6 aylık ilişkimde arkamdan vuruldum, ne yapmam lazım?

Benim 6 aylık bir ilişkim vardı beni gerçekten sevdiğine inanmıştım. Herseyi yapıyordu ismimi bile göğsüne dövme yapmisti. Ama aşırı agresif biriydi bağırıyordu şiddete meyilliydi. Cinsel yönden bana bir seyler teklif etti kabul etmedim sonra ağladi falan. Sanal sexs yaşadım bu adamla. Cok güvendim. Neyse bir süre sonra kavgalarimiz arttı yüz göz olduk. Ayrildik kaç defa. En sonunda bitirdim. Gitti bir hafta içinde sevgili yaptı.
Benimde eskiden unutamadigim bir askim vardı kavusamadik bazı sebeplerden onunla denk geldim konuştuk tekrar birlikte olabiliriz diye düşündü. Neyse bizim konustugumuzu bu herif duydu bana mesaj atti sanane dedim. Ben şimdiki sevgilimi sevmiyorum dedi. İnanmadim tabi. hangimizi seviyorsun dedi. Sen benim için bittin dedi. Ben onu kabul etmedim diye gidip ekran kaydına aldığı çıplak videolarımi aşık olduğum adama attı. Yerin dibine girdim. Herseyi ekran kaydına almış. p*rno sayfalarına aticam demiş. Tabi bu aşik olduğum kişi ikna etmiş onu. Ama neler yapicak bilmiyorum çok korkuyorum ne yapmam lazım
6 aylık ilişkimde arkamdan vuruldum, ne yapmam lazım?