.si sevişme arzunuz evlimisiniz.2.si bekarmısınız hangi konumda olduğunuz zaman isteklerin ne durumda olduğunu belirtip soruyu tekrar sorarsanız cevabını ona göre veririz çünkü ikisindede cevaplar farklılık gösterir.
siz bekar ve ergenler sanıyorsunuzki bu evliler her canı istediğinde aşna fişne yapıyor,
28 yasindayim ben be ne ergeni :))) jajajaj
niye 18-24 yaş aralığındasın o zaman küçük hn
bilmiyorum oyle gozukuyor orda :S
gayet normal tabıkı ben yenı evlıyken 3 ay flan adet gunlerım dısında hergun yapıyorduk haftasonu 3 4 oluyordu sımdı haftada 3 4 gun 1 veya 2 sefer yapıyoruz link
tatilde her gün olur, tatile cikma sebeplerinden bi tanesi de bu degil mi zaten.
iyi sallamıssın ya hic beraber tatile cıkmadınız tatil sebebimdir sevismek vayyy beaa
Cevap
35Cevap
Vucud'un ihtiyacı ,hergün yemek yemek nasıl normal bir iş ise..cinsellikte vucut icin gerekli bir ihtiyac..İmkan varsa,şartlar da uygunsa,hergün sevişmek ve seks yapmakta gayet normal bence..
evli iseniz sınır yok ki istediğiniz kadar yaparsınız tıbben bilmem ama dinen hiçbir sakıncası yok. sevgili iseniz orası partnerler arasındaki duruma bağlı
gıdana ıyı bakarsan morel ve motıvasyonun yüksek olursa kımse tutamaz ;))) ama benım tercıhım her sabah sex yapmakdan yana akşamları degıl ama her kadın buna yaklaşnmıyor ;)))
bence de sabah :) gune guzel baslamak icin
Anladığım kadarıyla hergün diyenler yeni evli yada bekarlar evlenince en az haftada 3 gün yapabilen ciftler şanslı sayılıyor siz neden bahsediyorsunuz :)
Göreceli bir soru olmuş. Kimine göre haftada 2 normal, bana göre günde 3 normal.
Ya ben anormalim açıkçası sizdede oluyormu bilmiyorum ama günün neredeyse tamamında sex düşünüyorum aklımdan çıkmıyor sürekli bir bayan gördümmü onunla kendimi yatakta hayal ediyorum.Onun için bu konudaki yorumların sanırım sağlıklı olmayacak.
bir gün ara ile normaldir. ama iki tarafın uyumu önemlidir. ben hergün istiyorum eşim 5 günde bir zor veriyo. uyum ve iki tarafın isteği yani
evden çıkma otur yavvv, kim açlıktan ölmüş gel oturr :)
İki tarafa da zevk veriyorsa gayet normal bence.Günde 3 kez bile olabilir:)
neden anormal olsun ki hergün bir kaç kez bile sevişebilirsin
günde ortalama 2 yap olmadı 2 gün ara ile 2 yap oda olmadı 3 gün ara ile 3-4 kez yap
hergun yapıcınca canım cıkıyo kız icin kolay pek bisi yapmıyo bizim turk kızları :D
tatilde isem günde en az iki seferi tercih ederim,
günde 1 sefer hiç anormal değil.
tatildeyken ufak oyunlar ile sevişmeyi desteklemek bile gerekir diye düşünüyorum.
Sevişmenin anormali olmaz. Tam tersi karşındaki dayanıklıysa günde 2 bile ideal.
iki tarafda isterse eger günde ıkı bıle olabılır ;)) sabah aksam...
allah bekara sabır evliye bir tane daha versin. amin yarabbi :-)
Her gün de bir şey mi günde kaç kere demeliydin. Malum işimiz gücümüz o olmalı tatilde isek
hayır gayet doğal ve olası bir durum oldukçada keyifli
hergun sevısmek normal ama sıkıyor aynı kısıyle olunca
hergün lazım..normal yani..tatili kastettim...evliyken olmaz..
Bende evliyim haftada 5 kez yapıyoruz normal bi durum bence :)
sevişmenin neresi anormaldir.bence gayet güzel bişey bende günlük sex yapmayı seviyorum
Hergun normal ama erkeğını fazla yorma bal kaymak la besle
hayır normal olan bu hemde tatildeyken
çok normaL bence gunde iki bile normal :DD
size günde 4 defa izin verdim
hergün normal adet günleri hariç :)
Hergün defalarca,fırsat oldukça =)
hayır. bence hergün yapılmalı.
bence partneri biraz özelemek şart
İnsandan insana değişir ama benim için 7/24
fırsat buldukça.
2-3
hergün iyidir